Spor Salonu

Benimki de gelmez kiz :) bozuşurken bana mi sordun ki git kendin hallet derdi muhtemelen

Geçen gun haberlerde vardı spor salonlarına 3 yada 6 aylık üyelik yaptırıyorlar çoğunluğu gitmiyor bırakıyor para yanıyor diye. Esimde 3 aylık yazıldı mecburi en az 3 aylık oluyormuş , toplasan 1 ay gitmedi çok kalabalık koşu bandına çıkmak için kuyruk oluyoruz dedi sinirlendi kaldı öyle..
Yazık oluyor verilen toplu paralara gercekten

Valla benim gitmede sıkıntı yoktu haftada 3 gidiyordum böyle terbiyesizlik yapınca kaldi

O değilde bunca olaydan sonra geri nasıl dönüş olurki:) ben para da yansa geri donemezdim sanirim.kendimi iyi hissetmezdim.size tavsiyem yaşadığınız olayları fazla büyütmeyi bırakın.her insanın bir eşref saati olur bir de essek saati olur diye bir söz vardır belki biliyorsunuzdur.karsi tarafi daha anlayışla karşılayabilirsiniz.yani hemen tartışma şikayet yerine kusura bakmayın olurmu yarın getireyim inşallah ne bu sınır hayırdır biraz sakin olurmusunuz diye konusabilirdiniz.baya olay büyümüş.cimere kadar gidip kocayı yanınıza alıp tartışmaya kadar uzamış.neden böyle bir toplum olduk bilmiyorum ama biraz sakin olmayı tavsiye ediyorum.bence bu meselenin size öğrettiği çok şey olmalı.

Oradaki personel başta bozma etme bekletmesin diye kibarlık etmiş, sonra işini yapmaya çalışmış ama sanırım haddini aşmış biraz.
Bence uyarı anlamında personeli ve yönetici kadroyu kimse artık maile yoluyla merkezlerine şikayet edin. Bir kaç sosyal alana yazın içiniz soğur.
Bence dava vs. uğraşmayın çünkü yakın zamanda çok bilindik bir spor firması battı biliyorsunuz şimdi insanlar paralarını alabilmek için senelerce uğraşıcaklar.
Değmez gayet paralarını verin, tavurlarının yanlış olduğunu ifade edip sporunuza devam edin :)

Maalesef bazi yerlerde boyle uyelik yapana kadar iyiler sonra ilgilenmiyorlar ve sozlesme yaptiginiz icin de donusu olmuyor ama amacinizdan vazgecmeyip, paranizi yakmayin, insanlari da bu kadar takmayin derim.

Evet ben de gidemem sanırım ne yapsam diye düşünüyorum.devretsem iyi olur.Onur kırıcı olduğu için tahammül edemedim bir de kendini bir şey zannedip herkese canının istediği gibi davranması canımı sıktı.Sonucta ben musteriyim o da çalışan

Sonraki gidişlerinizde neden 40tl yi hazır etmediniz ki?
Unuttum demek çok tuhaf geldi bana. Bir defa o bilekliği gördükçe aklına gelir insanın parasını vermediği.

Bence bu rahatlığınızın bedelini üyelik yakarak ödemeyin. Zira ücreti iade etmezler..

Bu egoya sahip olup benim yaptigimi elestirmek
Benim soyledigim sey ego degil. Ben kendi islerimi kendim halledebildigim, kimseye borcumu odemeyi unutmadigim, oldu da unuttuysam borcum olan para benden istendiginde problem cikartip vermemek yerine yerin dibine gecerek derhal odeme yaptigim, cocugumun yaninda hicbir sekilde kavga etmedigim, cozemedigim problemleri cozmek icin kavgaya adam toplar gibi esimi yanimda goturmedigim, sacma sapan sorunlarimi cozmek icin devletin kurumlarini mesgul etmedigim ve en onemlisi sizi hic tanimadigim icin dengim degilsiniz dedim.

Sizi de elestirmedim, benim haddim de degil. Yaptiginiz yanlis seyleri soyledim ki onu da siz sormustunuz zaten

Ne bileyim ya çok onur kırıcı ben mi abartıyorum sonuçta 1300 lira vermişim peşin 40 lira için salona giremezsiniz demek

1300tl verdim diyip diyip duruyorsunuz. Herkes veriyor, 1300 verdiniz diyip bileklikte bedava mi olsun istiyorsunuz? Boyle bir isteginiz varsa uye olmadan once ögrenin herseyini, uymazsa üye olmayin.
1.300TL asla pahali degil ayrica, sizin icin ve sizin oturdugunuz yere gore pahali olabilir anca.
Benim bildigim pars iadesi olmuyor, devam etseniz de etmesenizde.
Bilekligi alip parayi unuttum, ustumde yok diye birsey olmaz. Aldiysaniz ertesi gun parayi getirmeniz lazimdi ya da almasaydiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…