Hiç vermeyeceğim demiyorum bunun için çıkarın bilekligi bir daha gelmeyin demeleri asap bozucuOnlarda orada çalışan. Sistem böyle ilerliyorsa çalışan ne yapabilir?
Patrondan azar yiyoruz demis zaten.
Ertesi gün 40 tl ayarlayip gitmeyince belkide unutulur ödenmez diye korktular.
Bu durumlarda para onlardan aliniyor sanırım ki israrci olmuş.
Birde bileklik icin 40 tl sarti var o bileklik olmadan da girilmiyor nasıl hic vermeyeceksiniz.
1300 tl para verip 40 tl bileklik parası istemeleri zaten trajıkomik ve saçma. Ama sonuçta olan olmuş. sözleşme imzaladığınız için olan sizin 1 yıllık üyeliğiniz olur ve hiçbir şey çıkmaz şikayette . O yüzden verin gitsinNe bileyim ya çok onur kırıcı ben mi abartıyorum sonuçta 1300 lira vermişim peşin 40 lira için salona giremezsiniz demek
Bu kadar mesele yaptıktan sonra tamm sizin dediginiz olsun deyip parayı çıkarıp vermek de onuruma dokunuyor1300 tl para verip 40 tl bileklik parası istemeleri zaten trajıkomik ve saçma. Ama sonuçta olan olmuş. sözleşme imzaladığınız için olan sizin 1 yıllık üyeliğiniz olur ve hiçbir şey çıkmaz şikayette . O yüzden verin gitsin
Hangi salon bu ?açıkçası verdiğiniz rakam bana çok pahalı gelmedi 1 yıllık üyelik için .Bu kadar mesele yaptıktan sonra tamm sizin dediginiz olsun deyip parayı çıkarıp vermek de onuruma dokunuyor
Ne munasebet vermeyedebilirim. Öyle sey mi olur ? Bence sizde sartlari zorlamissiniz.Benim bozuldugum konu o değil 40 lirayı hiç vermeyedebilirim 40 lira için ver bilekligini gelme demelerine bozuldum
Ben bu kisma takildim! En siradan hakkinizi ararken insanlara gozdagi vermek icin esinizi neden goturuyorsunuz yaninizda? Hadi siz istediniz, esiniz nasil kabul ediyor canta gibi sizinle gelmeyiErtesi gün eşimle gittik üyeliği sonlandırmak istediğimizi söyledik
Sizin eşiniz yine sizi haklı görüp kendin hallet dermiş .benim eşim spor salonunu haklı bulur üzerine bir de unuttuğum için bana çalışan haklarıyla ilgili maddeler sıralar :)Ben bu kisma takildim! En siradan hakkinizi ararken insanlara gozdagi vermek icin esinizi neden goturuyorsunuz yaninizda? Hadi siz istediniz, esiniz nasil kabul ediyor canta gibi sizinle gelmeyibenimki olsa isini kendin halledemiyor musun derdi saniyorum. belli bir yasa gelmis, sorumluluklari olan bireyleriz
Sozlesmenizde 40 tl’den bahsetmiyorsa alamazlar. Sozlesmede yazmayan hicbir parayi sizden alamazlar amaaaa ben de o sirada vermeyi unutmusum demeniz hic olmadi. Bana sorarsaniz spor salonunda spor yaparken gozunuzun onunde yani kolunuzda olan uyelik bilekliginin bedelini odemeyi unuttugunuza kim inanir? Kadir inanir sadeceamaaaan 1300 tl para verdim bunu da vermeyeyim nolcak diye dusunmus olabilir misiniz acaba?
Yoook ben bu olay icin diil genel olarak esimin uslubu boyle olurdu dedim. Yoksa bu olay gibi bir sey yasansa ayip degil mi insanlarin parasini vermemissin bir de cocuk gibi gelip bana sikayet ediyorsun derdiSizin eşiniz yine sizi haklı görüp kendin hallet dermiş .benim eşim spor salonunu haklı bulur üzerine bir de unuttuğum için bana çalışan haklarıyla ilgili maddeler sıralar :)
Yani 1300 lira da birçok spor salonuna göre çok çok uygun.1 yıllık bir de..Böyle uygun bir yeri bulmuşsunuz değerlendirin. 40 lirayı verin işinizi görün.Ne bileyim ya çok onur kırıcı ben mi abartıyorum sonuçta 1300 lira vermişim peşin 40 lira için salona giremezsiniz demek
Kural varsa uymak gerek. 40 lira o kadar önemsizse zamanında vermeliydiniz. Herkes sizin gibi yapsa? İnsanların peşinden mi koşacaklar 40 lira için?Ne bileyim ya çok onur kırıcı ben mi abartıyorum sonuçta 1300 lira vermişim peşin 40 lira için salona giremezsiniz demek
Maaştan kesme olayı yalan yok öyle bir şey ağız yapıyorlarAltına imza attığınız sözleşmenin bir bağlayıcılığı var. Ya iptal hakkınız yoktur ya da iptal varsa bile sağlık koşulları gibi belli sebeplere bağlıdır. Yani istediğiniz kadar şikayet edin, sonuç alamazsınız. İmzaladığımız sözleşmeleri okumak bizim ödevimiz.
Bileklik parası konusuna gelince; çalışanlar belki kaba davranmış olabilirler ama onların da görevi o parayı tahsil etmek. Bakkaldan veresiye ekmek almıyoruz, kim bileklik parasını vermedi diye kayıt tutmak ve takip etmek zorunda değiller. Sizden o parayı tahsil edemediklerinde belki ay sonunda onların maaşından kesilecek? Siz de biraz anlayışlı olun bence. Kendinizi de dolduruşa getirmeyin.
Kendim de hallederim tabi ki ama hukuk bilgisi yüksek yasa yönetmelik hepsini bilir ben belki sadece cacaronluk yapabilirim ama o yasal olark ne yapabilirim o bana ne yapabilir onu söyler yoksa çanta olduğundan değilBen bu kisma takildim! En siradan hakkinizi ararken insanlara gozdagi vermek icin esinizi neden goturuyorsunuz yaninizda? Hadi siz istediniz, esiniz nasil kabul ediyor canta gibi sizinle gelmeyibenimki olsa isini kendin halledemiyor musun derdi saniyorum. belli bir yasa gelmis, sorumluluklari olan bireyleriz
Sozlesmenizde 40 tl’den bahsetmiyorsa alamazlar. Sozlesmede yazmayan hicbir parayi sizden alamazlar amaaaa ben de o sirada vermeyi unutmusum demeniz hic olmadi. Bana sorarsaniz spor salonunda spor yaparken gozunuzun onunde yani kolunuzda olan uyelik bilekliginin bedelini odemeyi unuttugunuza kim inanir? Kadir inanir sadeceamaaaan 1300 tl para verdim bunu da vermeyeyim nolcak diye dusunmus olabilir misiniz acaba?
Tamam benim de hukuk bilgim yuksek ve ne yapabileceginizi soyluyorum, hem de yaninizda spor salonuna gelmedenKendim de hallederim tabi ki ama hukuk bilgisi yüksek yasa yönetmelik hepsini bilir ben belki sadece cacaronluk yapabilirim ama o yasal olark ne yapabilirim o bana ne yapabilir onu söyler yoksa çanta olduğundan değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?