- 26 Ocak 2016
- 4.743
- 26.877
- 508
- 31
Kızlar bir şey sorucam.
Eşinizi tek başına karma bir spor salonuna gönderirmisiniz?
Ozellikle arastirmislar erkeklerin genlerinde bulunmus.Eşimin beni aldatma potansiyeli kadar benim de onu aldatma potansiyelim var. Onun gözü benim üzerimde olsun. İnsanların tamamının genlerinde var çok eşlilik sadece erkekte değil.
Ben kendi adima konusuyorum kiskaniyorsam gondermem bu kadar... erkeklerin aldatma potansiyeli daha fazla.peki spor salonuna göndermeyeceğiz de nereye göndereceğiz, eşimin evli çocuklu dayısı marketteki kasiyer kızla kaçtı mesela, markete göndemeyelim mi? ya da işe gitmesin çünkü işyerinde hatun kişiler var ve birsürü erkek eşlerini onlarla aldatıyor, ayrıca o hatunlar da eşlerini aldatıyor. o zaman adamlar da bize güvenmesin, hayat böyle geçer mi?
Sormaz bacim benim adam..
Gider yazılır
Spor yapacağına da kafeteryada lak lak yapıp...
1 ayda 5 kg alır :)
Tek basina olmaz sürü halinde yazılısınlar.Kızlar bir şey sorucam.
Kavunmu bu almadan once koklayasiniz. Ne sacma bir cumle. Hangi erkek benim su huylarim var diyorda evleniyor. Beraber yasadikca taniyorsunuz esinizi..
spor salonunda hocalık yapıyorum. mesajı görünce gülümsedim. akşamları genelde fit, taytlı, çıkık popolu kızlar olurSpor salonlarında güzel fit taytlı çıkık popolu kızlar yok hep kilo vermeye çalışan kendi halinde kadınlar var. Burası Türkiye. Benimki hepsinden daha çıkık dolayısıyla izin veririm
Bazı spor salonları üst kat kadın alt erkek ya da tam tersi oluyor. Öyle yapabilirsiniz ya da birlikte de gidebilirsiniz.
spor salonunda hocalık yapıyorum. mesajı görünce gülümsedim. akşamları genelde fit, taytlı, çıkık popolu kızlar olurçıktıktan sonra dooooğru evine geliyorsa, sıkıntı olmaz konu sahibi. kan ter içinde çalışmaktan, kimse kimseye bakmaz zaten. ha ben sadece hanımlarla çalışıyorum, eşim de erkeklerle birlikte sporunu yapar. bu alternatif varsa, daha uygun olur.
bizde teyzeler h.içi sabahtan geliyorlar. akşamları da işten çıkan öğrenciler, kariyer sahibi hanımlar. yıllardır spor yaptıkları için hepsi birbirinden fit. bursa bura canım. adını vermiyeyim, tanıyan çıkarBura nere kiz??
Benim gittiğimde kaslı abiler ve teyzeler var
Kızlar bir şey sorucam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?