Spor Salonuu

Eşimin beni aldatma potansiyeli kadar benim de onu aldatma potansiyelim var. Onun gözü benim üzerimde olsun. İnsanların tamamının genlerinde var çok eşlilik sadece erkekte değil.
Ozellikle arastirmislar erkeklerin genlerinde bulunmus.

Ben kendi adima konusuyorum kiskaniyorsam gondermem bu kadar... erkeklerin aldatma potansiyeli daha fazla.

Esimle evlenme kararı aldiysam ona güvenirim.

Sorun sadece benim rahatsiz kalmam değil onun da böyle bir ortamdan rahatsiz kalıp kalmamasi benim icin önemli..

Evlenirken aslında böyle hassasiyetlerin ortak olmasi ne kadar önemli.

Siz karma bir spor salonuna esinizden ayri bir vakitte gitseniz esiniz buna tepki vermeden gecer mi aa ne iyi olmus hayatim der mi?

Spor salonuna giderken karma olanini tercih etmeyecegini bildigim bir iliskim var. Bu tip durumlarda ve hayata dair pek cok konuda ortak bir bakis acimiz olduğu icin sorun olusturmuyor böyle seyler.

"Evli adamsin ne isin var karma spor salonunda?!" gibi bir durum değil bahsettigim. Hassasiyeti duyacak insan bekarken de hassas davranir.

Bu konuda kisitlamaya gerek görmeyen bir insan da esine böyle bir konuda sormaz çünkü zaten o şekilde yasiyordur ve sorun degildir.

Tam olarak anlatabildim mi bilmiyorum ama..

Mevzu spor saloni değil es ile ortak bir yasam tarzi olduğu zaman küçük seyler büyümez.

Plajda bikini ile rahat yüzüyorsaniz esinizin karma spor salonuna gitmesi sorun değildir. Evlendiginize gore hayata dair dogru bulduklariniz yada yanlis bulduklariniz ortak olabilmelidir diye düşünüyorum.

Ya Allah aşkına nedir bu göndereyim mi göndermeyeyim mi sanki çocuğunuzdan bahsediyorsunuz.Sizin kendimize mi eşinize mi güveniniz yok..Merak etmeyin her yer evli erkek avcısı kaynamıyor..Ayrıca aldatmak içinde olan insan spor salonuna gerek duymaz işe gidiyor çevresi var ruhunuz bile duymaz yani. bi rahat bırakın oldu olacak sokakta kızlar var çıkarmayın dışarı siz gebelikten dolayı özgüveni yitirmişsiniz

herkes neden konuyu aldatmak olarak algılamış anlamadım, squad, ters köprü gibi hareketler gayet seksapalitesi yüksek olan hareketler ve insanın ilgisini çeker, illa aldatacak diye bi şey yok, güvenle de alakası yok, ben gidip bir kadınla birlikte olmayacağım ama spor yaparken ben bile izliyorum yani kocamın izlemesini de istemem bu kadar basit

spor salonunda hocalık yapıyorum. mesajı görünce gülümsedim. akşamları genelde fit, taytlı, çıkık popolu kızlar olur çıktıktan sonra dooooğru evine geliyorsa, sıkıntı olmaz konu sahibi. kan ter içinde çalışmaktan, kimse kimseye bakmaz zaten. ha ben sadece hanımlarla çalışıyorum, eşim de erkeklerle birlikte sporunu yapar. bu alternatif varsa, daha uygun olur.

Bura nere kiz??

Benim gittiğimde kaslı abiler ve teyzeler var

Kocaniza bu kadar guvenmiyorsaniz ,evde kilitli tutun ,
Ne adammis ,hemen akli kayacask herkese

Gonderiyorum bende gidiyorum cunku gidilen spor salonuna gore insamlarin ne amacli geldigi degisir benim gittigim spor salonunda yeri geliyor tek kadin ben oluyorum gunduz ama herkes kendi olayinda adamlarin amaci kadin tavlamak degil spor yapmak cunku sadece orda gezinmeye gelenlerin oldugu salonda civik insanlar olur

1 aydir gidiyorum bende spora.PIlates yaptiran kizin bacaklara popoya ben bile bakiyorum hayran hayran adamlar nasil bakmasin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…