4 gun gidecekSpor salonuna her gün gidilmez. Haftada en fazla üç gündür.
Aslinda iletisim iyi ve iyi oldugu icin bu meseleye taktim. Her konuda konusuruz. Spor konusunda boyle bir sey olduVe bunu burda soruyorsunuz.
Bence de iletişiminiz çok iyi.
Belki de performans içindir :) Sporcu erkekler çabuk yorulmaz ve baya da iyi performansları vardır uzun süreMerhaba kizlar. Temmuzda dugunumuz olacak. Nisanlim spora basladi. Tamam guzel dedim. Dugune kadar git sonra gitme birlikte zaman geciririz dedim. 3 ay gitmem lazim diyor. Neden 3 ay diyorum sonra soylerim diyor. Tam olarak sebep soylemiyor. Biraz zayiflamis kas yapmak istiyor ola bilir ama sebebini neden soylemiyorki? Sonra anlatirim diyor. Sebebi ne acaba merak ettim
Spora gidene kadar konusuyoruz ordan da ise gidiyo. Iste de telefona izin vermiyorlar. Aksam isten cikinca konusa biliyoruz.Gitsin spora ne olacak ki,spora gidince sizinle ilgilenemiyor mu da spora gitme benimle ilgilen dediniz,istiyosa gitsin.
Evlenmicekmisiniz zaten telefonla konuşmasanız ne olcak evde görüşürsünüz zatenSpora gidene kadar konusuyoruz ordan da ise gidiyo. Iste de telefona izin vermiyorlar. Aksam isten cikinca konusa biliyoruz.
Bu yorumunuzdaki kastettiğinize sonuna kadar katılıyorum.Tabi yaw evlendikten sonra sakın ayrı ayrı bişey yapmayın, mazallah birbirinizden uzaklaşırsınız. Evli çift dediğin her dakika dipdibe olmalıdır.
Fakat en fazla mevzusu herkese göre değişir. Haftanın 3 günü spor yapanlar tabi vardır.Ama haftanın 5-6 gününe kadar çıkılmasında bir sakınca yoktur. 1 gün off gün yani dinlenme olsun yeter ki.Spor salonuna her gün gidilmez. Haftada en fazla üç gündür.
Bu yorumunuzdaki kastettiğinize sonuna kadar katılıyorum.
Fakat en fazla mevzusu herkese göre değişir. Haftanın 3 günü spor yapanlar tabi vardır.Ama haftanın 5-6 gününe kadar çıkılmasında bir sakınca yoktur. 1 gün off gün yani dinlenme olsun yeter ki.
Adamın yeni başladığını bilmiyordum. O cümleyi genel manada söylediğinizi düşünmüştüm.Spor dediğiniz minumum 3 gün, maximum 6 gün yapılır. Spor salonlarındaki hocaları bilemiyorum tabi ne veriyorlar. Dediğiniz gibi olabilir evet.Adam yeni başlamış spora. Aklı başında bir spor hocasının üç günden fazla vereceğini sanmıyorum. Öncesi varsa ayrı mevzu ama başlangıç için ilk 3 hatta 6 ay haftada 3 verirler genelde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?