• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Squat Günlüğümüz

Akşamüstü yürüyüş planlıyorum zamanım olursa tabi :D

• Beğen
Reactions: H E
Kızlar ben 75 squat yaptım bugün ... tek seferde.sanırım alıştım artık... ayrıca karın egzersizlerimi de tamamladım... buraya koyduğum videolardaki hareketlerinde 39 ar adet yaptım...

Akşam yine 75 squat yapıcam...:lülülü:
Hay maşallah :oha::KK17::KK48:
Supersin hayatım :KK60:

Kızzz sadece bu video mu? Ay beni de yaz:süslü: akşam ölçülerimi atarım, bi de evde egzersiz yapıyorum. Bu yaz beni gören :skandal: olsun istiyorum!

Kızzz sadece bu video mu? Ay beni de yaz:süslü: akşam ölçülerimi atarım, bi de evde egzersiz yapıyorum. Bu yaz beni gören :skandal: olsun istiyorum!
Yazayım canım hosgeldin aramıza; )
İleriki sayfadada videolarimiz var sevcanansu arkadasimiz ekledi ilk sayfaya bende eklerim bi ara
Squat takvimizde var
Bizim spor biraz karma :D
Tek yapalım da dedik ;)

Hazal ben o tabloya girmeye utanırım yav :D size başarılar mutluluklar 50lere inersem bende gelirim 1 sene sonra hahaha :D

Canim kilom 50,8
Diger ölcüleri ac karinlami almam gerekiyor? Ilk defa yapicamm o_O

oooo sabahtan giremedim akmış yürümüş muhabbeet yahuu :D dışarda işlerim vardı anca eve girdimm daha spor falan yapmadımm oofff :( sözüm ona günde iki ye çıkarıcaktım spor seansımı bugün yalan oldu heralde biraz soluklanayım da yapayım sporumu @Hazal ellerine sağlık kuzum mis gibi olmuş tablo ama ben cidden bu tabloyu görünce hiç veremicem ölçülerimi :D :D

Toparladım kendimii ve spor yaptıım neysekii ama ne yaptığımı bende bilmiyorum :D karmakarışık bir sürü hareket yaptım yine bayaa bi ter attım ama yeter mi yetmeeeeeeeeez 10 gbi falan tekrar spoooorrr :spor:

Hazal ben o tabloya girmeye utanırım yav :KK70: size başarılar mutluluklar 50lere inersem bende gelirim 1 sene sonra hahaha :KK70:
Hayatıım asıl sen yoksun diye biz üzülürüz :KK200:
Ya bence sen bizi kandıryosun hayır görmesem etmesem yiycemde gözüme mi inanim fıstık gibi hatunsun masAllah :nazar: o bahsettiğin kilo senin nerende merak ediyorum taş gibi hatunsun bide fitleşsen biraz düşünemiyorum :skandal::KK60::KK56:

Benim şuan devam ettiğim bi egzersiz programım var, güzel gidiyor :dua:
Squat çok zahmetli değil gibi duruyor, takvime baktım da :halay:

Hoşbuldum bu aradaaa:KK50:
Sen neler yapıyorsun bizlede paylaş :KK200:;)
Canım squata bi alışsan farkı görsen bırakmak istemessin
Tam gaz devam :halay:
Ölçü alim efenim

benim bacaklar pert :D sporda 2.seansta tamam :rapci:
Leslie 4 mile power walk
Jillian 30 day shared level 1
70 squat ( ki jillian da ve akşam üstü yaptığım hareketleride katarsak bugün 120 yi bulmuştur heralde)
3 kez plank ( 70 sn , 60 sn , 60 sn)
daha da bittiim artık yani :D

oooo sabahtan giremedim akmış yürümüş muhabbeet yahuu :KK70: dışarda işlerim vardı anca eve girdimm daha spor falan yapmadımm oofff :KK43: sözüm ona günde iki ye çıkarıcaktım spor seansımı bugün yalan oldu heralde biraz soluklanayım da yapayım sporumu @Hazal ellerine sağlık kuzum mis gibi olmuş tablo ama ben cidden bu tabloyu görünce hiç veremicem ölçülerimi :KK70: :KK70:
Canım hrrgünümüz farklı olabilir önemli olan çok yapmak değil düzenli aksatmadan yapmak ;)
Olmaaaz hayyyıır önemli olan zaten aradaki farkı aşmak atıyorum 97 basenimle 86 olmak istemem o fark asıl bizim başarımız olmalı ;)

Back
X