ßahar Temizligi Yapmanin Vakti Geldimi ???

Bende salı günü akraba günü vardı,bu vesileyle camlar silindi,perdeler yıkandı,ev komple temizlendi..bahar temizliğim de olmuş oldu bu vesileyle..ama yağmur yağabilir ve tertemiz camlarım kirlenebilir,olsun pis durmasından iyidir..

bende ALLAH IZIN VERIRSE haftaya yapacam bahar temizligi

Allah mesut etsin Merve,yorumlarını okuyorum,çok harbi kızsın,kısa ve öz yazıyorsun,hoşuma gidiyor

Camlar için henüz erken,daha yağmurlar bitmedi ancak halı ve koltuk temizliğini yapabilirsin.
Fayans aralarında biriken kirleri,banyoyu,evde atılacak döküntüler varsa onları atmayı şimdide yapabilirsin.

Kolay gelsin.:)

oy cok sagol cnm benim. baslicam yavs yavas dediklerini yapmaya

Bahar temizliğine başlamadan önce çekmece dolap içlerindeki atılacakları düzeltilecekleri halledersen temizlik sırasında enerjini ve vaktini bunlara ayırmamış olursun. Tek önerebilceğim şey bu. kolay gelsin.

Bana bir hafta önce deseler merwosh evlencek bahar temizliği konusu açıcak vallaha inanmazdım tebrik ederim :))
temizlik konusunda yardımcı olmak isterdim ama kelin ilacı olsa başına sürer..böyle giderse işte ben de ağustos sonuna doğru falan başlarım heralde bahar temizliğine

Son düzenleme:
coook sagol canim,evli degilsen darisi senin basina

evli değilim canımm.Hem şaşırdım hem sevindimm. mutluluklarr temizlik konusuna gelincee bende pek tecrübeli sayılmam da oyüzden pek önerim yok.ama hava durumuna bak öyle başla temizlik yapıp camları falan sildikten sonra yağmur yağrsa bir anlamı kalmaz

Nisan'ı bekle bence.. hatta 15 Nisan'ı filan...

ben Nisan sonu gibi yapıcam..

hatta bu defa evdeki halıları da yıkamacıya göndericem.

el halıları yıkanmıyor, onları da silerim artık

herkez cok sasiriyorr evlenmeme.Niye acaßaevlenilecek kiz degilmiydim yoksa diye dusunuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…