Canim valla ben de şok oldum evlenmene :)))) cok tebrik ederim, cok mutlu ol insallah.
Niye şok oldugumu yazayim da yanlis anlasilmasin. Hep boyle bekar bir genckiz havasi vardi sende.
Bir de ciddi bir beraberliginin olmasindan cok sanki etrafta dogru adam yok modundaydin veya ben kafamda senle ilgili boyle bir profil cizmisim :))
Nişan vs. de duymadik ya? Pat diye ciktin ben yeni evliyim dedin sekerim yani az degilsin sen de :)
Bu arada ben evleneli 1 sene oldu. Baba evinde hep gezerdim, turlar, tatiller vs. hamarat biri degildim yani hic alakasi yoktu hatta ama kendi evimde cok titiz oldum ya.
Arkadaslar bahar temizliginde olmasi gerekenleri yazmis ya? E ben zaten hep onlari yapiyorum, hali yikatmak disinda ki halilarim daha tertemiz. Ben demek ki kendimi fazla yoruyormusum. Bahar temizligi diye bisey varmis
nisan falan olmadi cnm pat diye nikah kiydirdik okadar sadece
En guzelini yapmissin. Ben de esime evliligimiz kesinlestiginde, yildirim nikahi kiyalim ailemize de biz evlendik diyelim demistim ama kabul etmemisti
Bosver canim en temizi :)
İlginç.Neden öyle birşey istedin ki.Normal yollar sıkıcı mı geldi. Birde ne kadardır evlisin merak ettim.
bahar temizliği için daha erken gibi geliyor....
ay cnmm kolay bahar temizliği ya takma kafana.. mesela şimdi bizde boya olcak. halılar yıkancak. halılar serilmeden camlar kapılar silincek perdeler yıkancak koltuk örtüleri yıkancak danteller yıkancakk.. sonra herr oda dip köşe süpürülüp silinip toz alıncak. herşeyi temiz temiz yerleştir sonra... kullandığın yatak örtülerini vs yıka.. odan sonra mutfak.. herr şeyi indirip dolaplar temizlencekk buzdolabıda tabi. sonra banyo wc. fayansları iyice ovcaksın cif le bembeyaz olcaklar.... ondan sonracımaa;ayakkabılığı vs silceksin merdivenler yıkancakk.... bizim kocaaman bir bahçe var o temizlencek en son da kapının önünü süpürüp akşama da kendini banyoda yıkadın mı oldu:)
ama o akşam yemek yapmaya halin kalmaz makarna yaparsın tatlım:)
öptümm cnm kocişinle mutluluklar :):)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?