18 Ocak'ta AŞKerime kavuştum hayırlısıyla...
Çeyizlerim de tamamlandı gibi,nasipse şimdi sıra düğün şafağı saymakta :123:
çok teşekkür ederim Cookiecim benimçok sevindim adına sedoşşcum... düğün şafağında su gibi akıp gider inşallah
aldıklarını gule gule kullan canımsevdıgıne de kavusmussun ohh ne guzel darısı basımıza bızımde kocısın yanında olduktan sonra dugun gunu cat kapı gelıverır rabbım agzınızın tadını hıc bozmasın cok ozendım bak sımdı yaa
Güle güle kullan canım son aldıklarını da. Poşet saklama kabı hiç aklıma gelmemişti benim, iyi fikir:)
cnm güle güle kullan mutlu mesut kullan inşallah hepsi çok güzeller tatlımm
herşeyin çok güzel canım..allah sağlıkla mutlulukla kullanmayı nasip etsin...
Dün aşkucumla İkea'dan aldıklarımız...
Beyaz yatak odası takımımızın,bembeyaz dolabı için aldığımız 24 tane beyaz elbise askımız
Eki Görüntüle 334411
Poşet saklama kabı
Eki Görüntüle 334412
2'li yeşil bulaşık fırçaları
Eki Görüntüle 334413
güle güle kullan canım,
ya bende çok istiyorum beyaz askı almak henüz yatak odam yok ama :) nasip olursa bembeyaz bir yatak odası yapmıy planlıyorum ve beyaz askı istiyorum kesinlikle fakat bu etek eskıları varya bir tanede 4 tane birden asılabilen onların beyazı var mıdır hiç bilmiyorum hepsi aynı renk olsun istiyorum ama o etek askılarının beyazına hiç rastlamadım :26: o yuzden karar veremiyorum ya :26:
sağol canım...
bende beyaz etek askılarından arıyorum ama beyaz bulamasamda çok önemli değil nasılsa dolap içinde kalacak diye de düşünüyorum,kararsızım henüz
benim takıntım varki, dolap içi de olsa askıların hepsi aynı model aynı renk aynı şekil olmalı :26: bu bir tek askı için değil, atıyorum mandal, mandalların hepsi aynı olmalı :26: yoksa çıldırıyorum :26:
şuandada öyle, annem arada baska askı sokar dolaba inanılmaz sinirlenirim elimde olmadan :26:
bakalım inşaAllah beyazlarıda olur o etek askılarının da hepsi bemmbeyazz olurrr
herşeyin mükemmel harikacorn flakes tabaklarına bayıldım resmen
belli ki çok özenle itinayla almışsın iyi günlerde sağlıkla mutlulukla aşkla kullan canım çeyizlerini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?