Ssedoshh'un Cicileri (düzenlenmiş haliyle)

ben bu çeyizi nasıl görmemişim özellikle hafif yatak örtüsüne benzeye pembe battaniyeyi nereden aldın canım çok güzell

bu arada düğün tarihine az kalmış mutlu günlerde kullanasın inşallah

ben bu çeyizi nasıl görmemişim özellikle hafif yatak örtüsüne benzeye pembe battaniyeyi nereden aldın canım çok güzell

bu arada düğün tarihine az kalmış mutlu günlerde kullanasın inşallah

teşekkür ederim canımcımamin inşallah. yatakta kızın oturduğu resimdekini soruyorsun sanırım...battaniyemin markası dormina,yumuşacık tavsiye ederim canım

çeyizlerin çok güzel.. düğün tarihi yakın :) büyük bi telaşla çeyiz hazırlıkları sürüyor gördüğüm kadarıyla :)

güzel günlerde sevdiğinle kullanmak nasip olsun inşaAllah canım :)

Sağol canım benim çok teşekkür ederim,evet çeyiz hazırlıkları tam gaz devam hayırlısıyla amin inşallah canım hepimizin çeyizlerini sevdiceklerimizle kullanmamızı nasip etsin Rabbim...

Mobilyalarım belirlendiği ve sipariş edildiği için aksesuarlarımı ufaktan almaya başladım.
Az önce markafoniden sipariş verdiklerim:

Yemek odası için aldığım tealight mumluğumuz

Yatak odası için aldığım ve kolyelerimi asmayı düşündüğüm askımız

Ve mutfak için şirin buzdolabı magnetlerimiz

kızlar sayfa 13te de gelinliğimin resmi var,hiç yorum yapmamışsınız ama

sen üzülme yeter ki hemen yapalım :):) çok şık çok zarif bir gelinlik :) sana da eminim çok yakışıcaktır :)) hayırlı uğurlu olsun olsun :))

yeni aldıklarında çok güzel şeyler güle güle kullan :))

Son düzenleme:
ben nişanlımın ailesiyle oturucağım için hiç bişey alasım gelmiyor sadece kendi yatak odama alıyorum tabak çanak bile alıp almama konusunda karasızım yaa napmalıyım
buarada çeyizlerin süper güle güle kullan
benim 2 nevresimim 1 yatak örtüm var az mı sence canım

Canım gelinliğin etek kısmı tam istediğim gibi ve Gamze Özçelikin gelinliğinin kollarını ben de çok beğenmiş ve senin gibi farklı bir modelle birleşse daha güzel olur diye düşünmüştüm inşallah çok güzel olur gelinliğin ki öyle görünüyor. Ne kadara diktiriyorsun canım bu arada düğün ne zaman ? Ben de beğendiğim modeli dikebilen iyi bir terzi bulurum inşallah. Bu arada o dekorasyon için aldığın askılar çok güzeller benim de evm belli olsa keşke en zevkli kısmı dekorasyon tarafı sanırım :)

sedoooşumm gelinlğin HARİKAAAA

ayrıca şu magnetleri bende alıcaktım aksam eve gelene kadar kalmamıs yaa demek sen bitirdinnnn

güle güle kullan canımmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…