Ssedoshh'un Cicileri (düzenlenmiş haliyle)

şahaneler ikeaya bayılıyorum izmire gittim i ilk işim oraya gitmek olucak:13:
benim de kesinlike alacaklarımın çekmece düzenleyicileri ve şu mumlar daha bisürü vardır da görünce saldırcam

şahaneler ikeaya bayılıyorum izmire gittim i ilk işim oraya gitmek olucak:13:
benim de kesinlike alacaklarımın çekmece düzenleyicileri ve şu mumlar daha bisürü vardır da görünce saldırcam

evet canım bende bayılıyorum ikeaya,insan kendini kaybediyor git ve saldır tatlım sende

evet canım bende bayılıyorum ikeaya,insan kendini kaybediyor git ve saldır tatlım sende

sorma yaa netten baktım da alacaklarımı hatırladım az da olsa kahvaltı tepsisi var beyaz ondan alcam rengarenk peçetelerinden alacağım vazo sonra yapay çiçekleri süper amerikan servis alacağım ...

sorma yaa netten baktım da alacaklarımı hatırladım az da olsa kahvaltı tepsisi var beyaz ondan alcam rengarenk peçetelerinden alacağım vazo sonra yapay çiçekleri süper amerikan servis alacağım ...

kitaplıklarımızı almaya gittiğimizde bende alacağım yapay çiçeklerden,aklıma düşürdün şimcik tatlım

sağolasın canım,amin inşallah

yok canım ne sakıncası olacak hemen söyleyeyim...
baharatlıklarımı eminönü kürkçü handaki paşabahçe mağazasından aldım,porselen kaşıkları da ordan aldım.
limon soğan saklama kaplarını kiler marketleri var ya ordan aldım
corn flakes kaselerimi migrostan aldım
köpüşlü silikon tutacağımı media markttan aldım,esse ürünüydü,esse vardır aynısı tatlım
inci pilavlığımı (pilav-helva şekillendiricisini ve tatlılara şekil veren şablonu) da tedi mağazalarından aldım canım inşallah yazmayı unuttuğum parça kalmamıştır

Ssedoshh'un kına hazırlıkları

---------------> kına tası

----------------------> kına sepeti

------------------------> el gülleri

------------------------> el mumları

------------------------> kına kutuları

------------------------> çerez keseleri

------------------------> iğnedanlık

------------------------> arkadaşlarım için taçlar

------------------------> oynama mendillerimiz

herşeyin çok güzel canım kına gecesi hazırlıklı vs.
Allah tamamına erdirsin güzel günlerde kullan her bi şeyini

kına için hazırlıklarda süper olmuş kına kutularınla taçlar çok hoşuma gitti pembiş pembiş ne güzel

canım ne kadar güzeller, ne kadar ince ayrıntılar saklı. Rabbim ağız tadıyla kullanmanızı nasip etsin inşallah:)

çok güzeller canım
benim de kına için avuç içi güllerim var kırmızı kayınvalidem almış hepsini saolsun kalpli kına tepsin de şahane yaa keşke kınamız hemen olsa daha çok var sanki seninki ne zamandı canım

sağol canımcımm benimkileri ben aldım,kociş parasını verdi
benimde çok var canım,13 Temmuz'da kınam nasipse.senin ne zaman kuzum? evet hemen olsun ya hayırlısıyla kınamız düğünümüz,gelsin artık o günler

ayy ne güzel benimki senden 1.5 ay sonra canıım 1 eylül düğün 28 ağustos kınadaha çok var

canım süper şeyler almışsın.Bayıldım gerçekten kına malzemelerine. Onları nereden aldığını ve fiatlarını yazarsan benim için çok iyi olur. Özellikle kına tepsin harika canım. Umarım kına gecen ççok güzel geçer

sağol canım
el güllerini,el mumlarını,kına sepetini,mendillerini Eminönünden aldık aşkucumla.
Toplam 73 lira tuttu Eminönünden aldıklarım.

kına tepsisini 45 liraya faceten sipariş verdim,"Mükü ile düğün hazırlıkları" diye aratabilirsin...
iğnedanlık ve kına taçlarınıda yine aynı yerden sipariş verdim.iğnedanlık 10 tl,kına taçlarınında tanesi 3 lira canım...
unuttuğum bir şey kalmamıştır umarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…