dün aşkucumla ikeadan aldığımız yeni cicişlerimiz
Eki Görüntüle 385722 oturma odamız için duvar saati
Eki Görüntüle 385723 Eki Görüntüle 385724 çekmece-dolap içi düzenleyicilerimiz
Eki Görüntüle 385725 banyomuz için aldığımız kapı arkası askımız
Eki Görüntüle 385726 buzdolabımız için mıknatıslarımız
Eki Görüntüle 385728 romantik yemekler için şamdanlarımız
Eki Görüntüle 385729 1 büyük,2 orta ve 1 küçük boy resim çerçevelerimiz
Eki Görüntüle 385730 oturma odamız için kırmızı 3'lü mumluk
Eki Görüntüle 385731 kokulu tealight mumlarımız
şahaneler ikeaya bayılıyorum izmire gittim i ilk işim oraya gitmek olucak:13:
benim de kesinlike alacaklarımın çekmece düzenleyicileri ve şu mumlardaha bisürü vardır da görünce saldırcam
evet canım bende bayılıyorum ikeaya,insan kendini kaybediyorgit ve saldır tatlım sende
evet canım bende bayılıyorum ikeaya,insan kendini kaybediyorgit ve saldır tatlım sende
sorma yaa netten baktım da alacaklarımı hatırladım az da olsa kahvaltı tepsisi var beyaz ondan alcam rengarenk peçetelerinden alacağım vazo sonra yapay çiçekleri süper amerikan servis alacağım ...
kitaplıklarımızı almaya gittiğimizde bende alacağım yapay çiçeklerden,aklıma düşürdün şimcik tatlım
Ssedoshh cnm güle güle kullan hepsi harika gerçekten çok beğendimBir kaç aldıklarını ayrı bir beğendim nereden aldığını soracağım sakıncası yoksa bu ürünlerin ??
Eki Görüntüle 385855 Eki Görüntüle 385856 Eki Görüntüle 385857 Eki Görüntüle 385858 Eki Görüntüle 385859 Eki Görüntüle 385860 Eki Görüntüle 385861 Eki Görüntüle 385862
herşeyin çok güzel canım kına gecesi hazırlıklı vs.
Allah tamamına erdirsin güzel günlerde kullan her bi şeyini
kına için hazırlıklarda süper olmuşkına kutularınla taçlar çok hoşuma gitti pembiş pembiş ne güzel
canım ne kadar güzeller, ne kadar ince ayrıntılar saklı. Rabbim ağız tadıyla kullanmanızı nasip etsin inşallah:)
Ssedoshh'un kına hazırlıkları
Eki Görüntüle 386863 ---------------> kına tası
Eki Görüntüle 386864 Eki Görüntüle 386865 ----------------------> kına sepeti
Eki Görüntüle 386873 ------------------------> el gülleri
Eki Görüntüle 386876 ------------------------> el mumları
Eki Görüntüle 386877 ------------------------> kına kutuları
Eki Görüntüle 386878 ------------------------> çerez keseleri
Eki Görüntüle 386879 ------------------------> iğnedanlık
Eki Görüntüle 386880 ------------------------> arkadaşlarım için taçlar
Eki Görüntüle 386881 ------------------------> oynama mendillerimiz
çok güzeller canım
benim de kına için avuç içi güllerim var kırmızıkayınvalidem almış hepsini saolsun kalpli kına tepsin de şahane yaa keşke kınamız hemen olsa daha çok var sanki seninki ne zamandı canım
sağol canımcımmbenimkileri ben aldım,kociş parasını verdi
benimde çok var canım,13 Temmuz'da kınam nasipse.senin ne zaman kuzum? evet hemen olsun ya hayırlısıyla kınamız düğünümüz,gelsin artık o günler
canım süper şeyler almışsın.Bayıldım gerçekten kına malzemelerine. Onları nereden aldığını ve fiatlarını yazarsan benim için çok iyi olur. Özellikle kına tepsin harika canım. Umarım kına gecen ççok güzel geçer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?