- 7 Eylül 2009
- 2.712
- 3.442
- 333
teşekkür ederim kuzumben nişanlımın ailesiyle oturucağım için hiç bişey alasım gelmiyor sadece kendi yatak odama alıyorum tabak çanak bile alıp almama konusunda karasızım yaa napmalıyım
buarada çeyizlerin süper güle güle kullan
benim 2 nevresimim 1 yatak örtüm var az mı sence canım
sağol canımcım...Canım gelinliğin etek kısmı tam istediğim gibi ve Gamze Özçelikin gelinliğinin kollarını ben de çok beğenmiş ve senin gibi farklı bir modelle birleşse daha güzel olur diye düşünmüştüm inşallah çok güzel olur gelinliğin ki öyle görünüyor. Ne kadara diktiriyorsun canım bu arada düğün ne zaman ? Ben de beğendiğim modeli dikebilen iyi bir terzi bulurum inşallah. Bu arada o dekorasyon için aldığın askılar çok güzeller benim de evm belli olsa keşke en zevkli kısmı dekorasyon tarafı sanırım :)
sağol kuzuuumsedoooşumm gelinlğin HARİKAAAA
ayrıca şu magnetleri bende alıcaktım aksam eve gelene kadar kalmamıs yaa demek sen bitirdinnnn
güle güle kullan canımmmm
teşekkür ederim fuliascımmgelinliğin muazzammış.geçen gün görüp bende göz koymuştum bu gelinliğe.
güle güle giy inşallah
teşekkür ederim tifosicimmmgelinliğin çok güzel canım ben daha şimdi görüyorum.
gamze özçeliğin o resminde hem saçına hem de kol detaylarına bayılmıştım. gelinliğin ile birleşince çok güzel olacak.
Canım gelinliğin çoook ama çok güsel ben de çok beğendimm
kaça gelcekk sanaaaaaaaaaa
herşey çok güzel... mutluluklar dilerim....
kuzum mobilyalarımızı sipariş ettik,bitmiş hali yok henüz.resimleri var ama tek tek çektiğim için ve renkleri benimkilerden farklı olduğu için koymuyorum resimlerini şimdilik.evi tutup eşyaları yerleştirince çekerim kuzum resimleri artıkınkuzum sen mobilyaları aldık demişsinnn ee hani mobilyalar çok merak ettimmm
İstanbul Bakırköy'de Paris Moda Evi canımCanım gelinliğini nereye diktiriyorsun? isim verebilir misin?
Sosluğuna bayıldımAslında herşeyin çok güzel ağzı tadı ile kullanırsın inş ama o sosluk çok şirin hemencik morunu aramaya başladım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?