Ssedoshh'un Cicileri (düzenlenmiş haliyle)

gelinliğin muazzammış.geçen gün görüp bende göz koymuştum bu gelinliğe.
güle güle giy inşallah

Son düzenleme:
gelinliğin çok güzel canım ben daha şimdi görüyorum.
gamze özçeliğin o resminde hem saçına hem de kol detaylarına bayılmıştım. gelinliğin ile birleşince çok güzel olacak.

teşekkür ederim kuzum
2 nevresim belki yetmeyebilir istersen 2 tane daha al,evliler nevresimin ne kadar çoksa o kadar iyi olur demişler başka topiclerde,ben onların yalancısıyımyatak örtüsü yeterli bence 1 tane ama ben heves edip bi günlük bi de işte gelinlik yatak örtüsü aldım,ama çok gerekli diil kuzucum...tabak çanak konusuna gelince de bence kayınvalidenin tabak çanaklarını inceleyerek,alınması gerekli ise karar verebilirsin...hayırlısı olsun canım

sağol canımcım...
düğünüm nasipse 13 ve 15 Temmuzda,kınamda da gelinliğimi giyeceğim başka şehire evlendiğim için. 2200'e diktiriyorum canım...inşallah sende güsel gönlüne göre diken bir terzi bulabilirsin tatlım...
dekorasyon konusuna gelince evet güselmiş gerçekten,darısı başına

sedoooşumm gelinlğin HARİKAAAA

ayrıca şu magnetleri bende alıcaktım aksam eve gelene kadar kalmamıs yaa demek sen bitirdinnnn

güle güle kullan canımmmm
sağol kuzuuum

heheh yok kız ben aldıktan sonra daha vardı bitmediydi başka gelincikler bitirmiştir

gelinliğin muazzammış.geçen gün görüp bende göz koymuştum bu gelinliğe.
güle güle giy inşallah
teşekkür ederim fuliascımm

gelinliğin çok güzel canım ben daha şimdi görüyorum.
gamze özçeliğin o resminde hem saçına hem de kol detaylarına bayılmıştım. gelinliğin ile birleşince çok güzel olacak.
teşekkür ederim tifosicimmm evet saçıda çok güsel ama ben duvak istiorum sanırım kararsızım :)

Canım gelinliğin çoook ama çok güsel ben de çok beğendimm

kaça gelcekk sanaaaaaaaaaa

çok sağol eylülcüm... 2200'e dikiyor gelinlikçim kuzum..

kuzum sen mobilyaları aldık demişsinnn ee hani mobilyalar çok merak ettimmm
kuzum mobilyalarımızı sipariş ettik,bitmiş hali yok henüz.resimleri var ama tek tek çektiğim için ve renkleri benimkilerden farklı olduğu için koymuyorum resimlerini şimdilik.evi tutup eşyaları yerleştirince çekerim kuzum resimleri artıkın

Canım gelinliğini nereye diktiriyorsun? isim verebilir misin?
İstanbul Bakırköy'de Paris Moda Evi canım

Kayınvalidemin çeyizime Emsan'dan aldığı misafir yemek takımı ve çelik tencere seti... Benim tencerelerim ve misafir yemek takımım vardı ama fazla mal göz çıkarmaz,sağolsun düşünmüş almış

gelinlik ayakkabılarımı aldım,daha doğrusu almadım ayağıma göre yapılıyor siparişini verdik
ama benimkinin üstünde taş olmayacak?sizce taşlı mı taşsız mı daha güsel olur kızlar?:26:

Sosluğuna bayıldım Aslında herşeyin çok güzel ağzı tadı ile kullanırsın inş ama o sosluk çok şirin hemencik morunu aramaya başladım

dün aşkucumla ikeadan aldığımız yeni cicişlerimiz

oturma odamız için duvar saati

çekmece-dolap içi düzenleyicilerimiz

banyomuz için aldığımız kapı arkası askımız

buzdolabımız için mıknatıslarımız

romantik yemekler için şamdanlarımız

1 büyük,2 orta ve 1 küçük boy resim çerçevelerimiz

Eki Görüntüle 385730 oturma odamız için kırmızı 3'lü mumluk

kokulu tealight mumlarımız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…