ßugün ilk defa ultrasonda bebeğimi gördüm :)

_SiLence_

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Aralık 2011
68
1
86
38
Çanakkale
Kızlar inanılmaz ßi duyguymuş bazen anlatırlardıda şaşırırdım Şimdi anlıyorum 5 haftalık bebeğimi ßugün gördüm 1.5 santim çok küçük :) 2 hafta sonra kalp atışlarını dinleyecekmişiz eşimin gözlerindeki gülümseme hala aklımdan gitmiyor Allahım isteyen herkese nasip etsin inşallahh

Canım Rabbim sağlıklı sihhatli kucagina almayı nasip etsin inşallah bende yarın gidecegim inşallah Rabbim herkese nasip etsin bu duyguyu Bizde 6 haftalık olucaz nasipse yarın

Canım Rabbim sağlıklı sihhatli kucagina almayı nasip etsin inşallah bende yarın gidecegim inşallah Rabbim herkese nasip etsin bu duyguyu Bizde 6 haftalık olucaz nasipse yarın

inşallah canım Raßßim isteyen herkese versin mükemmel ßir duygu sende inşallah sağ selamet kucağına alırsın :)

insan inanamıyor değil mi içinde biri var
ben de ne kadar mutlu olmuştum bebeğimi ilk gördüğümde minicikti 2 cm
şimdi 15 haftalığız ve yavaş yavaş kıpırtılarını hissetmeye başladım. o da ayrı bir heyecan
bedeninde iki kalp atıyor
Rabbim herkese nasip etsin bu güzellikleri yaşamayı
inşallah hayırlısıyla kucaklarımıza da alırız bebişlerimizi

Gerçekten inaanamıyorum canım 5 haftalığım daha öyle korkuyorumki ona ßişe olucak diye ilk gördüğümde sevnçten gözlerim dolmuş ßu küçück sey ßenm ßeßeqimmi olcak demştm kendi kendime Şimdiden gnlük tutmaya basladım neler hissettiğim konusunda kısmet olurda elime alırsam bebeğimi ilk tırnağını ilk saçını ayak izini gnlüğe taşıyacağım ve ßüyüdüğünde ona vericem :) simdiden ßunları düsünüyorum :) inanılmaz muhteşem ßirşey

Son düzenleme:

o korkuları herkes yaşıyor galiba ama dikkat et kendini yorma sakın ağır bir şey kaldırma iyi beslen filan... klasik tavsiyeler var ya gerçekten önemli. ilk üç ay biraz dikkatli olmak gerekiyor. ama bir şey olur mu ki diye korkmaya da gerek yok

günlük çok güzel fikir ben de istiyordum ama başlayamadım bir türlü. bebeğin için harika bir hediye olur eminim

ben bebeğimi ilk gördüğümde beyaz bir nokta vardı hareket ediyordu. doktoruma bu kalbi mi dedim. evet dedi. inanamadım. bir insanın kalbini görmek öyle enteresan ki
şu an her muayene gününü iple çekiyorum. bebeğimi göreceğim diye

tadını çıkaralım. böyle günlük gibi güzel fikirlerin olursa ve paylaşırsan sevinirim
ben şu an sadece gebelik dosyası tutuyorum. içinde tahlil sonuçları reçeteler ultrason fotoğraflarımız filan var. reçetelerimin yanında küçük not kağıdına hangi ilacı ne zaman kullandığımı da yazıyorum. ilaç derken kan hapı vitamin filan. Allah korusun da olur ya acilen hastaneye gitmemiz filan gerekirse diye. eşime de tembihledim. bak burda her şey yazıyor haberin olsun diye

canım ßen 5 haftalık gebeyim doktorumuz 2 hafta sonra kalp atışlarını dinleyeceğimizi söyledi .. eşim,annem,kayınvalidem saolsunlar evde hiç ßi iş yaptırmıyorlar ilk torunları olucak nasipse :) sadece yürüyüş yapıyoruz eşimin okuldaki mesaisi ßitince... her istediğim ayağıma geliyor sorma ßende heyecanlanıyorum simdi 2 hafta nasıl geçer bilmiyorum her ultrasona gidişimi ßende beklyorum,, aslında günlük için geç değil :) ilk duyqularını yazıp ßugüne kadar yazaßilirsin bence dosya bende tutuyorum simdilik az :) sende ßenimle gebelkle ilkgili önemli şeyleri paylaşırsan çok sevinirim :)

oh ne kadar güzel her şeyi yapan birilerinin olması ve bu kişilerin karşı cinsten olmaması güzel

başlayacağım inşallah günlüğe. hep aklımda da bakalım ne zaman :26:

tabi paylaşırım fırsat buldukça

puufffffffffffffffff

bu ne yahu ben ne kadar da beceriksiz bir insanım

bir türlü olmadı onaylanmıyor :26:

hayret bi şey yahu

puufffffffffffffffff

bu ne yahu ben ne kadar da beceriksiz bir insanım

bir türlü olmadı onaylanmıyor :26:

hayret bi şey yahu

Canım ne oLdu hayırdır onaylanmayan şey Hakkında ßahsedermisin :/ ya mesaj atmak istiyorum sana ama ßelli sayıda konuya cvb istiyor sanırım iletişime geçemiyorum

biz internetle pek anlaşamayız da canım benim
ben yap derim o yapmaz ben yapma derim o yapar filan kızdırıyor beni
bildirimlerde problem yaşamıştım ama hallettim çok şükür tatlım. mesaj atmak için de mi sayı istiyorlarmış yaw

Evet ya mesaj içinde sayı istiyorlar daha 24 cevap olms 100 olması lazmms galißa.. ßeßiş Nasıl ya ßen hiç ßulantı yasamadım ama 6.haftadayım ßenim ßeßiş mide ßulantısı yaptrmaya ßasladı cumartesi doktora gidip kalp atışlarını dinlicez Nasip olursa .. Senin bebiş nasıl

Son düzenleme:

ah o bulantılar aman aman ilk üç ay yerimden kalkamadım bulantılar yüzünden desem yeridir canım. ayağa kalktığım anda midem bulanmaya başlıyordu. işin asıl kötü tarafı günboyu bulantım oluyordu ama devamı gelmiyordu bu da fazlasıyla rahatsızlık veriyordu. bir sabah acillik oldum. doktorcuğum bana iki tane serum verdi sanırım 6 saat filan sürdü damarım yavaş alıyormuş. sonra bulantılar bir ileri safhaya geçince rahatladım diyordum ki, koku hassasiyeti başladı. canım kocacım mutfak işlerini devralmak zorunda kaldı
ama çok şükür 3. aydan sonra bitti. şimdi rahatım. hava atıyorum bazen hamile arkadaşlara. ben gebeliğin en rahat dönemindeyim diye. (4-6 aylar)
senin de başlaması normal canım biraz sabır dönemin başladı
ama sen şanslısın ev işlerini yapan çok insan varmış. benim bir eşim bir de annem ki onlar da fırsat buldukça yapıyorlardı.

ben daha kalp atışlarını dinleyemedim ama kalbini gördüm. bizim de ayın 27sinde kontrolümüz var teyzesi. doktorumuz cinsiyetini öğrenebileceğimizi söyledi bakalım hayırlısı...

kalp atışlarını dinledikten sonra bana da anlat olur mu ben yaşamadım ya merak ettim, heyecanlandım bi de sanırım heveslendim :26:
ben de doktorcuğuma sorayım bakalım bu sefer gittiğimde inşallah. bakalım biz ne zaman dinleyeceğiz kalbimizi
bu arada folik asit kullanıyor musun canım?

ay mesajımı şimdi tekrar bir düşündüm de mide bulantısını çok mu korkunç anlatmışım ne
eğer öyleyse kusura bakma tatlım. korkulacak bir şey yok hamilelerin genelinin yaşadığı tatlı sıkıntılar bunlar. ben ağrım filan olunca bebişime sesleniyorum hemen: "kuzucum noldu annem iyi misin?" filan diye. beni anladığına inanıyorum biliyor musun annelik çok güzelmiş silence
gerçi ben biraz erkenden girdim galiba havaya. arkadaşlar bana tuhaf tuhaf bakıyorlardı biz kabullenemedik bir süre ama sen hemen de benimsemişsin maşallah diye
Allah tüm kadınlara nasip etsin bu güzelliği

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…