ne guzel cnm darisi bana bende yarin dr a gidicm 5+5 oluyorz ins. bende gorurum
Kızlar inanılmaz ßi duyguymuş bazen anlatırlardıda şaşırırdım Şimdi anlıyorum 5 haftalık bebeğimi ßugün gördüm 1.5 santim çok küçük :) 2 hafta sonra kalp atışlarını dinleyecekmişiz eşimin gözlerindeki gülümseme hala aklımdan gitmiyor Allahım isteyen herkese nasip etsin inşallahh
ne guzel cnm darisi bana bende yarin dr a gidicm 5+5 oluyorz ins. bende gorurum
Canım Rabbim sağlıklı sihhatli kucagina almayı nasip etsin inşallah bende yarın gidecegim inşallah Rabbim herkese nasip etsin bu duyguyu Bizde 6 haftalık olucaz nasipse yarın
Allah tammaına erdirsin inş bir avazda
insan inanamıyor değil mi içinde biri var
ben de ne kadar mutlu olmuştum bebeğimi ilk gördüğümde minicikti 2 cm
şimdi 15 haftalığız ve yavaş yavaş kıpırtılarını hissetmeye başladım. o da ayrı bir heyecan
bedeninde iki kalp atıyor
Rabbim herkese nasip etsin bu güzellikleri yaşamayı
inşallah hayırlısıyla kucaklarımıza da alırız bebişlerimizi
Gerçekten inaanamıyorum canım 5 haftalığım daha öyle korkuyorumki ona ßişe olucak diye ilk gördüğümde sevnçten gözlerim dolmuş ßu küçück sey ßenm ßeßeqimmi olcak demştm kendi kendime Şimdiden gnlük tutmaya basladım neler hissettiğim konusunda kısmet olurda elime alırsam bebeğimi ilk tırnağını ilk saçını ayak izini gnlüğe taşıyacağım ve ßüyüdüğünde ona vericem :) simdiden ßunları düsünüyorum :) inanılmaz muhteşem ßirşey
o korkuları herkes yaşıyor galiba ama dikkat et kendini yorma sakın ağır bir şey kaldırma iyi beslen filan... klasik tavsiyeler var ya gerçekten önemli. ilk üç ay biraz dikkatli olmak gerekiyor. ama bir şey olur mu ki diye korkmaya da gerek yok
günlük çok güzel fikir ben de istiyordum ama başlayamadım bir türlü. bebeğin için harika bir hediye olur eminim
ben bebeğimi ilk gördüğümde beyaz bir nokta vardı hareket ediyordu. doktoruma bu kalbi mi dedim. evet dedi. inanamadım. bir insanın kalbini görmek öyle enteresan ki
şu an her muayene gününü iple çekiyorum. bebeğimi göreceğim diye
tadını çıkaralım. böyle günlük gibi güzel fikirlerin olursa ve paylaşırsan sevinirim
ben şu an sadece gebelik dosyası tutuyorum. içinde tahlil sonuçları reçeteler ultrason fotoğraflarımız filan var. reçetelerimin yanında küçük not kağıdına hangi ilacı ne zaman kullandığımı da yazıyorum. ilaç derken kan hapı vitamin filan. Allah korusun da olur ya acilen hastaneye gitmemiz filan gerekirse diye. eşime de tembihledim. bak burda her şey yazıyor haberin olsun diye
canım ßen 5 haftalık gebeyim doktorumuz 2 hafta sonra kalp atışlarını dinleyeceğimizi söyledi .. eşim,annem,kayınvalidem saolsunlar evde hiç ßi iş yaptırmıyorlar ilk torunları olucak nasipse :) sadece yürüyüş yapıyoruz eşimin okuldaki mesaisi ßitince... her istediğim ayağıma geliyorsorma ßende heyecanlanıyorum simdi 2 hafta nasıl geçer bilmiyorum her ultrasona gidişimi ßende beklyorum,, aslında günlük için geç değil :) ilk duyqularını yazıp ßugüne kadar yazaßilirsin bence dosya bende tutuyorum simdilik az :) sende ßenimle gebelkle ilkgili önemli şeyleri paylaşırsan çok sevinirim :)
puufffffffffffffffff
bu ne yahu ben ne kadar da beceriksiz bir insanım
bir türlü olmadı onaylanmıyor :26:
hayret bi şey yahu
biz internetle pek anlaşamayız da canım benim
ben yap derim o yapmaz ben yapma derim o yapar filan kızdırıyor beni
bildirimlerde problem yaşamıştım ama hallettim çok şükür tatlım. mesaj atmak için de mi sayı istiyorlarmış yaw
Evet ya mesaj içinde sayı istiyorlar daha 24 cevap olms 100 olması lazmms galißa.. ßeßiş Nasıl ya ßen hiç ßulantı yasamadım ama 6.haftadayım ßenim ßeßiş mide ßulantısı yaptrmaya ßasladıcumartesi doktora gidip kalp atışlarını dinlicez Nasip olursa .. Senin bebiş nasıl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?