öyle tabi canım. hatta ben dedim ki eşime ya cinsiyetini öğrenmesek ne olur ki? sonra baktım bir gün konuşurken biz ana kız demişim. başka bir gün bak oğlum diye başlamışım cümleye. dedim bari öğrenelim de oğlum mu diyeceğiz yoksa kızım mı bilelim de ona göre hitap edelim çocuğa
işin daha da kötüsü eşim ya da arkadaşlar bazen esprisine erkek bu çocuk derlerdi nedense genel kanı bu yönde çevremde. ben de derdim ki demeyin öyle erkek değilse alınır çocuk duyuyor sizi şu an
Hayırlısı Sağlıklısı olsunn zeynepimm..ßeni haberdar et merak ederim sonra ßu arada akşamüstü yemek için ayrıldım forumdan uyumuş kalmışım kusura ßakma teyzesi :) maLum ßu aralar uyku halimiz Çok :)
Merhabalar ben 5 hafta 5 günlük hamileyim.Henüz doktora gitmedim.Zaten öğreneli 3 gün oldu.Sizlerin kan tahlil sonucu kaç çıktı?Benim 139.44 tü 5+2 iken doktora ne zaman gitmeliyim ne zaman kesesi ve kendisi görünebilir?
Merhabalar ben 5 hafta 5 günlük hamileyim.Henüz doktora gitmedim.Zaten öğreneli 3 gün oldu.Sizlerin kan tahlil sonucu kaç çıktı?Benim 139.44 tü 5+2 iken doktora ne zaman gitmeliyim ne zaman kesesi ve kendisi görünebilir?
bilmem miiiii uyku geldi mi kaçamazsın. ben sandalye üstünde bile uyuyakalırdım
tabi canım haber veririm inşallah. sen de bana kalp atışını dinlemenin nasıl bir şey olduğunu anlatacaksın unutma e mi
biz de bu saatte yemek yiyoruz. bakalım gece nasıl uyuyacağız. midem yanmaz inşallah
ßen sabahları ßirşey yiyemiyorum ßulantıdan ama aksamları masallah Çok yiyorum .. zeynepim söylemez olurmuyum teyzesi kalp atıslarını duyduğumda Hatta doktorumuza söyleyip kalp atışlarnı cd ye kaydettirmek istiyorum ßi anı ve ilerde çocuğuma vermek için günlük gibi sence ßu fikrim Nasıl
ah o bulantılar aman aman ilk üç ay yerimden kalkamadım bulantılar yüzünden desem yeridir canım. ayağa kalktığım anda midem bulanmaya başlıyordu. işin asıl kötü tarafı günboyu bulantım oluyordu ama devamı gelmiyordu bu da fazlasıyla rahatsızlık veriyordu. bir sabah acillik oldum. doktorcuğum bana iki tane serum verdi sanırım 6 saat filan sürdü damarım yavaş alıyormuş. sonra bulantılar bir ileri safhaya geçince rahatladım diyordum ki, koku hassasiyeti başladı. canım kocacım mutfak işlerini devralmak zorunda kaldı
ama çok şükür 3. aydan sonra bitti. şimdi rahatım. hava atıyorum bazen hamile arkadaşlara. ben gebeliğin en rahat dönemindeyim diye. (4-6 aylar)
senin de başlaması normal canım biraz sabır dönemin başladı
ama sen şanslısın ev işlerini yapan çok insan varmış. benim bir eşim bir de annem ki onlar da fırsat buldukça yapıyorlardı.
ben daha kalp atışlarını dinleyemedim ama kalbini gördüm. bizim de ayın 27sinde kontrolümüz var teyzesi. doktorumuz cinsiyetini öğrenebileceğimizi söyledibakalım hayırlısı...
ßen sabahları ßirşey yiyemiyorum ßulantıdan ama aksamları masallah Çok yiyorum .. zeynepim söylemez olurmuyum teyzesi kalp atıslarını duyduğumda Hatta doktorumuza söyleyip kalp atışlarnı cd ye kaydettirmek istiyorum ßi anı ve ilerde çocuğuma vermek için günlük gibi sence ßu fikrim Nasıl
eğer kaydediyorlarsa mutlaka yap derim. hatta biraz da siz konuşun öncesinde ya da sonrasında. harika bir hediye olur çocuğuna tatlım
merhaba kızlar her birinizi tek tek tebrik ediyorum bende 10+2 yim... allahım kabus gibiydi ilk haftalarım o bulantılardan neler çektim bi ben bide allah bilir aynı senin gibi ayağa kalkamaıyodum cnm bende ve gün boyu sürüyodu şimdi bulantılarım geçti dediğin gibi koku hassasiyeti başladı ama bebişe değer besen ne kadarlıksn tatlım rabbim hayırlısı ile kucağına almayı nasip etsin inş
merhaba. biz 17 haftalığız hatta 18 olacağız inşallah pazartesi
benim koku hassaiyeti dde geçti çok şükür. şimdi kabızlık, gaz problemi ve arada bir gelen karın ve bel ağrıları haricinde şikayetim kalmadı çok şükür. hava atıp tadını çıkarıyorum hamileliğin en rahat dönemindeyim ben diye
inşallah hepimiz hayırlısıyla kucağımıza alırız bebişlerimizi
bende 5 haftalkken görmüştüm cnm keseyi ...eğer karından gözükmekse vajinal ultrason ile görebilirsin kendisinide 8 haftalıkken gördüm ve kalp atışlarını duydum rabbim herkese nasip etsin o duyguyu inş o an insanın bittiği an oluyo
merhaba. biz 17 haftalığız hatta 18 olacağız inşallah pazartesi
benim koku hassaiyeti dde geçti çok şükür. şimdi kabızlık, gaz problemi ve arada bir gelen karın ve bel ağrıları haricinde şikayetim kalmadı çok şükür. hava atıp tadını çıkarıyorum hamileliğin en rahat dönemindeyim ben diye
inşallah hepimiz hayırlısıyla kucağımıza alırız bebişlerimizi
vajinal ultrason çok gereksiz bence. bana 5. haftada bakmıştı doktor kesemi gördüğü halde. vajinalde de keseden başka bir şey göremedi. birkaç hafta bekleyip normal ultrasonda bebişi görmek daha mantıklı. tabi benim fikrim
oh tatlım sen atlatmıssın en zor dönemleri bnmde şükür bulantılarım hafifledi artık ama ishal sorunum var zeynep yaabi zararı olurmu bebeğe ben normalde hep kabız olurdum asla ishal olmazdım şimdide böle bi sorunum başladı ne yediysemde geçmiyo doktora sorayım ben demi
Kızlar inanılmaz ßi duyguymuş bazen anlatırlardıda şaşırırdım Şimdi anlıyorum 5 haftalık bebeğimi ßugün gördüm 1.5 santim çok küçük :) 2 hafta sonra kalp atışlarını dinleyecekmişiz eşimin gözlerindeki gülümseme hala aklımdan gitmiyor Allahım isteyen herkese nasip etsin inşallahh
bu arada cinsiyetini öğrendinmi tatlım:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?