ßugün ilk defa ultrasonda bebeğimi gördüm :)

Hayırlısı Sağlıklısı olsunn zeynepimm.. ßeni haberdar et merak ederim sonra ßu arada akşamüstü yemek için ayrıldım forumdan uyumuş kalmışım kusura ßakma teyzesi :) maLum ßu aralar uyku halimiz Çok :)

bilmem miiiii uyku geldi mi kaçamazsın. ben sandalye üstünde bile uyuyakalırdım
tabi canım haber veririm inşallah. sen de bana kalp atışını dinlemenin nasıl bir şey olduğunu anlatacaksın unutma e mi
biz de bu saatte yemek yiyoruz. bakalım gece nasıl uyuyacağız. midem yanmaz inşallah

Merhabalar ben 5 hafta 5 günlük hamileyim.Henüz doktora gitmedim.Zaten öğreneli 3 gün oldu.Sizlerin kan tahlil sonucu kaç çıktı?Benim 139.44 tü 5+2 iken doktora ne zaman gitmeliyim ne zaman kesesi ve kendisi görünebilir?

merhaba...
benim kesem 5. haftada görünmüştü. sayılarla ilgilenmem bebeğim ve ben sağlıklıysak ayrıntıya bakmam. o yüzden bilmiyorum değer kaç çıktı. bebeğimi ise 9. haftada gördük. belki daha görenler vardır ama bana sağlık ocağındaki hemşire 9. haftada git o zaman görülür bebeğin demişti. doktora ne zaman gideceğin de sana bağlı. mesela folik asit kullanılıyor hamileliğin ilk aylarında. hatta planlayanlar ve tecrübesi de olanlar tabi ki hamile kalmadan önce başlıyorlarmış. bazı arkadaşlar da bebeği görecekleri zamana kadar gitmiyorlar. ben ilk kez 9. haftada adamakıllı muayene olduğum için o zaman başladım folik asite.
mesela.
inşallah yardımcı olabilmişimdir

Merhaba ßen 6 haftalık hamileym 5. haftamızda doktorumuz ultrasonda Gösterdi :) doktora Gittiğinde ultrasona ßakar zeynepiminde dediği gibi kan değerleri fazla önemli değil bebek sağlıklı olsun yeter canım doktora gittiğinde ilk ultrasonda ßakarsınız sonra folik asit verir :)

ßen sabahları ßirşey yiyemiyorum ßulantıdan ama aksamları masallah Çok yiyorum .. zeynepim söylemez olurmuyum teyzesi kalp atıslarını duyduğumda Hatta doktorumuza söyleyip kalp atışlarnı cd ye kaydettirmek istiyorum ßi anı ve ilerde çocuğuma vermek için günlük gibi sence ßu fikrim Nasıl

Son düzenleme:

eğer kaydediyorlarsa mutlaka yap derim. hatta biraz da siz konuşun öncesinde ya da sonrasında. harika bir hediye olur çocuğuna tatlım

merhaba kızlar her birinizi tek tek tebrik ediyorum bende 10+2 yim... allahım kabus gibiydi ilk haftalarım o bulantılardan neler çektim bi ben bide allah bilir aynı senin gibi ayağa kalkamaıyodum cnm bende ve gün boyu sürüyodu şimdi bulantılarım geçti dediğin gibi koku hassasiyeti başladı ama bebişe değer be sen ne kadarlıksn tatlım rabbim hayırlısı ile kucağına almayı nasip etsin inş

eğer kaydediyorlarsa mutlaka yap derim. hatta biraz da siz konuşun öncesinde ya da sonrasında. harika bir hediye olur çocuğuna tatlım

yaaa bak aklıma ne geldi acaba ultrason kaydı alınır mı ki

bende 5 haftalkken görmüştüm cnm keseyi ...eğer karından gözükmekse vajinal ultrason ile görebilirsin kendisinide 8 haftalıkken gördüm ve kalp atışlarını duydum rabbim herkese nasip etsin o duyguyu inş o an insanın bittiği an oluyo

merhaba. biz 17 haftalığız hatta 18 olacağız inşallah pazartesi
benim koku hassaiyeti dde geçti çok şükür. şimdi kabızlık, gaz problemi ve arada bir gelen karın ve bel ağrıları haricinde şikayetim kalmadı çok şükür. hava atıp tadını çıkarıyorum hamileliğin en rahat dönemindeyim ben diye
inşallah hepimiz hayırlısıyla kucağımıza alırız bebişlerimizi

kızlar bide ben bişey sormak istiyorum normalde ben hep kabızdım ilk haftalarda falan ama şimdi yaklaşık bir haftadır ishalim ve çok korkuyorum bebeğe bişe olcak diye... acaba zararı varmıdır bebeğe daha kontrolüme var acaba önceden gidip bi sorsammı doktora

oh tatlım sen atlatmıssın en zor dönemleri bnmde şükür bulantılarım hafifledi artık ama ishal sorunum var zeynep yaa bi zararı olurmu bebeğe ben normalde hep kabız olurdum asla ishal olmazdım şimdide böle bi sorunum başladı ne yediysemde geçmiyo doktora sorayım ben demi

vajinal ultrason çok gereksiz bence. bana 5. haftada bakmıştı doktor kesemi gördüğü halde. vajinalde de keseden başka bir şey göremedi. birkaç hafta bekleyip normal ultrasonda bebişi görmek daha mantıklı. tabi benim fikrim

bu arada cinsiyetini öğrendinmi tatlım:)

bencede öle bende hiç girmedim vajinal ultrasona şükür gerek kalmadı karından keseyide gördüm bebeğide :)

bilmiyorum ki canım ben hiç ishal olmadım hamilelik sürecimde. arada bir kısa süreli rahatlıyorum sonra tekrar kabızım. ne desem yalan olur...
ama kontrole gitmene gerek olacağını sanmıyorum. telefonu varsa doktorunun arayıp sor eğer gel bir bakalım derse gidersin. tedirgin olma hemen. sen endişelenince bebeğin de etkilenir annesi

ALLAH tamamını erdirsin cnm birde bakıcaksın 9 ay ne çabuk geçmiş..benden sana öneri ultrasonlarını sakla ve günlük tutu 9 ay sonra ben gibi onlara bakınca sende şok olacaksın ve ne çok yol katetmişiz diyeceksin..inş rahat bi hamilelik geçirirsin.....benimde son günlerim bekliyoruz artık oğlumuzu.....darısı başına sağ sağlim inş....kendini yorma 4 cü ayına kadar....

hamileyken ishal olan arkadaşlar aman suyu asla ihmal etmeyin bol su için ....ishale kusmada eşlik ediyosa muhakkak dr a gidin..aksatmayın sakın bebek susuz kalır sonra....

bu arada cinsiyetini öğrendinmi tatlım:)

yok canım geçen sefer daha erkendi ama biz görür müyüz acaba dedik. bizimki atmış bacak bacak üstüne ağzını açıp su yutup baloncuk yapıyor. (maşallah) tabi rahat annesinin karnı (nasıl su yutar ki dersen bilmiyorum doktor öyle dedi)
inşallah 27sinde gösterirse rahatını bozup öğreniriz diye düşünüyoruz. doktorumuz bakacağımızı söyledi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…