ßugün ilk defa ultrasonda bebeğimi gördüm :)

ßen ßelirti olarak yaşamadım ßalım ßelirti olarak çok su içek isteği ßirde karın ağrısı mide ßulantım olmadı ama 6.haftamızda basladık :)) şu 2 gündür mide ßulantısı çok yaptı ßirde aşerdim ilk defa saolsun eşim hemen aldı geldi :)) bende erkenden havaya girdim sanırım karnıma dokunup bazen konusuyorum ßen pek fazla dışarı çıkmıyorum korkuyorum ßişe olur diye aksamüstüleri eşimin okul çıkışı yürüyüş yapıyoruz bazen arkadaslar merak edip geliyor sen nerelisin ßu arada :)

Kızlar mrb..!Bizi de aranıza alırmısınız..bende şuan 5. haftamdayım,neler yaşadığımızı burdan paylaşalım,şuan folik asitten başka birşey verdimi doktorunuz?

Kızlar mrb..!Bizi de aranıza alırmısınız..bende şuan 5. haftamdayım,neler yaşadığımızı burdan paylaşalım,şuan folik asitten başka birşey verdimi doktorunuz?

Merhaba canım ilk önce Rabbim saglikla kucağına almayı nasıp etsin bebisini bende 7.haftamdayim inşallah bende folik asit kullanıyorum doktor birde elevit diye bir ilaç verdi ama ben pek kullanmıyorum onu niyese

canım mide bulantısı bende de belirti değildi zaten
biliyor musun ben hiç aşermedim. hatta şöyle iştahlı iştahlı yemek yemeyi özledim bebişimiz olunca birlikte rahat rahat yiyeceğiz inşallah teyzesi. gerçi o zaman da aman kilo vereyim derdine düşer miyim ki diye düşündüm şimdi

o havaya girmeler çok keyifli oluyor ya ben çok seviyorum o halimizi bazen kaptırıyoruz kendimizi eşimle. canım benim o da bana uyuyor herhalde

yürüyüşü doktoruna danış olur mu bir zararı olacağını sanmam ama yine de danışarak yapmakta fayda var diye düşünüyorum

Bende 5. haftamdayın sadece follik asit kullanıyorum

kendimi eskimiş hissettim

hoşgeldiniz kızlar :13:

ben folik asit dönemini geçtim. vitamin omega ve kan hapı kullanıyorum

Merhaba canım ilk önce Rabbim saglikla kucağına almayı nasıp etsin bebisini bende 7.haftamdayim inşallah bende folik asit kullanıyorum doktor birde elevit diye bir ilaç verdi ama ben pek kullanmıyorum onu niyese

canım arada atlamışım kusura bakma hamilelik işte
hoşgeldin sen de :13:

aaa bizim kız gelmiş
silence hiç denk gelmemiştik arkadaşım yaaaa
sen yokken azıcık ev sahibeliği yapayım dedim ama arkadaşlar memnun olmadılar galiba, gidiverdiler
gel topiğinin başında dur tatlım

Son düzenleme:

canım zeynepim iyi yapmışsın sen yada ben farkedermi iyi etmişsin valla nasılsın ßugün ßakalım bebiş nasıl... yürüyüşü doktora sorucam sen kaç aylıksın zeynepim.. iyiki tanışmışız diyorum

Son düzenleme:

bebiş iyi teyzesi. az önce zorla yemek yedik biraz şimdi dinleniyoruz. sanki çok yorulduk da
siz nasılsınız bakiim?
ben arkadaşlarla filan görüştüğümde yeğenimize iyi bak derler o geldi aklıma sana böyle siz diye sorunca
bebiş olunca beni ikinci plana attılar ya sana da oldu mu öyle
ben 17. haftadayım şu an canım yarıladık çok şükür
he ya iyi oldu böyle muhabbet etmek iyi geliyor insana

NapaLım teyzesi yemek yedik ama açıkcası 3 gündür mide ßulantısı iştahımızıda kesti... dinlenin taßi.. Eşim daha fazla üstüme düşüyo ßütün gün ye -iç-uyu oluyorum ev işi vs annem kayın validem yaptırmıyor. Eşimde eve gelirken marketi eve taşıyor he ya ßişe yapmıyoruz ama yoruluyoruz hemen uyku geliyor :) ooo sen kritik zamanları atlatmıssın maşallahhh Raßßim nazarlardan saklasın biz daha 6.hafta daha çoooook zamanımız var :)

bulantı dönemlerinde ben hiç yiyemiyordum tatlım. mutfağa giremediğim dönem felaketti ya bir gün mutfağa giremediğim için akşama kadar aç kalmıştım. eşim gelince hazırlamıştı da yemiştim. tabi aç kaldıkça artan bulantı da cabası. ben o ara 2 kilo verdim
uykunun artması da çok normal tatlım.
hmm benim eşim de öyle sağolsun. aman kendini yorma dinlen aman yemene dikkat et filan. gerçi sağolsun hamilelikten önce de öyleydi ama hamile olunca ev işleri konusunda daha bir esnek oluyorlar
çok şükür atlattık darısı başınıza teyzesi
çok var gibi geliyor ama ben şöyle bir düşünüyorum. yahu ne çabuk geçti acaba bu kadar zaman diyorum. inşallah hayırlısıyla kucağımıza alırız bebişlerimizi
bana hep sorarlardı gerçi hala da soruyorlar bazen. ben de sana sorayım. cinsiyetiyle ilgili bi şey doğuyor mu hiç içine?

Son düzenleme:

Hamile kalmadan önce eşim ßana bebek muamelesi yapıyordu Şimdi daha fazla üstüme düşüo ßu yüzden bende kendim eşim Konusunda Çok şanslı hissediyorum .. Zeynepim Cinsiyet Konusunda içime ßişe doğmuyor ßen her gece allahım sağlıklı olsunda kız yada erkek farketmez diye dua ediyorum Kızıda erkeğide aynı yeterki sağlıklı olsun diyorum :) inşallah hamiş olan herkes sağlıklı bi şekilde kucağına alır. ßizde inşallah alırız kucağımıza sağlıklı şekilde

öyle tabi canım. hatta ben dedim ki eşime ya cinsiyetini öğrenmesek ne olur ki? sonra baktım bir gün konuşurken biz ana kız demişim. başka bir gün bak oğlum diye başlamışım cümleye. dedim bari öğrenelim de oğlum mu diyeceğiz yoksa kızım mı bilelim de ona göre hitap edelim çocuğa
işin daha da kötüsü eşim ya da arkadaşlar bazen esprisine erkek bu çocuk derlerdi nedense genel kanı bu yönde çevremde. ben de derdim ki demeyin öyle erkek değilse alınır çocuk duyuyor sizi şu an

Son düzenleme:

Yok cnm daha neler,gayet memnunuz halimizden..bende şuanda sadece folik asit alıyorum,hafiften mide bulantıları,baş dönmeleri ve halsizlik başladı,inş Rabbim hayırlısıyla sağlıkla sıhhatle bebişlerimizin yüzünü gösterir hepimize..!

eee işte insan midesinin bulandığına başının döndüğüne sevinip bir de şükreder mi
bunlar güzel halsizlikler
inşallah. bebişimi ultrasonda göreceğim günü bile iple çekerken son ay ne yaparım düşünemiyorum bile ben

aynen cnm,bende aynı senin gibiyim,doktor bir hafta sonra yeniden görüşelim dedi,ama bana saatler bile geçmiyo sanki,Bebişim sağlıklı sıhhatli olsun da ben her türlü halsizliğe dayanırım,bu arada cnm bişey sorucam bebeğin cinsiyeti kaçıncı haftada belli oluyo?benim ilk gebeliğim de o yüzden biraz meraklıyım..

benim de ilk
4 aylıkken belli oluyormuş. kısmetse biz haftaya öğreneceğiz bakalım
insan merak ediyor, yaşadıkça öğreniyor işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…