• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Staj yerindeki çocuk..

meLike_18

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Haziran 2010
275
0
96
Çankırı
Ablalarım canlarım :)
Kafama takılan şu stajda bi çocuk var çok ama çok tatlı.Onu görünce neden bilmiyorum böyle aptal aptal gülümsemeye başlıyorum falan.Sevmiyorum bundan eminim.Çünkü sevdiğim var ama sevdiğim çocukla da çıkmıyoruz.O çocuğu görünce neden böyle gülümsüyorum anlam veremedim.Sevdiğim çocuk zaten 2 gün zar zor görüyorum bunu 3 gün görüyorum sürekli karşılaşıyoruz sizce napım,ne bu durum :))

kavak yellerii de

gençlik basımda duman de ... ne dersen de :1:

sanırım yasın daha kucuk... yada ne istedigini bilmiyorsun tam.. ikisinide sevmiyosun , hoslanıyosun belli ki...

yakısıklılıgından dıs gorunusunden etkilenmişsin hepsi bu...

kavak yellerii de

gençlik basımda duman de ... ne dersen de :1:

sanırım yasın daha kucuk... yada ne istedigini bilmiyorsun tam.. ikisinide sevmiyosun , hoslanıyosun belli ki...

yakısıklılıgından dıs gorunusunden etkilenmişsin hepsi bu...

:1: 17 yaşındayım ablacım :) Sevdiğim çocuktan vazgeçmek unutmak istedim ama ondan hiç vazgeçemedim hep bi umut bekledim.Onu görmek bile mutlu ediyor beni,onunla aynı okulu aynı koridoru paylaşmak bambaşka.Çok yakınken birbirimize çok uzak iki yabancı gibiyiz.Bilmiyorum bu stajdaki çocukta çok tatlı :D

:1: 17 yaşındayım ablacım :) Sevdiğim çocuktan vazgeçmek unutmak istedim ama ondan hiç vazgeçemedim hep bi umut bekledim.Onu görmek bile mutlu ediyor beni,onunla aynı okulu aynı koridoru paylaşmak bambaşka.Çok yakınken birbirimize çok uzak iki yabancı gibiyiz.Bilmiyorum bu stajdaki çocukta çok tatlı :D

oyyy daha karsına ne yurek hoplatıcak adamlar cıkacak emin ol....

akışına bırak... gelip gecici seyler bunlar... bişey olcagı varsa olur zaten senin önceligin işin ve derslerin olsun.. sen basarılı ve idealist bi hatun ol.. kactane tatlı cocuk peşinde pervane olur...

bunlar cok guzel duygular ama cok inceleme yasa ve gör .. cok deişiyor ilerde duygular :34:

önceligi derslerine ver, nasil ki o senin dikkatini çekmis hoslanmissn, o da seni fark eder eger tanismak isterse

oyyy daha karsına ne yurek hoplatıcak adamlar cıkacak emin ol....

akışına bırak... gelip gecici seyler bunlar... bişey olcagı varsa olur zaten senin önceligin işin ve derslerin olsun.. sen basarılı ve idealist bi hatun ol.. kactane tatlı cocuk peşinde pervane olur...

bunlar cok guzel duygular ama cok inceleme yasa ve gör .. cok deişiyor ilerde duygular :34:
derslerim ve işime ilk önceliği veriyorum ablacım :) ama hayatımda beni sevebilcek benimde sevdiğim biri olsun istiyorum nedense :/
önceligi derslerine ver, nasil ki o senin dikkatini çekmis hoslanmissn, o da seni fark eder eger tanismak isterse
Peki,derslerim öncelikte :)

Lise sondayken aynı şeyleri düşünüyordum staj yerindeki çocuk diye anlatıyordum herkese..
Şimdi o çocuk benim hayatım oldu 3 yılı bitirdik beraber :69:
Herkesin dediği gibi önceliğin derslerin olsun ancak gerçekten etkilendiysen vazgeçme derim ben,
bekle bakalım sana karşı ilgisi varsa az çok belli olur.

Lise sondayken aynı şeyleri düşünüyordum staj yerindeki çocuk diye anlatıyordum herkese..
Şimdi o çocuk benim hayatım oldu 3 yılı bitirdik beraber :69:
Herkesin dediği gibi önceliğin derslerin olsun ancak gerçekten etkilendiysen vazgeçme derim ben,
bekle bakalım sana karşı ilgisi varsa az çok belli olur.

Ayy ne güzel ya Allah bozmasın canım :) Herşeyin başı sabır bakalım ilgisi varsa gelir yoksa ilgisi yapcak bişey yok :(

Back
X