Stajer öğretmen kızıma küfür etmiş

Yaptığı çok ayıp çok kınadım. Ancak lise öğrencisi henüz küçük ve eminim ki her işi ona yaptiriyorlardir . Bölümü de isteyerek seçmediyse çocuğa karşı demesi büyük ihtimal. Çocuk doğru söylüyor olabilir söylemiyor da olabilir. Benim tafsiyem gidin kızı iyice bir korkutun hemen müdüre söylemeyin .korkup yapmaz emin olun . Müdüre söylerseniz henüz öğrenci dönem başında başka staj yeri bulamayarak sınıf tekrarı bile yapabilir. Yanlış anlamayın sonuna kadar haklisiniz gidin azarLayin korkutun ancak tekrarı olursa müdüre söyleyin nihayetinde henüz oda çocuk sayılır.

Canim sen öbür stajyer kızdan adını ve hangi okul olduğunu öğrenebilirsin. Ya da çarşamba tekrar git kızın kendisi ile görüş. Hatta kendi öğretmeni ayda bir söyle bir kontrole gelir belki onu bile yakalayabilirsin.

stajyer öğretmen olsaydı canına okurlardı öğrenci olduğundan çok bir şey yapamazlar kızı küfrettiği için okuldan atamazlar ya

Dersten kalır okulu uzar. Hakaret etmenin hukukta bir sorumlulugu var sonucta. Tazminat davaları boşuna açılmıyor. Mahkemeye gidersin dava açarsin. Ayrıca stajyeri kovabilirler de. Bunu isteyin lütfen.

Tatlım ya o ana okulu çok uyuruk gözükmeye başladı bana. Sen başka okul ara çocuğuna. pazartesi müdürden tatmin edici bir cevap alamazsan direk çocuğu al oradan.

Gittiğiniz yeni yerde de öğretmenin telefonlarınızi alın stajyer öğretmenler ile tanışin. Yani sizin sık sik denetleyeceginizi bir problem olursa aninda mudahale edeceginizi ve ara sıra geleceğinizi vs hissetsinler.

Ayda bir değil her hafta kontrole gitmesi gerek ögretmenin kardeşim de lisede staj yaptı kurumsal bir firmada çarşamba,perşembe ve cuma günleri ders ögretmeni hafta 1 gün kontrole geliyordu orada mı değil mi diye.Küfür ettiği ispatlansa stajı bile yanar yada staj yaptığı kurum düşük not verebilir.

ben direk kızın karşısına çıkıp . bak kızıma böyle böyle demişsin ve seni şikayet edeceğim müdürüne öğretmenlerine derdim. uzatmazdım.

git okulu bas o kadına azına gelenı söyle böylece rahatlarsın

Okula gittim bugün kızın kim olduğunu öğrenmek için. Okulundan kapısından girerken bi tane stajer kız çıkıyordu. Ona dedim sen 5 A sınıfın da ki stajer kızsın di mi dedim. Evet dedi. Dedim sarı uzun saçlı 5 A nın stajeri kız adı ne dedim. Ayşe dedi. Okulunu da öğrendim ondan. Noldu falan dedi. Dedim böle böle, kız şaşırmadı hiç. Direk aramızda kalsın ama ondan beklerim dedi. Ve ben iyice sinirlerim. Kızımla sınıfa girdik. Tam karşımızda oturan kaşlarının altından bize ters ters bakan bi kız. Dedim budur büyük ihtimal. Kızım dudağını bükerek onu gösterdi. Böh desen ağlıcak bi şekilde. Sonra kızımı sakinleştirip bahçeye gönderdim. Sen bi gelir misin dışarı dedim. Ben dedi. Evet dedim. Neyse geldi. Kızıma küfür etmişsin dedim. Sen ne hakla kızıma böyle konuşursun dedim. Atarlandı. Beeeen? Beeen? Diyo habire. Bende evet sen dedim. Benim kızım yalan söylemez dedim. O zaman ben mi yalan söylüyorum dedi.
E durum onu gösteriyo. Öğretmeninin yanında ben dedim dicek halin yok ya dedim. Kız allah allah falan diyo. Ben onunla özel ilgileniyorum falan dedi böle sinirli. Bende keşke hiç ilgilenmeseymişin cnm ya falan dedim işte. Öğretmen geldi. Baktı ortam iyice sertleşecek. Sen içeri geç dedi. Hayır yani niye içeri geçeyim. Beni ilgilendiren konu dedi. Öle deyince öğretmen içeri geç dedi tekrar. Öle içeri girdi. Öğretmen yeni olduğu için pek bi yorum yapamadı. Hani elinizde çocuğun sözünden başka bişey yok. Yalan da olabilir. Hayal güçleri geniş falan dedi.
Ben eşyaları aldım giderken danışmada ki kız yanıma geldi sordu ayrıntısı ile anlattım.
Ksr bakmayın çok özür dileriz okul adına. İlk defa böle bişey yaşıyoruz dedi. Ben kızınızın yalan söylediğini düşünmüyorum. O stajer kızın bakışları falan da insanı rahatsız ediyor. Farkındayız. Müdüre hanım stajerlerle toplantı yapacak zaten. Büyük ihtimal başka yere gönderir dedi. Pzt mutlaka müdürle görüşmeye gelin dedi. Tmm dedim. Çıktık geldik öle işte.

Ogretmen disinda soylediginiz kimse sasirmamis baksaniza. Kizinizin yalan soyledigine basindan beri inanmiyorum.

Canın cigerin evladin ve bi başkası saçının teline kiyamadigin yavruna küfür edecek ! Cocuk yalam söylüyor olamaz yalan soylese o yaşta o kelime nerden gelecek aklina gerceklik payi cok Fazla . Gereken herseyi yapın . Normal sözle ve hukuken

Bu kişi stajyer, sınıf öğretmeni falan degil bazıları yanlış anlamış herhalde kpss puanını karıştırmış işin içine. Önce gidin sınıf öğretmeniyle konusun. O yasta çocuklar genelde ayrılık kaygısı yaşadıkları icin okula gitmek istemezler. Ayni zamanda okulda canını sıkan bisey mi olmuş öğretmeni mutlaka değişikliği farketmiştir. Daha sonra kızınızın söylediklerini aktarın. Öğretmen kanıt olmadan stajyer öğrenciye de yargısız infaz yapamaz ama en azından öğrencinin hareketlerini takip eder diğer çocuklarla olan iliskisine bakar. Direk stajyer öğrenciyle muhatap olmayın bence.

Konunuz açıklığa kavuştuysa kapatın isterseniz. hala 1500. kere ama o öğretmen değil diyen var.

A)küçük bir çocuk sadece öğretmeni ona s..git dediği için okula gitmek istemiyorsa bu çocuk aşırı hassas olabilir nazik bir yaısı olabilir ve ileride hayata karşı savunmasız hale gelebilir. çocuğu başka tarzda bir eğitime tabi tutmak mantıklı olabillir.

B)ancak bir çocuk okula gitmek istemiyor ve "öğretmen bana bilemem ne dedi" diye bahane buluyorsa bu :
1) kendi öğretmeni de stajyer öğretmenin yaptıklarına göz yumduğu için oluyordur,
2) öğretmenin kendisi de birşeyler yapıyordur çocuğu suçlayıcı davranıyor hıncını ondan çıkartıyordur v.s.. ve bunun suçunu çocuğun üstüne atıyordur (sen konuştun sen bozdun cezalısın v.s..)
3) arkadaşları tarafından dışlanıyor ve bebeğim söyleyemiyordur (kıyamam ben ona )
4)çocuğun anlatmaya cesaret bile edemediği başka şeyler olmuştur ki bu bir skandal olabilir.

özür dilerim bu ihtimallerden bahsettiğim için, belki çok paranoyak, ama bence hepsini değerlendirin, minik isterse de en kötü ihtimal okulunu değiştirin ve bu mevzuyu öğretmenle değil müdürle (ama ondan önce çocukla ) konuşun derim ben

Şimdi olay kötü onda hemfikiriz ama çocuğunuzu okuldan alış nedenini sadece bu kız gibi göstermek doğru olmayabilir. Bi bakmışsınız benim kızım yalan söylemez dediğiniz kızınız sevmediği bişey olunca ne yalanlar söylemeye başlamış. Çocuklar yalan söylüyor. Bu konu için demiyorum genel olarak benim çocuğum yalan söylemez demek çok yanıltıcı olabilir

Bende lise sonda bir anaokulunda staj yaptım. Bırakın küfür etmeyi, aman bir şey olmasın onlara diye diken üstündeydik hep. Küçücük çocuk bunlar. Ve bu yaşlarda yaşadıklarıyla şekillenecekler. Allah akıl versin böylelerine.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…