- 13 Aralık 2015
- 551
- 1.521
- 63
- 28
- Konu Sahibi pamukannesi
-
Aynen öyle. Çok önemsiz bir konudan bahsediyormuşum gibi dinlemesi açıkcası canımı sıktı. Dediğiniz gibi cümleler kursa bana, insanız hepimiz , yumuşardım yani.nedir bu koruma anlamadım
tamam hanımefendi cahildir gençtir kusura bakmayın birdaha olmaz gibi konuşsa belki siz yumuşayacaksınız
gidin ama muhakkak bırakmayın bu işin peşini
sinir oldum!!!
Aynen öyle. Şimdi bu çrş gitsem kız okulda müdür yok. Pzt gitsem müdür okulda kız yok. Kızın adı soyadı hiçbişey belli değil. Müdüre verebileceğim isim dahi yok. Çrş kızla konuşup, pzt müdüre gideyim o zaman. Öncesinde kızımın kızı görmesi lazım ki, bi adı sanı olsun. Bakalım nolur bundan sonraBasit iş yerlerin de bile stajerlerin saygısızlığına tahammül yokken, burası okul ve verdikleri tepkiye bak.
Geleceğin öğretmenleri!
Gerçekten kesinlikle boşverip, çocuğunuzu okuldan almakla yetinmeyin. Peşini bırakmayın.
Kim bilir belki de okul içerisin de daha kötü davranıyordur.
Veya kim bilir daha kaç çocuğu böyle okuldan soğutmuş, ya da soğutacaktır?
Stajerken bunu yapan, öğretmen olunca neler yapar düşünmek istemiyorum.
Çocuk sevgisinden yoksun, içinde biraz olsun sıcaklık olmayan insanlar neden böyle kutsal işlere kalkışırlar,
anlamış değilim!
Bence çarşamda gidip sadece kızın adını, soyadını öğrenin. Kızınız kim olduğunu göstersin.Aynen öyle. Şimdi bu çrş gitsem kız okulda müdür yok. Pzt gitsem müdür okulda kız yok. Kızın adı soyadı hiçbişey belli değil. Müdüre verebileceğim isim dahi yok. Çrş kızla konuşup, pzt müdüre gideyim o zaman. Öncesinde kızımın kızı görmesi lazım ki, bi adı sanı olsun. Bakalım nolur bundan sonra
Evet en mantıklısı bu.. Tşk ederimBence çarşamda gidip sadece kızın adını, soyadını öğrenin. Kızınız kim olduğunu göstersin.
Pazartesi günü de müdüre gidip ismini verin gerekli konuşmayı ona yapın. Çünkü çarşamda gidip kızla konuşamanız birşey değiştirmiyecektir. Tam aksine hem sinirlerinizi zıplatıcak hem de belkide sizi haklıyken, haksız duruma düşürücektir. Sonuçta kabullenmiceğini biliyoruz.
Malesef öğretmen değişmiş. Bugün başladı yeni öğretmen. Haliyle kimseyi tanımıyor daha. Eski öğretmen olsaydı onunla konuşacaktım. Bakalım çrş kızın ismini öğreneyim. Sonrasında müdürle konuşacağım. Kızıma hissettirmeden halletmeye çalışıyorum bakalım. Şu an en önemli kısım kızın kim olduğu. Onun içinde mecburen benim kızın görmesi lazım. Eşyalarımız toplanıyor okulda. Onları almaya diye giderim çrş günü.Bunların bir programi yok mu o gün hangi stajyerler geliyor vs gibi o şekilde ismini öğrenemez misiniz? Kızınıza farkli bir durum olduğunu hissettirmeyin farklı anlamlar yüklemesin soğumasın...peki öğretmen bilmez mi o gün hangi öğrenciyle çalıştığını , öğretmenide odaya çağırıp konuşsaydiniz daha dikkat ederdi stajyerlerin cocuklara davranış şekline , bence peşini bırakmayın
çocuğunuza güvenin. en büyük hata güvenmemek olur .Arkadaşlar dediğim gibi, yalan olayına fazla ihtimal vermiyorum. Sölicek olsa neden böle bi kelime kullansın ki? Neden söylesin? Yani hiç öle huyları yoktur. Öle iftira atıyım yalan söyleyim de okula gitmeyim gibi bi düşünceyi barındırmaz kafası. Aklına gelmez. Onu en iyi tanıyan benim. Bu sabah babası da sordu. Şehir dışındaydı. Kızım yanlış duymuş olmayasın emin misin diye? Öle deyince biraz yüzü düştü. Canı sıkıldı. Dün annemde sordu şimdi sen soruyorsun. Evet baba, duydum. Hadi s.tr git dedi. Artık sormayın. Ben böle duydum. Dedi. Yani bana inanın artık demeye getirdi. . Bi kaç kez üst üste emin misin diye sorunca bunaldı. Öğretmeni de değişmiş. Bu sabah okuldan msj geldi. Öğretmen değiştiğini haber veren. Ama öğrenci duruyordur büyük ihtimal. Yarın ne olcak bakalım.
ben direk müdürün odasına dalardım sanıyorum. başıma böyle bi şey gelmedi ama hiç beklemeye dayanamam. çünkü o beklediğiniz günler içinde başkalarına da aynı şeyi yapabilirMalesef öğretmen değişmiş. Bugün başladı yeni öğretmen. Haliyle kimseyi tanımıyor daha. Eski öğretmen olsaydı onunla konuşacaktım. Bakalım çrş kızın ismini öğreneyim. Sonrasında müdürle konuşacağım. Kızıma hissettirmeden halletmeye çalışıyorum bakalım. Şu an en önemli kısım kızın kim olduğu. Onun içinde mecburen benim kızın görmesi lazım. Eşyalarımız toplanıyor okulda. Onları almaya diye giderim çrş günü.
öğretmenlikte kalite yerlerde
o zaman eğitim sistemimiz yerlerďe buda daha vahim bir sonuç doğururSu yorumlara bakinca gulesim geliyor.
O lise son ogrencilerine stajyer ogrenci denir. Adi ustunde ogrenci.
ogretmen olmak icin 4 yil inuversite okuyup pedogojik formasyon dersleri alinmasi lazim.
16 yasinda cocuklari ogretmen diye adlandirmayin.
Konu sahip arkadasim olayi okul idaresine bildirin hatta ogretmenin de haberi olsun.
Tabi gercekten soylediyse genelde cocuklar boyle durumlarda dogruyu soyler ama iyice arastirmak lazim.
+1 artık refleks oldu bu öğretmen kalitesi düşük demek eğitimle ilgili her konu daSu yorumlara bakinca gulesim geliyor.
O lise son ogrencilerine stajyer ogrenci denir. Adi ustunde ogrenci.
ogretmen olmak icin 4 yil inuversite okuyup pedogojik formasyon dersleri alinmasi lazim.
16 yasinda cocuklari ogretmen diye adlandirmayin.
Konu sahip arkadasim olayi okul idaresine bildirin hatta ogretmenin de haberi olsun.
Tabi gercekten soylediyse genelde cocuklar boyle durumlarda dogruyu soyler ama iyice arastirmak lazim.
bu okul devlet okulu mu özel okul mu ?Mrb. Sabah gittim okula. Kızımla sınıfa girdik. Sınıf öğretmeni değişmiş. 1 tane daha kız stajer vardı. Sonra sınıftan çıktık. Sordum kızına. Kızım anne o abla burda değil şimdi. Görmedim dedi. Sonra orda ki kıza sordum. Başka gelen stajer var mı diye? Evet çrş gelen bi tane daha stajer öğrenci var dedi. Velhasıl bu kızla görüşemedim. Sonra kızımı bahçeye gönderdim müdür odasına girdim. Şansıma müdüre hanım bir hafta izinliymiş. Yerine başka bi Bayan vardı. Pek bi şeyden haberi yok. anlattım derdimi. Neyse utana sıkıla kullandığı kelimeyi söyledim. Daha kimin söylediğini söylemeden stajer öğrenci mi? Dedi. Bende evet dedim. Şaşırmadı. Normal karşıladı. Üzülmedi. Çok donuk dinledi böle. Hmmm falan dedi. Hatta bana öğretmen olsa çözüm olur da stajere pek bişey yapılamıyor burda dedi... Stajer öğrenci bizimle alakası yok demeye getirdi. Bende ben o kızın adını soyadını ve okulunu öğreneyim, sizin yapamadığınızı ben tereyağından kıl çeker gibi yaparım dedim.
O da işte ben şu aşamada müdüre hanım gelmeden olaya müdahale edemem. Siz pzt günü gelin. Onunla görüşün Dedi. Tmm dedim. Kız pzt günü okulda değil ama. Ben bu çrş gidip kızla görüşeceğim. Sonra da pzt müdüre gidip hem çıkış dilekçemizi verip hem bu konuyu konuşacağım. Öyle işte...
stajyer öğretmen olsaydı canına okurlardı öğrenci olduğundan çok bir şey yapamazlar kızı küfrettiği için okuldan atamazlar yaStajyer ogrenci o , stajyer ogretmen degil.
Kiz meslek liselerinin vahmetinin sonucu bunlar hep iste.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?