Stalk Hastalığım

serakozmetik

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
11 Ekim 2019
14
2
1
35
Merhaba sevgili kadınlar,

Evliyim, eşime deli gibi aşığım. Eşimin daha önce bir evlilik yaptığını öğrenmiştim sevgiliyken, kendi çabamla stalk yaparak! Kendisi ben öğrenene kadar söylememişti. Bir travma olduğunu söyleyerek anlatmak istemiyor ve kendini kapatıyordu. O böyle yaptıkça ben daha çok merak ediyordum eski eşini ve neden boşandıklarını.

Eski eşi boşanmak istememiş ve hala psikopat derecesinde eşime takıntılı. Bir gün eşime instagramdan mesaj attığında kullanıcı adını görmüştüm o "patatesin" evet ona patates diye hitap edeceğim.
Sonrasında bir fake hesap açıp sürekli onu takip etmeye başladım. Sabah uyandığımda ilk olarak fake hesaba girip ne paylaşmış diye bakıyorum, eğer fotoğrafta güzel çıktıysa sinirim bozuluyor, çirkin çıktıysa da gülüp eğleniyorum.

Artık kendim için endişelenmeye başladım. Kıza karşı içimde çok derin bir nefret var, sürekli bizi ayırmaya çalıştı. Şimdide sürekli olarak onu kontrol etmem gerekiyormuş, adımlarını nerede olduğunu izlemem gerekiyormuş gibi hissediyorum. Ama artık çok bıktım bu durumdan, kendimi tutamıyorum sürekli profiline giriyorum ve eşim beni yakalarsa diye çok korkuyorum!

Biliyorum çok rezil bir durum, ama kimselere anlatamıyorum anlatmak zorundaydım. Nasıl içimdeki hıncı alabilirim ve vazgeçebilirim stalk yapmaktan?

Eşin ayrılmış gitmiş kadın artık umrunda mı eşinizin değil bukadar kendinizi o kadına takıntı haline getirmeyin özellikle eşiniz görürse kötü olur bence iyce kadını gözüne sokar gibi sağlıksız düşünüyosunuz acilen silin o intagram hesabınızı hayatınıza bakın eşinizle

Son düzenleme:
Eşinin seni sevdiğinden eminsen ve beraber mutlu iseniz sen neden halen eskileri karıştırıp kendine mutsuzluk arıyorsun anlamadım..

Çok enteresan.... Bırak böyle işleri hayatın tadını çıkar

Haklısınız, farkındayım. Kendi hayatıma bakmam gerek. İnsan kendi kendine fark edemiyor yaptığı saçmalıkları. Biri objektif olarak söylediği zaman -yani şuan- anladım ne kadar saçma olduğunu. Umarım bırakabilirim, çok utanıyorum ya.

O eşinize takıntılı siz ona takıntılısınız aranızda pek fark yok bence , öyle bir takmışsınız ki eşiniz sizi seçmiş onu bile görmüyorsunuz sizde mi psikoloğa gitseniz ?

Harika bir yorumdu! Şuan kendimden deli gibi utanıyorum, az kaldı biraz daha yorum okursam ömrüm boyunca instagrama girmeyeceğim.

Bu arada cidden teşekkürler güzel eleştiri için.

Valla koştur koştur yaşadığım bir hayatım ve işim var ama her tuvalete gittiğimde bakıyorum.
Stalk cogumuzun yaptigi bir sey aslinda ama her wc ye gittiginizde yapmaniz cok ileri asama.Böyle yaparak bence karsi tarafin da enerjisini yükseltirsiniz.Hic deger bile vermeyin ,bakmayin.Sonucta sizi secmis .gecmis tozdur,boşverin artik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…