- 11 Ekim 2019
- 14
- 2
- 1
- 35
- Konu Sahibi serakozmetik
-
Zor olmuyormu ya bu stalk mtalk isleri :/
Ama şöyle bir şey var; merak ediyorum sürekli kızı
Eşinin seni sevdiğinden eminsen ve beraber mutlu iseniz sen neden halen eskileri karıştırıp kendine mutsuzluk arıyorsun anlamadım..
Çok enteresan.... Bırak böyle işleri hayatın tadını çıkar
İnsan evlenip boşandigini neden söylemez ki yeni bir ilişkiye baslarken ? Ilk söylenecek bu bence.Ben olsam buna daha cok takardim.
O eşinize takıntılı siz ona takıntılısınız aranızda pek fark yok bence , öyle bir takmışsınız ki eşiniz sizi seçmiş onu bile görmüyorsunuz sizde mi psikoloğa gitseniz ?
Yani bilemiyorum ,böyle bir sey saklanir mi? Birakip giderseniz de gidin. Dürüstluk benim icin cok önemli ondan oyle yazdim.Benim onu bırakıp gitmemden korkmuş nasıl söyleyeceğini bilememiş.
cok bos vaktiniz var da ondan mi bagimlilik yapti acaba.
İnsan aşık olduğunda büyük salaklıklar yapabiliyorYani bilemiyorum ,böyle bir sey saklanir mi? Birakip giderseniz de gidin. Dürüstluk benim icin cok önemli ondan oyle yazdim.
Stalk cogumuzun yaptigi bir sey aslinda ama her wc ye gittiginizde yapmaniz cok ileri asama.Böyle yaparak bence karsi tarafin da enerjisini yükseltirsiniz.Hic deger bile vermeyin ,bakmayin.Sonucta sizi secmis .gecmis tozdur,boşverin artikValla koştur koştur yaşadığım bir hayatım ve işim var ama her tuvalete gittiğimde bakıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?