- 11 Ekim 2019
- 14
- 2
- 1
- 35
- Konu Sahibi serakozmetik
-
stalk candır yaa, insanı zinde tutar:)
Valla doğru , niye bakıyorum ki?Stalk cogumuzun yaptigi bir sey aslinda ama her wc ye gittiginizde yapmaniz cok ileri asama.Böyle yaparak bence karsi tarafin da enerjisini yükseltirsiniz.Hic deger bile vermeyin ,bakmayin.Sonucta sizi secmis .gecmis tozdur,boşverin artik
Sizde de merak edip bakma isteği oluyor mu?''patates'' e sesli güldüm :) eşimin eski patatesi aklıma geldi daha çok güldüm :)
Sizde de merak edip bakma isteği oluyor mu?
Sildim kız valla!Boş ver yok yere meşgul ediyor kız seni bağımlılık bu bence derhal sil o hesabı
Bence patates de beni sinir etmek için yapıyor bende ağına düşüyorum. Bingo!Ayda yılda bir de olsa oluyor :) Ki beni sinir etmek için elinden geleni yapıyor.. Ama ekmeğine yağ sürmedim :)
Bence patates de beni sinir etmek için yapıyor bende ağına düşüyorum. Bingo!
Kilolu diye dusundum ben yoksa lahana derdi benceNiye patates , ben bunu merak ettim vallahi :)
Yakında başarır. SENİN sayendesürekli bizi ayırmaya çalıştı
Siz çok aşığım deyince ,neden ayrılmışlar bende merak ettim ?Merhaba sevgili kadınlar,
Evliyim, eşime deli gibi aşığım. Eşimin daha önce bir evlilik yaptığını öğrenmiştim sevgiliyken, kendi çabamla stalk yaparak! Kendisi ben öğrenene kadar söylememişti. Bir travma olduğunu söyleyerek anlatmak istemiyor ve kendini kapatıyordu. O böyle yaptıkça ben daha çok merak ediyordum eski eşini ve neden boşandıklarını.
Eski eşi boşanmak istememiş ve hala psikopat derecesinde eşime takıntılı. Bir gün eşime instagramdan mesaj attığında kullanıcı adını görmüştüm o "patatesin" evet ona patates diye hitap edeceğim.
Sonrasında bir fake hesap açıp sürekli onu takip etmeye başladım. Sabah uyandığımda ilk olarak fake hesaba girip ne paylaşmış diye bakıyorum, eğer fotoğrafta güzel çıktıysa sinirim bozuluyor, çirkin çıktıysa da gülüp eğleniyorum.
Artık kendim için endişelenmeye başladım. Kıza karşı içimde çok derin bir nefret var, sürekli bizi ayırmaya çalıştı. Şimdide sürekli olarak onu kontrol etmem gerekiyormuş, adımlarını nerede olduğunu izlemem gerekiyormuş gibi hissediyorum. Ama artık çok bıktım bu durumdan, kendimi tutamıyorum sürekli profiline giriyorum ve eşim beni yakalarsa diye çok korkuyorum!
Biliyorum çok rezil bir durum, ama kimselere anlatamıyorum anlatmak zorundaydım. Nasıl içimdeki hıncı alabilirim ve vazgeçebilirim stalk yapmaktan?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?