- 22 Mayıs 2017
- 3.989
- 6.177
- 78
- 34
İnsanın başına ne gelirse meraktan iştekız 4 sene önceki adamı neye merak ettin
![]()
![]()

Rezil olucam girdiğinde görecek bekliyorum yazar kesin bir şey

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnsanın başına ne gelirse meraktan iştekız 4 sene önceki adamı neye merak ettin
![]()
![]()
Ama en son 4 sene önce görüşmüştük ve sevgiliyken ki numarası değil bulup kaydedip baktım yani hepsi ortaya çıkacak allahım rezil oldum ne diyebilirim![]()
Numaram değişik bi numara ezberindeydi bide kesin tanır hem profil resmimden de tanırdı da hesabımı sildim görür dedi arkadaşlar geri yükleyip her şeyimi gizledim şuan bekliyorumBu daha feci![]()
Kızlar tuvaletine yazmışlardı numaranızı pardon öylesine denedim de
Sen olduğunu anlamaz nasılsa![]()
Eski numara olaydı whatsapp engellediklerim listesinde buldum hatırlayamadımdan yürürdük de numara da yeniI ıhhbaşka ne diyebilirim rezil olucam
![]()
Öyle yaptım bende hesabı geri açtım her şeyimi gizledim. Numaram ezberindeydi inş unutmuştur.Iyi de o zaman sen olduğunu bilmiyor. Neden sıkıntı yaptın. Hesabı sildiysen profil görünmez. Numaran görünür. Hesabını geri aç. Numarasını ekleme. Ve herseyini sadece kişilerine aç.
Erkek Kardeşim var aynı zamanda kendisinin arkadaşı oluyo. Kardeşimin telefonundan almıştım numarayı o da telefonumdan numara aldın diye kızdı yardım etmiyo yoksa abi ben x sana bir şey söyleyecektim de falan yazacaktımEski numara olaydı whatsapp engellediklerim listesinde buldum hatırlayamadımdan yürürdük de numara da yeni
Ona danışabileceğiniz bir konu, ortak tanıdık filan yok mu acil sormam gerekti deseniz.
Buldum:
Ya kusura bakma, numaranı özellikle buldum. Bir araştırma üzerine çalışıyorum. İnsanlar eski numaraları ne kadar süre aklında tutabilir konulu, bu yüzden sende denedim. Kim olduğumu hatırladın mı, hatırlamadıysan uzayabilirsin.
Ama profil resmini kaldır.
Bence açık açık söylesin. “Allah belanı verdi mi diye kontrol ediyorum” diye![]()
Merak ettim dersem tuhaf olur ya yanlışlık oldu desem niye kaydettin diyecekGeçen gazete 3. Sayfa haberinde baş harflerini gördüm, bir kazaya karışmıştı. Aynı şehir olunca merak ettim, yaşıyosuuuunnn de miiii?
De olabilir![]()
Buldum:
Ya kusura bakma, numaranı özellikle buldum. Bir araştırma üzerine çalışıyorum. İnsanlar eski numaraları ne kadar süre aklında tutabilir konulu, bu yüzden sende denedim. Kim olduğumu hatırladın mı, hatırlamadıysan uzayabilirsin.
Ama profil resmini kaldır.
Baskin basanindir bacim. Mesaj atar ve tanirsa seni eski gunlerin hatrina merak ettim ekledim bakarken aradim de. Kusura bakma rahatsiz ettim de bidahada bulasma.Öyle yaptım bende hesabı geri açtım her şeyimi gizledim. Numaram ezberindeydi inş unutmuştur.
Eğer mesaj atarsa ne diycem![]()