Stalkı eline yüzüne bulaştırmak

Ama en son 4 sene önce görüşmüştük ve sevgiliyken ki numarası değil bulup kaydedip baktım yani hepsi ortaya çıkacak allahım rezil oldum ne diyebilirim :KK43:

Iyi de o zaman sen olduğunu bilmiyor. Neden sıkıntı yaptın. Hesabı sildiysen profil görünmez. Numaran görünür. Hesabını geri aç. Numarasını ekleme. Ve herseyini sadece kişilerine aç.

Pardon. Ben yanlış okudum :) yinede o çoktan unutmustur bile bence. 4 senede ezber mi kalır. Oldu da fark etti diyelim. Hal hatır sormak istemiştim. Elim yanlışlıkla arama tuşuna bastı. Düşman değiliz sonuçta ya bağlar siyirirsin

Bu daha feci :-)

Kızlar tuvaletine yazmışlardı numaranızı pardon öylesine denedim de :-)

Sen olduğunu anlamaz nasılsa :-)
Numaram değişik bi numara ezberindeydi bide kesin tanır hem profil resmimden de tanırdı da hesabımı sildim görür dedi arkadaşlar geri yükleyip her şeyimi gizledim şuan bekliyorum :(

Kııız naptın sen :rolleyes:

Olan olmuş artık. Çocuğun şimdi sevgilisi varsa büyük bir kavga yaşanabilir :KK70:

Canını sıkma ama böyle şeyler olur. Hem hesabını sildiysen görmez senin kim olduğunu. Dert etme boşuna.

Buldum:

Ya kusura bakma, numaranı özellikle buldum. Bir araştırma üzerine çalışıyorum. İnsanlar eski numaraları ne kadar süre aklında tutabilir konulu, bu yüzden sende denedim. Kim olduğumu hatırladın mı, hatırlamadıysan uzayabilirsin.

Ama profil resmini kaldır.

Iyi de o zaman sen olduğunu bilmiyor. Neden sıkıntı yaptın. Hesabı sildiysen profil görünmez. Numaran görünür. Hesabını geri aç. Numarasını ekleme. Ve herseyini sadece kişilerine aç.
Öyle yaptım bende hesabı geri açtım her şeyimi gizledim. Numaram ezberindeydi inş unutmuştur.
Eğer mesaj atarsa ne diycem :(

Eski numara olaydı whatsapp engellediklerim listesinde buldum hatırlayamadımdan yürürdük de numara da yeni:bicak:
Ona danışabileceğiniz bir konu, ortak tanıdık filan yok mu acil sormam gerekti deseniz.
Erkek Kardeşim var aynı zamanda kendisinin arkadaşı oluyo. Kardeşimin telefonundan almıştım numarayı o da telefonumdan numara aldın diye kızdı yardım etmiyo yoksa abi ben x sana bir şey söyleyecektim de falan yazacaktım

Buldum:

Ya kusura bakma, numaranı özellikle buldum. Bir araştırma üzerine çalışıyorum. İnsanlar eski numaraları ne kadar süre aklında tutabilir konulu, bu yüzden sende denedim. Kim olduğumu hatırladın mı, hatırlamadıysan uzayabilirsin.

Ama profil resmini kaldır.

Bence açık açık söylesin. “Allah belanı verdi mi diye kontrol ediyorum” diye :KK70:

Geçen gazete 3. Sayfa haberinde baş harflerini gördüm, bir kazaya karışmıştı. Aynı şehir olunca merak ettim, yaşıyosuuuunnn de miiii?
De olabilir :-)
Merak ettim dersem tuhaf olur ya yanlışlık oldu desem niye kaydettin diyecek :( mesaj ataraa yazıcam buraya mavi tiki kapatıyım da bekliyim bari :(

Truecaller diye bir program var onda da varsa oraya da numarayi yazip senin oldugunu bulabilir bu program cogu numarayi buluyo

yinede o çoktan unutmustur bile bence. 4 senede ezber mi kalır. Oldu da fark etti diyelim. Hal hatır sormak istemiştim. Elimyanlışlıkla arama tuşuna bastı. Düşmandeğiliz sonuçta ya bağlar siyirirsin

Back
X