- 22 Mayıs 2017
- 3.989
- 6.177
- 78
- 34
Ya aslında dostça ayrıldık kardeşimin arkadaşı hatta. Öyle diyememBence açık açık söylesin. “Allah belanı verdi mi diye kontrol ediyorum” diye![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ya aslında dostça ayrıldık kardeşimin arkadaşı hatta. Öyle diyememBence açık açık söylesin. “Allah belanı verdi mi diye kontrol ediyorum” diye![]()
E iyi o zaman ararsa numarayı hiç tanımıyor gibi davranın, kim olduğunu bilmiyormuş gibi x'in ablasıyım o dün bir arama yapmıştı isterseniz numarasıni vereyim diyip kurtulun.Erkek Kardeşim var aynı zamanda kendisinin arkadaşı oluyo. Kardeşimin telefonundan almıştım numarayı o da telefonumdan numara aldın diye kızdı yardım etmiyo yoksa abi ben x sana bir şey söyleyecektim de falan yazacaktım
Konu çok tatlışAlemsin![]()
Aaaa doğru tamam böyle diyim süper. Ama inşallah yazar veya arar da açıklarım yoksa bu salak beni niye aradı derse bideE iyi o zaman ararsa numarayı hiç tanımıyor gibi davranın, kim olduğunu bilmiyormuş gibi x'in ablasıyım o dün bir arama yapmıştı isterseniz numarasıni vereyim diyip kurtulun.
Kardeşinize de bilimum bütün tehditleri sayın çaktırmasın.
Fena olmuş.Ama en son 4 sene önce görüşmüştük ve sevgiliyken ki numarası değil bulup kaydedip baktım yani hepsi ortaya çıkacak allahım rezil oldum ne diyebilirim![]()
konu sahibi afet i devran bi hatun şahsen ben silmezdim nosunu 4 yıl geride kalmış olsam daO seninkini silmistir bile buyuk ihtimal sen oldugunu bilmicektik bile. Gorse bile umrunda olmaz. Mesaj atarsa cevap bile verme
Konu çok tatlış![]()
Rezillik ya bacaklarım titriyoProfil resminizi kaldırın ararsa da caktirmayin tanimiyormus gibi yapın hani numarayı değiştirmissiniz de başkası almış hesabı![]()
Numarası yeni numara işte sorun ordaArarsa açmak zorunda değilsin mesaj atarsa da cevap vermek zorunda değilsin. Israrla ararsa telefonum da gerek görmediğim numaraları siliyordum yanlışlıkla aramışım kusura bakma iyi günler diyip lafı uzatmadan kapatırsın. Liseli ergen modundan çık bence yok rezil oldum falan :)
Profil resminizi kaldırın ararsa da caktirmayin tanimiyormus gibi yapın hani numarayı değiştirmissiniz de başkası almış hesabı![]()
Ki sesimden tanırAyni numara dan başka hat sahibi eski sevgili yaniya bu olmaz. Ben yemem şahsen :)
Ayrıldık ama ara ara kendi arar mesaj atardı en son geçen yıl aradı ben bunlara cevap vermiyodum. Numarasını değiştirince de bi bakıyım dedim watsaptan başıma bu geldi ne sakarım varya daha tövbekonu sahibi afet i devran bi hatun şahsen ben silmezdim nosunu 4 yıl geride kalmış olsam da![]()
Benim de vardı böyle bir sapığımHakkaten. Konu sahibinin o panik ani gözümün önüne geliyor da,gençlik iste. Böyle şeyleri gençken cok önemsiyor insan![]()
Sevgiliyken kullandıgı numara değil değiştirmiş bende yeni numaraya bakıyodumYeğenimin eline teli vermistim cizgi film izlemek için o yapmis olabilir benimde haberim yokbi bakayim dersin