Stalkı eline yüzüne bulaştırmak

Erkek Kardeşim var aynı zamanda kendisinin arkadaşı oluyo. Kardeşimin telefonundan almıştım numarayı o da telefonumdan numara aldın diye kızdı yardım etmiyo yoksa abi ben x sana bir şey söyleyecektim de falan yazacaktım
E iyi o zaman ararsa numarayı hiç tanımıyor gibi davranın, kim olduğunu bilmiyormuş gibi x'in ablasıyım o dün bir arama yapmıştı isterseniz numarasıni vereyim diyip kurtulun.
Kardeşinize de bilimum bütün tehditleri sayın çaktırmasın.

E iyi o zaman ararsa numarayı hiç tanımıyor gibi davranın, kim olduğunu bilmiyormuş gibi x'in ablasıyım o dün bir arama yapmıştı isterseniz numarasıni vereyim diyip kurtulun.
Kardeşinize de bilimum bütün tehditleri sayın çaktırmasın.
Aaaa doğru tamam böyle diyim süper. Ama inşallah yazar veya arar da açıklarım yoksa bu salak beni niye aradı derse bide :D

Ararsa açmak zorunda değilsin mesaj atarsa da cevap vermek zorunda değilsin. Israrla ararsa telefonum da gerek görmediğim numaraları siliyordum yanlışlıkla aramışım kusura bakma iyi günler diyip lafı uzatmadan kapatırsın. Liseli ergen modundan çık bence yok rezil oldum falan :)

Ararsa açmak zorunda değilsin mesaj atarsa da cevap vermek zorunda değilsin. Israrla ararsa telefonum da gerek görmediğim numaraları siliyordum yanlışlıkla aramışım kusura bakma iyi günler diyip lafı uzatmadan kapatırsın. Liseli ergen modundan çık bence yok rezil oldum falan :)
Numarası yeni numara işte sorun orda :( başkasından alıp baktım

Yeğenimin eline teli vermistim cizgi film izlemek için o yapmis olabilir benimde haberim yok:spor: bi bakayim dersin

konu sahibi afet i devran bi hatun şahsen ben silmezdim nosunu 4 yıl geride kalmış olsam da :KK70:
Ayrıldık ama ara ara kendi arar mesaj atardı en son geçen yıl aradı ben bunlara cevap vermiyodum. Numarasını değiştirince de bi bakıyım dedim watsaptan başıma bu geldi ne sakarım varya daha tövbe :bicak:

Back
X