Stalkı eline yüzüne bulaştırmak

En son erkek kişisi aramıştı, ve benden ne istiyorsun diye de msj atmıştı kızlar,en son gelişme bu minvalde..@Saricik3 ne cvp verdi işte onu bilmiyoruz henüz...

Son düzenleme:
En son 4 sene önce görüştünüz, hala whatsappınızda üstelik yeni numarasını
bulup kaydedip bakmışsınız pes yani neden bunu kendinize yapıyorsunuz anlamıyorum ben .Ne gerek var o kadar zamandan sonra. Üstelik görmüş ne istiyorsun daha demiş falan. Keşke artık ayrıldığınızı kabul etseniz silseniz her yerden takip etmeseniz

Ayy çok fena olmuş ayy nedense gülüyorum şuan tövbe tövbe . Yanlışlık oldu kuzenim elini çarpmış vs vs de işte :KK45:

Bastığın anda gidiyor diye biliyorum ne kadar hızlı kapatırsan kapat.
İş için görüştüğüm birini 3 kez görüntülü aramıştım 3ü de yanlışlıkla, o geldi aklıma :olamaz:
Yapacak bir şey yok anlarsa anlasın diyeceksin

Kızlar geldim konuşmayı anlatıyorum
Dün @Beautifulkillers arkadaşım o bana mesaj atmış gibi shop yaptı onu gönderdim sen bana mesaj attın ben aradım dedim. Allah allah ben atmadım ya falan dedi cevap vermedim sonra yazmaya başladı

'Ben seni böyle kabullendim yine öyle ol bana acı çektirme'
'Ben en son 2 sene önce mesaj attım sana o zaman da sevdiğin adam cevap verdi çekildim' dedi
Bende yazın gittiğim mekanda bizim şarkımızı çaldırdın hem instagramdan 5 kez istek atan ben miydim beni suçluyosun dedim
Tamam ben bunların hepsini kabul ediyorum dedi bende daha cevap yazmadım.
Birde numaran yoktu sonundan tanıdım dedi ezbere biliyodu. Ama ekran görüntüsü attı benim aradığıma dair orda gördüm ismimle kayıtlıydım...

Dün @Beautifulkillers arkadaşım o bana mesaj atmış gibi shop yaptı onu gönderdim sen bana mesaj attın ben aradım dedim. Allah allah ben atmadım ya falan dedi cevap vermedim sonra yazmaya başladı

'Ben en son 2 sene önce mesaj attım sana o zaman da sevdiğin adam cevap verdi çekildim' dedi
Bende yazın gittiğim mekanda bizim şarkımızı çaldırdın hem instagramdan 5 kez istek atan ben miydim beni suçluyosun dedim
Birde numaran yoktu sonundan tanıdım dedi ezbere biliyodu. Ama ekran görüntüsü attı benim aradığıma dair orda gördüm ismimle kayıtlıydım...
Aklından şüphe ettirmişsiniz adama :)
Olan olmuş stalk yaparken daha çok dilkat edelim diyorum ;)

yazdigindan anladigim sert bir görüşme olmamış öyle değil mi saricik evlen sen bu adamla... üzüldüm cocuga.

Back
X