Stalkı eline yüzüne bulaştırmak

Kızlar geldim konuşmayı anlatıyorum
Dün @Beautifulkillers arkadaşım o bana mesaj atmış gibi shop yaptı onu gönderdim sen bana mesaj attın ben aradım dedim. Allah allah ben atmadım ya falan dedi cevap vermedim sonra yazmaya başladı

'Ben seni böyle kabullendim yine öyle ol bana acı çektirme'
'Ben en son 2 sene önce mesaj attım sana o zaman da sevdiğin adam cevap verdi çekildim' dedi
Bende yazın gittiğim mekanda bizim şarkımızı çaldırdın hem instagramdan 5 kez istek atan ben miydim beni suçluyosun dedim
Tamam ben bunların hepsini kabul ediyorum dedi bende daha cevap yazmadım.
Birde numaran yoktu sonundan tanıdım dedi ezbere biliyodu. Ama ekran görüntüsü attı benim aradığıma dair orda gördüm ismimle kayıtlıydım...
Korkun kadınlardan diye boşuna demiyorlar :KK45: bundan sonra dikkatli olun. :halay:

Dün @Beautifulkillers arkadaşım o bana mesaj atmış gibi shop yaptı onu gönderdim sen bana mesaj attın ben aradım dedim. Allah allah ben atmadım ya falan dedi cevap vermedim sonra yazmaya başladı

'Ben en son 2 sene önce mesaj attım sana o zaman da sevdiğin adam cevap verdi çekildim' dedi
Bende yazın gittiğim mekanda bizim şarkımızı çaldırdın hem instagramdan 5 kez istek atan ben miydim beni suçluyosun dedim
Birde numaran yoktu sonundan tanıdım dedi ezbere biliyodu. Ama ekran görüntüsü attı benim aradığıma dair orda gördüm ismimle kayıtlıydım...

Fena olmuş yaa.

Of ya çocuk unutmuştu belki de şimdi aklına düşürdüm :KK43:
Alıştım senin böyle olmana beni tekrar üzme falan dedi
sen bu çocuğu unuttun mu peki sarıcık? Eğer içinde bir şey kalmadiysa daha arama ki zaten dün geceden sonra aramazsin . Ama aklında ise zamanla belki bir şeyler olur kim bilir.

:)))şu emojileri nasıl yapıyorsunuz allasen??valla sabah sabah yüzümde gülümseme ile okudum bende,,vee sonucu çok merak ediyoruumm:))
Cevapla kısmına girince üste dogru bakin emoji resmine tiklayin orda bissürü emojiler var :-)

Ben sadece şunu merak ettim, adam senin peşinden çok koşmuş ama sen istememişsin hala da istemiyorsun belli ki. Peki neden stalklıyorsun yeni numarasını falan bulup üşenmeyip. Bu çok saçma değil mi?

@Beautifulkillers kiz ne fenasin nasil yaptin onu :D
Iyi iyi manalik sira itiraf da etmis yapana degil Yaptirana bak demisler rastlanti degildir bu olanlar bence kader :-)

ben anlamadım sen bu eski sevgilinle görüşmek istiyor musun istemiyor musun. Çocuk cesaretlenmiş adım atmaya çalışmış

Back
X