Stalkı eline yüzüne bulaştırmak

Yahu çocuk onu önemsemedi bile başka şeyler konuştuk derdi sizlere düştü. Şaka gibi. O şikayetçi değil size noluyor kandırmak değil senden mesaj gelmişti omdan aradım dedim bu kadar öneri geldi kuzenim aramış kardeşim aramış diye o zaman onlar da kandırmak. Düşüncelere bak yahu

Aman takma bu kadar. Karsidaki senin kadar takmamistir emin ol.

ben niye takayim :) Bana göre yapilan sey yanlis size göre olmayabilir :) Adamin takmamasi yapilan seyin dogru oldugu anlamadinada gelmez ayrica.

Yalniz eli ayağına karisinca akil almak icin yaziyorsunuz, sonucuna yorum yapanlara da sana ne vs vs..hic hos degil.
Insan hata yapabilir, yanlisi ya da yenilgiyi de kabul etmek gerekir.
Adama olaylarla hic ilgisi yokken birden durduk yere kendini suçlu hissettirdiniz.
Belki aşkı depresti.
Yanlislikla aradım deseniz konu kapansaydi daha masum ve makul olurdu.

Ben şeyi merak ettim,yeniden olur mu bişeyler.
Üzüldüm çocuğa.
Fotoşopla uydurduğunuz kısımı doğru bulmadım ama gerisi tatlı bir stalk faciasının telaşıydı.
Belki de yeniden bişeyler olacaktır.
Ondan yaşanmıştır bunlar.

Ben şeyi merak ettim,yeniden olur mu bişeyler.
Üzüldüm çocuğa.
Fotoşopla uydurduğunuz kısımı doğru bulmadım ama gerisi tatlı bir stalk faciasının telaşıydı.
Belki de yeniden bişeyler olacaktır.
Ondan yaşanmıştır bunlar.
Nişanlımdan yeni ayrıldım o yüzden şuan ilişki istemiyorum sadece bakmak istemiştim elim değdi çalmadan hemen kapattım ama göründü işte :(

Nişanlımdan yeni ayrıldım o yüzden şuan ilişki istemiyorum sadece bakmak istemiştim elim değdi çalmadan hemen kapattım ama göründü işte :KK43:
Hmmmm,hayırlısı olsun o halde...

Stalk yapmanızı yadırgamadım.
Özellikle kız milleti olarak seviyoruz,ister 4 sene önce ayrılalım ister milattan önce.
Yapıyoruz çoğumuz...
Olsun,geçmiş olsun ;)

Nişanlımdan yeni ayrıldım o yüzden şuan ilişki istemiyorum sadece bakmak istemiştim elim değdi çalmadan hemen kapattım ama göründü işte :KK43:

Tatlım işte o yüzden hiç muhatap olmasan daha doğru olurdu. Photoshop olayı gerçekten pek uygun kaçmadı. Kusura bakma yanlışlıkla elim çarptı desen bile daha makul olurdu. Erkekler bizim kadar detay aramıyorlar zaten, biz yapıyoruz genelde.

kandırmak değil senden mesaj gelmişti omdan aradım dedim
nasıl kandırmak değil??? :duduk: ondan mesaj gelmemiski. mesaj gelse tamam, ama gelmemiş. Mesaji shop ile sen urettin. ürettiğin shopa gerçekmiş gibi kendindemi onun gonderdigine inanıyorsun nedir anlamadımki.
Bildiğin iki kere iki dört ederi yalanlıyorsunuz burada.
Kafalar güzelmiş güle güle kullan ;)

Yaa arkadaşlar kızın üstüne neden bu kadar gidiyorsunuz?hepimizin başına gelebilir böyle birşey,,o panik ve utanmayla yapılmış işte shop,mop:)bence bu kadar büyütülmemeli diyorum

nasıl kandırmak değil??? :duduk: ondan mesaj gelmemiski. mesaj gelse tamam, ama gelmemiş. Mesaji shop ile sen urettin. ürettiğin shopa gerçekmiş gibi kendindemi onun gonderdigine inanıyorsun nedir anlamadımki.
Bildiğin iki kere iki dört ederi yalanlıyorsunuz burada.
Kafalar güzelmiş güle güle kullan :KK66:
O zaman şu aradı bu aramış diyenler de kandırmış mı oluyor ya hadi güle güle lütfen. Size fikrinizi sormadım ama yinede tşk. Anladım. Daha uzatmayın anladıkkkk

Cok da ciddiye almayın shop işini çocuk aşkından ölmüyodur emin olun
Sen kötü hissetceğine o hissetsin:KK76:

O zaman şu aradı bu aramış diyenler de kandırmış mı oluyor ya hadi güle güle lütfen. Size fikrinizi sormadım ama yinede tşk. Anladım. Daha uzatmayın anladıkkkk
Evet kandırmış oluyor. Eğer "şu aradı bu aramış" daki "şu ve bu" kişileri gerçekte aramamış ise aradı diyen evet kandırmış ve yalan söylemiş oluyor. Hayır yani bu roket bilmide değilki bu derece kisiden kisiye degiskenlik gostersin. bu iki kere iki dört eder kadar basit ve net bişey. Yalan yalandır.
Evet bana fikrimi sormadiniz. fikrini sorduklarınız sizin gibi düşünen ve shop'tan anlayan kişiler :KK53: :KK53:
Merak etmeyin dahada uzatmıyorum zaten, zira bu dokuz köyden ilk kovuluşum değil.
Ben teşekkur ederim :KK66:

Evet kandırmış oluyor. Eğer "şu aradı bu aramış" daki "şu ve bu" kişileri gerçekte aramamış ise aradı diyen evet kandırmış ve yalan söylemiş oluyor. Hayır yani bu roket bilmide değilki bu derece kisiden kisiye degiskenlik gostersin. bu iki kere iki dört eder kadar basit ve net bişey. Yalan yalandır.
Evet bana fikrimi sormadiniz. fikrini sorduklarınız sizin gibi düşünen ve shop'tan anlayan kişiler :KK53: :KK53:
Merak etmeyin dahada uzatmıyorum zaten, zira bu dokuz köyden ilk kovuluşum değil.
Ben teşekkur ederim :KK66:
Bende teşekkür ederim kırdıysam özür dilerim ama sürekli yalan söyleyen bi insan değilim bi talihsizlik oldu.

Vallahi hiç canım cicimli sevgi pıtırcığı yorumlar yazamıcam. Ya arkadaş shop yapıp adamı oynatmak nedir Allah aşkına???
Şunu bir erkek yapsa linç edilir burada. Canlı canlı derisi yüzülür.
Yaptın bir hata ardında dur, ki hata dahi değildi bir kaza alt tarafı. Adam belki unutamadı belki zor zamanlardan geçti, birde ustune ne diye shop yapip kandırıp adama kendini sorgulatıyorsunuz? Bu resmen sahtekarlık.
Mantıga bak, stalk yaptım batırdım ama ben rezil olacağıma bir shop yapayım o rezil olsun, ne güzel dünya !!
Ben o çocuğun yerinde olsam bildiğim ne kadar beddua ne kadar küfür varsa sıralardım!
Ayrıca bu ikişkiden kurtulmasida adamın kendi yararina olmuş, zira bugun shop ile kandirabilen yarin her turlu yalani kotulugude yapardi.
Shop fikrini veren benim çocuk da aklını kullanıp fatura detayına baksaydı ne yapalım hep erkekler mi bizi kandıracak

Shop fikrini veren benim çocuk da aklını kullanıp fatura detayına baksaydı ne yapalım hep erkekler mi bizi kandıracak
Tebrikler.
Karamurat sensin demek ???:KK53:
Şuhalde demekki forumda aklına asla uy-ma-ma-mız gereken üye sensin.
Öğrendik iyi oldu sağol varol :KK66:

Back
X