Stalklandığım kişileri görmek ?

PinkMermaid

👨‍👩‍👧‍👦
Kayıtlı Üye
24 Ağustos 2016
3.717
6.216
158
İnstagram’da beni stalklayan kişileri nasıl görebilirim ve ben kimleri stalklamışım bunları da başkaları nasıl görür ? İnstagram kurtlarından yardım bekliyorum, instagrama çok giren biri değilim o yüzden böyle şeyleri pek bilmiyorum

ücretsiz uygulamalar işe yaramıyor ama ücretli bazı uygulamalar var reports+ gibi. ama bunları kullanırken bilgilerinizi paylaşmayı kabul ediyorsunuz.

ücretsiz uygulamalar işe yaramıyor ama ücretli bazı uygulamalar var reports+ gibi. ama bunları kullanırken bilgilerinizi paylaşmayı kabul ediyorsunuz.
Facebookta durum nedir, birinin profiline baktın diyelim , arkadaşın değil , ona baktığım anlaşılır mı ?

Facebookta durum nedir, birinin profiline baktın diyelim , arkadaşın değil , ona baktığım anlaşılır mı ?
Anlaşılmıyor. Profile bakanları gösterdiğini iddia eden uygulamaların çoğu kimlik hırsızı. Yanlışlıkla resimlerini falan beğenmeyin yeter. Anlamaz. Instagram hikayelerine bakanlar görülebiliyor. Onu zaten biliyorsunuzdur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…