E
EU3
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU3
-
arkadaşlar iyi bir kadın doğum dr arıyorum istanbul kartaldayım.yardımlarınızı bekliyorum...
Ben de Avrupa yakasındayım bende senin gibi arayış içindeyim. Avrupa yakasından da bilgiler gelirse yararlanmak isterim...a.s.
arkadaşlar iyi bir kadın doğum dr arıyorum istanbul kartaldayım.yardımlarınızı bekliyorum...
cnm bende ist. avrupa yakasındayım bende haftalardır arayış içindeyim Nisa Hastanesinde MÜRVET HAKYEMEZ adında bir dr tavsiye ettiler hastanenin eski doktorlarındanmış ve doğum nasıl olması gerekiyosa öle yapıtırıyomuş normalse normal riskli bi durum varsa sezerayan yapıyomuş hastane olarakta çok iyimiş personelde ilgiliymiş. cuma günü ilk kez gidicem sana görüşlerimi yazarım gerek dr la ilgili gerek hastaneyle ilgili gezicem çünkü her köşesinişutarafagitti
aa hayrünisahastanesimi??. evttt.. benim doktorumdu oda.. ilk doğumumu o yaptı.. çok iyi bir dr. tavisye ederim... evttt.. çok iyi bir dr ..:))
SLM CANIM BENDE KARTALDAYIM ÖZEL MSJ OLARAK MSNiNİ GÖNDERİRSEN TANIŞIRIZ..BENDE AĞUSTOS ANNESİYİM..KIZIM OLUCAK İNŞ..26 cı haftam bitti ama bende bi doktor bulamadım şu son 2 kontrol nene hatun hastanesine gidiyorum..
Canim Ekledim Seni...bence Dragos Yakinsa Git Güzel Hastaneymiş..ben Umut A Gittim Beğenmedim...şimdi Nene Hatuna Gidiyorum Cok Güzel Hem Hastane Hem Ilgilenenler..istersen Sende Gel Nene Hatuna...
cnm formda yazmıştım cuma günü Nisa Hastanesine gidicem diye gitim az önce geldim.dr iyi bir dr hastane olarakta iyi normal yaptırıyorum doğumu bi problem olmazsa dedi...ben orda yapmayı düşünüyorum Allahın izniyle inşallah dr MÜRVET HAKYEMEZ çok metediyolar eli hafif diyolar çok yoğun çalışan bir dr çok hastası var randevuyu 10 gün sonrasına alabiliyosun o yüzden arken aramak gerekiyor. ssk lıysan normal doğum 225 sezeryan 525 muayne 25 ytl .Allah hepimizi hayırlısıyla kurtarsına.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?