stanbulda Kadn doum alannda iyi bir Hastane veya Doktor

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
CANKAYMAK
İstanbulda kadın doğumcu

Merhaba arkadaşlar. Ben tam 1 ay önce doğum yaptım ve sitenize yeni üye oldum. Ben de ilk hamile olduğumu öğrendiğimde heyecan ve panikle doktor aramaya başlamıştım. Görev yaptığım okuldaki bir öğretmen arkadaşım sorunlu başlayan hamileliğinin dr. Hakan Peker' e gittikten sonra sorunsuz devam edip sonuçlandığını söyleyerek bana tavsiye etmişti. Çok net söylüyorum, belki biraz iddialı olacak ama İstanbuldaki en iyi kadın doğumcu Hakan PEKER. Tabi benim kriterlerime göre. Benim kriterlerim şunlar:
-Çok pozitif, optimist ve güven veren bir doktor.
-Bir çok ödülü ve sertifikası olan bilimsel yayınları yakınen takip eden bir doktor.
-Her sorunuza cevap verebilen bir doktor
-Her gittiğimde en az 1 saat vakit ayırdı.Kafamızdaki soru ve sorunlar bitmeden hiç ayrılmadık. Yeri geldi 3-4 saat vakit ayırdığı da olmuştur.
-Sorun alabilecek bir çok konuyu önceden tahmin edip önlerken, oluşan sorunlarıma da anında teşhis ve tedavi ile müdahele etti.
-Hastalarına son derece değer veren her an arayabileceğim bir doktor.Hatta ben aramasam da bazen gelişmeleri takip etmek için kendisi beni aradı.
-Şu anda İstanbul Özel Hizmet Hastanesinde görev yapıyor.

ISRARLA TAVSİYE EDİYORUM. BANA DUA EDECEKSİNİZ.
Merhabalar
özel hizmet hastahanesindeki hakan eyde doğum yapan arkadaş hastahanenn fiyatları hakkında bilgilendirimisin bizi doğumun haricinde çocuğu hemen kuveze alan bir hastahanemidir

Anadolu yakasında oturanlara tavsiyem HOSPITALIUM ÇAMLICA özellikle Dr.Mehmet Bey 444 50 60
SGK anlaşması mevcut.Küvöz ihtiyacı olursa ÜCRETSİZ.

Son düzenleme:
avrupa yakasında bahçelievler hizmet hastanesinde çalışan doktor hakan peker süper.herkese tavsiye ederim.çok soru soran biriyseniz eğer daha siz sorunuzu sormadan merak ettiğiniz bütün soruların cevaplarını almış olursunuz.yaklaşık 45 dakika süren muayenelerinde uzun uzun konuşur sohbet eder sizi rahatlatır.gayet güler yüzlüdür.elide çok hafiftir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…