stanbulda Kadn doum alannda iyi bir Hastane veya Doktor

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
çokkkkkkkkkkkkkkkkkkk arastırdım ve sonunda ethıca incırli ali paşa oskayy cokkk memnunum..10 gun sorada sezaryanım var..şiddetle tavsıye edıorum bnm gıbı kıl olanlara özellklezemuszemus

günaydın m.joYy,

ben de Ethica İncirli Hastanesine Nur Tüzünere kontrollerime gidiyorum, gebelik öncesi için onunla görüştüm ve memnunum, ama hastanenin doğum ile ilgili detaylarını henüz bilmiyorum, sen muhakkak bi çok şeyine bakmışsındır, mesela odaları nasıl, hizmetleri neler ?

bilgilendirirsen çok sevinirim.

bu arada az kalmış, allah hayırlısıyla bebeğine kavuşmanı sağlasın canım.:CüvCüv:

gata haydarpaşa hast kadın doğum bölümü çok iyi. özel hastane gibi ilgililer. üstelik ücretsiz.

Ethica İncirli de Dr. Uğur Kal. Şiddetle tavsiye ediyorum. Çok bilgili ve çok ilgili. Sezaryenimi o yaptı. Çok da memnun kaldım.

Oldukça pahalı bir yer ama Amerikan Hastanesi iyidir, doktorlarından da Alper Mumcu'yu tavsiye ediyorlar.

Merhaba, Bende 3 yıldır Alper Mumcuya gidiyorum jinekolojil muayeneler için. Neredeyse tüm arkadaşlarımın doğumunu yaptırdı gerçekten çok iyi doktor ancak sezeryan yaptırıyor bu güne kadar bir tane bile normal doğumunu duymadım. o nedenle bende değiştiricem...

bende birkaç hastane dolaştıktan sonra asiye hanımın methini çok duyup kendisine muayne olmaya karar verdim ve gerçekten yaklaşımı ve ilgisi açısından mükemmel bir hekim olduğuna karar verdim.doğumuma 1 ay kaldı.ancak artık tereddütsüz bir şekilde çok güvenrek dr.umu bulduğuma inanıyorum.herkese iyi doğumlar..

ethıca ıncırlı ali paşa oskay siddetle atvsıye ederim

Ferhat UYSAL'lı tevsiye ederim özel muaynehanesi var Bakırköyde çok memnun kalırsınız

slm canım. dr. muayne ücreti nedir acaba? ve sezeryan doğum fiyatı nedir canım? ben ilk doğumumu o hastanede yaptım 8 yıl önce...şimdi fiyatları bilmiyom yardımcı olursan sevinirim. ali paşa çok duydum iyi bi dr. olduğunu.
ethıca ıncırlı ali paşa oskay siddetle atvsıye ederim

Arkadaşlar Ali Paşa bey çok iyi diyorsunuz da..Ben değiştiriyorum doktorumu doktor değiştirmeyi hiç istemememe rağmen. 19 haftalık hamileyim ve son 4-5 kontroldür Ali beye gidiyorum. İki olaydan sonra artık malesef güvenmiyorum kendisine. 2 hafta önce çok ağır bir üst solunum yolu enfeksiyonu geçirdim o dönemde Ali beyle de randevum vardı gördü benim halimi antibiyotik verdiler acil de dedim devam et o zaman dedi ve sallamadı. Bir haftada geçer dedi. Ama geçmedi ben nerdeyse hergece acillerdeyim nefes alamıyorum sürekli serum veriyorlar. Sonunda aradım Ali beyi "Ali bey ben hala çok kötüyüm ne yapayım?" (Bu arada hastaneye falan yatırır belki diye düşünüyorum) "Bir dahiliyeciye görün" dedi, kapattı bir daha da ne oldu diye ne aradı ne sordu. Neyse ben iyileştim ama gören hala bembeyazsın rengin çok kötü dedi diye şirketin doktoruna gittim ve kan testi yaptı. Değerlerim biraz kötü çıktı şirket doktoru da kendi kadın doğumcunuza gösterin dedi. Ali beye gittim gösterdim bundan iki gün önce. Neyse ciddi bir şey yok dedi. O akşam benden su gibi bir şey gelmeye başladı. 2-3 saat bekledim devam ediyor çamaşırım resmen ıslak ama akıntı değil. Allah Allah dedim pimpiriklenmekte istemiyorum. İnternete bir bakayım dedim ne ola ki bu diye. Yazan şeylerin ciddiyetini görünce hemen Ali beyi aradım Cts. gece. Özürler dileyerek açtım telefonu rahatsız ediyorum kusura bakmayın diye. 1- Daha sabah oradaydım beni tanımadı, başkasıyla karıştırdı (hadi bu olabilir çok yoğun zaten) 2- Durum böyle böyle dedim, bu arada biz Anadolu yakasında kuzenimdeyiz. Orada bir hastaneye gidin isterseniz dedi Sabah ben gelicem Ethicaya birini taburcu etmeye ama yarım saat kalıcam dedi. Gelmeyin demeye getirdi. Sonra da merak edip ne aradı ne sordu. Biz de Yeditepeye gittik. Durum çok ciddi ve kötü sonuçlanabilecek bir sorun ve pek tabi ciddiye alınması gereken bir sorun ama doktor beyin umrunda olmadı. Tıbbi bilgisi ve yeterliliğine asla kötü yorum yapamam ama benim umduğum ve olması gerektiği kadar ilgili olmadığı kesin. Buna göre karar verin; ben başa döndüm yine doktor arayacağım şimdi...:sinifsinif:

slm canım. sana sorayım canım fiyatlar nasıl?

Fiyatlar doktordan doktora değişiyormuş. Benim özel sigorta. Onun için paket fiyat verdiler ama heran anlaşma değişebilir de dediler yani bu fiyata güvenmeyin dediler. O da 1500 falandı epidural normal sanırım..

mrb ben bu sıteye yenı katıldım bana bılgı verırmısınız ne oldugunu bılmıyorum tsklrkafamçokkarıştı

arkadaşlar bende avcılarda oturuyorum.medacane hastanesi için doktor tavsisiyelerinizi çok acil bekliyorum.iki gün içinde doktora gitmeyi düşünüyorum.şimdiden teşekkürler.

kızlar dragos şifa hastanesinde doğum yapan var mı aranızda?????????????

Merhaba,

Bebek yapmaya karar verince daha denemeye başlamadan önce kontrol için Dr.Murat Çarak’a gittim. Bazı kan testleri yaptı ve denemeye başlayın dedi. Hamile kaldıktan sonra da ilk 2 kontrolümde yine kendisine muayene olmaya gittim, ilki 7 haftalık hamileyken, ikinicisi ise 12 haftalık hamileyken. İkili test zamanı geldiğinde ultrasondan sonra yaptırmam gereken kan tahlillerimi verdi, fakat ikili test için ultrasonla kan tahlilinin aynı gün 24 saat içinde yapılması gerektiğini söylemedi. Muayenehanesinde kan tahlili için kan alan elaman olmasına rağmen muayene sonrası bu konuda Murat Bey’in asistanı da beni bilgilendirmedi. Ben birkaç gün sonra laboratuvara ikili test için kan tahlili yaptırmak istediğimi söylediğimde tekrar ultrasona girmem gerektiğini öğrenince Murat beyin asistanını aradım ve eksik bilgilendirme yaptıkları için tekrar ultrasona girmek zorunda olduğumu söyledim. Asistanı Murat Bey ile görüştükten sonra beni tekrar aradı ve nasıl olsa sonraki ay üçlü test yapılacağını, ikili testi yapmasalar da olacağını söyledi. Tabi benim içim rahat etmediği için acilen başka doktora o akşama randevu alıp ikili testimi yaptırdım.

O günden beri de Prof.Lemi İbrahimoğlu’na gidiyorum. Lemi Bey’e ilk gittiğimde ilk 3 ayda yapılması gereken ama yapılmayan kan ve idrar tahlillerim de olduğunu öğrendim. Murat Bey’den memnun olanlar da vardır mutlaka, ben sadece yaşadığım aksaklıkları paylaşmak istedim.

Herkesin bebeğini sağlıkla kucağına almasını diliyorum, Allah herkesin yardımcısı olsun.

arkadaşlar bütün tavsiyeleri okudum ama hep 2008 yılına ait. şuan için avrupa yakasında bir doktor ve hastane tavisyesi olan varmı? ben 6 haftalık hamileyim ama test yaptırdıktan sonra henüz doktor kontrolüne gitmedim ve şuan doktor araştırıyorum

ben de 23 haftalık hamileyim ilk doğumumu özel or ahayim balat hastanesinde yaptım 3 sene önce,bunu nerde yapsam diye bir sürü doktor hastane gezdim ama orası gibi düzenli temiz güvenilir bi hastane bulamadım o yüzden karar verdim doğumumu orda yapıcam.İlki sezeryandı kızım kilolu olduğu ve çatım dar olduğu için bu da sezeryan olacak.kızımda hiç ağrısız hastaneden çıktım.İnşallah bunda da öyle olur.Bu arada ssk çalışana muayene 32 tl, sezeryan doğum 1.500 tl bilgi vermek istedim.:79:

Merhaba arkadaşlar. Ben tam 1 ay önce doğum yaptım ve sitenize yeni üye oldum. Ben de ilk hamile olduğumu öğrendiğimde heyecan ve panikle doktor aramaya başlamıştım. Görev yaptığım okuldaki bir öğretmen arkadaşım sorunlu başlayan hamileliğinin dr. Hakan Peker' e gittikten sonra sorunsuz devam edip sonuçlandığını söyleyerek bana tavsiye etmişti. Çok net söylüyorum, belki biraz iddialı olacak ama İstanbuldaki en iyi kadın doğumcu Hakan PEKER. Tabi benim kriterlerime göre. Benim kriterlerim şunlar:
-Çok pozitif, optimist ve güven veren bir doktor.
-Bir çok ödülü ve sertifikası olan bilimsel yayınları yakınen takip eden bir doktor.
-Her sorunuza cevap verebilen bir doktor
-Her gittiğimde en az 1 saat vakit ayırdı.Kafamızdaki soru ve sorunlar bitmeden hiç ayrılmadık. Yeri geldi 3-4 saat vakit ayırdığı da olmuştur.
-Sorun alabilecek bir çok konuyu önceden tahmin edip önlerken, oluşan sorunlarıma da anında teşhis ve tedavi ile müdahele etti.
-Hastalarına son derece değer veren her an arayabileceğim bir doktor.Hatta ben aramasam da bazen gelişmeleri takip etmek için kendisi beni aradı.
-Şu anda İstanbul Özel Hizmet Hastanesinde görev yapıyor.

ISRARLA TAVSİYE EDİYORUM. BANA DUA EDECEKSİNİZ.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…