stanbulda Kadn doum alannda iyi bir Hastane veya Doktor

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Medical Park Bahçelievler prof.dr. İ.Fahri Öçer ve de Acıbadem Bakırköy doç.dr.Özlem Pata

merhabalar uzun Zamandır bi doktor arıyorum ve istanbulda fazla çevrem YoK... onun için güvendiğiniz avrupa tarafında bi doktor varsa tavsiye edermisin ben bayrampaşa tarafında oturuyorum şimdiden tşklerr

canım merhaba.Benim de istanbulda çok bir çevrem yok inanki.Kendim çok uzun bir dönem araştırma yaparak Medical Park Bahçelievlerde karar verdim.Şuan için çok memnunum.Kadın Doğum Uzmanı olarak da doktorum Tülin Kocatepeyi öneririm.

vanım bende nenehatun hastanesine gittim ama çok iç açıcı bulmadım acaba sen orda hangi doktora gidiyorsun. ben gebe değilim ve olmak istiyorum.

Mrh aprupa yakasinda ikitelli bati bahat hospital süper bir hastane tam teşekküllü süper doktorlar var fiyatlar uygun ayrica ssk anlaşmasida var benim doktorum başhekim reşat bahatti burdan onuda sevgiyle aniyorum

arkadaşlar avrupa yakasında başka doktor tavsiyeleriniz varmı ? prof olması şart değil...

ben 4 yıl kadar oldu doğum yaptım ve tek bi doktor hiç değişmedim şimdi ikinciyi istiyorum yine aynı doktora gidicem pek lüx bi hastane değil ama herşeyiyile çok iyi bi doktor hep başhekim oranın ve kötü bişey varsa söyler yoksa zor konuştutursunuz gayet sakin iyi bi doktor başıda kalabalıktır kuyruk o biçim avrupa yakasında cengiz tokgöz özel küçükköy bilge hastanesi tavsiye ederimyerimseniben

çok teşekkür ederim..

gaziosmanpaşada küçükköy bilge hastanesine gidin derim ben orada kadın doğum doktorları çok ilgili ve dört boyutlu ultrasonları var en son teknoloji dvd çekimi yapılıyor her hastaya bebeğin renkli resmini çekiyorlar hemde ücretsiz yeni bayan doktor doktor başlıyormuş bayan tercihiniz ise vede son olarak doktorların yanındaki hostesler çok güleryüzlü ve ilgili ben çok memnun kaldım randevu alarak gitmenizi öneririm çünkü çok iyi olduğundan çok yoğun oluyor

kızlar ben ümraniyede oturuyorum hisar hospital hakkında bilgisi olan varmı ayşe kara doktor henüz gitmedim ama araştırıyorum

ben ikinci doğumumu mürvet hn.da yaptım (mürvet hakyemez) ve çok memnun kaldım a.s. çok yoğun bir hasta trafiği var,
bazen randevu verme tarihi 10 günü buluyor ve oraya gittiğinizde bayağı beklemek zorunda kalıyorsunuz ama bence herşeye değer,

rabbim onlardan razı olsun ,yüzümüde kara çıkarmasınlar inşallah

Merhaba;
Ben kesinlikle Fatih Medical park ESRA ÇEBı yi tavsiye ederim.Çok tecrübeli ve titiz bir doktor.Çok başarılı bir doktor bundan dolayıda çok fazla hastası var fakat yoğunluk var diye bir kez bile geçiştirildiğimi hissetmedim.2 kez doğum yaptım ve başından sonuna onunla.

ben de kartal umut hastanesine gidiyorum.
bana birsen hn önermişlerdi. ama dediğiniz gibi çok kalabalık ve genellikle sezaryana yönlendiriyormuş,
bir hastası ile de ilgili mahkemelik olmuş nette de okudum ben bu olayı
sonra dr değiştirdim şuan yine umut hastanesi şeyma hn gidiyorum ama fazla bir bilgiye sahip değilim
bunu da bir arkadaşım arkadaşı önerdi.arkadaşı şeyma hn yanında asistanlık yapmış.
ilerde beğenirsen tekrar sizlerle paylaşırım.
daha önceden bilgisi olan varsa yanıtınızı bekliyorum

merhaba anne adayları
yakın tarihte doğum yapmış ve sizler gibi derin araştırmalarda bulunmuş biri olarak şunu söyleyebilirimki anadolu yakasında gerçekten doğum alanında uzman ve bebek yoğun bakım ünitesinin iyi olduğu iki hastane var açıkcası ..bunlar medipol ve şifa ..medipol biraz kalabalıktır şifa da ücret olarak biraz yüksek .. ama herşeyden önce hastane seçerken lütfen bebek yoğun bakım ünitelerini de araştırmayı unutmayın kızlar.allah buna muhtaç etmesin ama olurda ihtiyaç olursa zorda kalmayın.

KADIN HASTALIKLARI VE DOĞUM UZMANI Burcu KARDAŞ ARSLAN ben memnunumm her konuda sizlerinde gitmenizi öneririm. BAKIRKÖYDE muayenehanesi warxxxxxxxxxxx

Son düzenleyen: Moderatör:
yeditepe üni. hastanesi yar. doç. gazi yıldırım...süper bi doktor..şiddetle tawsiye ederim pişman olmazsınız...

bende esra çebi'nin hastasıyım.Hamileliğimden dolayı gidiyorum ve herşeyi çok net anlatıyor abartmıyor veya sana hasta muamelesi yapmıyor.Bende herkese önerebilirim.

benim yengemde kadıköy şifada doğum yaptı çok memnun kaldı doktorundan ve hastanesinden.Benim gördüğüm kadarıylada çok temiz ve ilgili bir hastaneydi

slm arkadaşlar, ben de önümüzdeki aylarda bebek yapmayı planlıyorum,bunun için özel sağlık sigortası bile yaptırdım :CüvCüv:

sizden istediğim öneri şu, evet anadolu yakasında 2 önemli hastane var, biri şifa, diğeri medipol, ikisi de iyi doktorlara sahip, son derece donanımlı hastaneler, ama benim öğrenmek istediğim şey, avrupa yakasında şifa kadar iyi bir hastane olup olmadığı, ya da ona yakın bir hastane, doğum yaptığınızda hizmetleri üst düzeyde olan.

avrupa yakası için var mı önerisi olan fisfisfis

çokkkkkkkkkkkkkkkkkkk arastırdım ve sonunda ethıca incırli ali paşa oskayy cokkk memnunum..10 gun sorada sezaryanım var..şiddetle tavsıye edıorum bnm gıbı kıl olanlara özellklezemuszemus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…