merhabalar uzun Zamandır bi doktor arıyorum ve istanbulda fazla çevrem YoK... onun için güvendiğiniz avrupa tarafında bi doktor varsa tavsiye edermisin ben bayrampaşa tarafında oturuyorum şimdiden tşklerr
SLM CANIM BENDE KARTALDAYIM ÖZEL MSJ OLARAK MSNiNİ GÖNDERİRSEN TANIŞIRIZ..BENDE AĞUSTOS ANNESİYİM..KIZIM OLUCAK İNŞ..26 cı haftam bitti ama bende bi doktor bulamadım şu son 2 kontrol nene hatun hastanesine gidiyorum..
çok teşekkür ederim..ben 4 yıl kadar oldu doğum yaptım ve tek bi doktor hiç değişmedim şimdi ikinciyi istiyorum yine aynı doktora gidicem pek lüx bi hastane değil ama herşeyiyile çok iyi bi doktor hep başhekim oranın ve kötü bişey varsa söyler yoksa zor konuştutursunuz gayet sakin iyi bi doktor başıda kalabalıktır kuyruk o biçim avrupa yakasında cengiz tokgöz özel küçükköy bilge hastanesi tavsiye ederimyerimseniben
bende esra çebi'nin hastasıyım.Hamileliğimden dolayı gidiyorum ve herşeyi çok net anlatıyor abartmıyor veya sana hasta muamelesi yapmıyor.Bende herkese önerebilirim.Merhaba;
Ben kesinlikle Fatih Medical park ESRA ÇEBı yi tavsiye ederim.Çok tecrübeli ve titiz bir doktor.Çok başarılı bir doktor bundan dolayıda çok fazla hastası var fakat yoğunluk var diye bir kez bile geçiştirildiğimi hissetmedim.2 kez doğum yaptım ve başından sonuna onunla.
benim yengemde kadıköy şifada doğum yaptı çok memnun kaldı doktorundan ve hastanesinden.Benim gördüğüm kadarıylada çok temiz ve ilgili bir hastaneydimerhaba anne adayları
yakın tarihte doğum yapmış ve sizler gibi derin araştırmalarda bulunmuş biri olarak şunu söyleyebilirimki anadolu yakasında gerçekten doğum alanında uzman ve bebek yoğun bakım ünitesinin iyi olduğu iki hastane var açıkcası ..bunlar medipol ve şifa ..medipol biraz kalabalıktır şifa da ücret olarak biraz yüksek .. ama herşeyden önce hastane seçerken lütfen bebek yoğun bakım ünitelerini de araştırmayı unutmayın kızlar.allah buna muhtaç etmesin ama olurda ihtiyaç olursa zorda kalmayın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?