stanbulda Kadn doum alannda iyi bir Hastane veya Doktor

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
teşekkürler canım.bakalım araştırayım biraz da.ben daha hamile diilim ama düşünüyorum.bakalım iyi bi dr araştırıyorum.
cnm bende kartala yakın oturuyom şifaya da gittim umtada
mine hanım sıcak kanlı bir kadın sorularını iyi cevaplıyo ve herseyin normalinden yana ama hastane küçük bir yer ne kadar donanımlı bilmiyorum.
umutta ise birsen hanm var arkadaşımın dr u ama bası cok kalabalıkmış ve hızlı geçiştiriyomuş aynı anda bi kaç kişiyi alıyomuş o yüzden ben gitmedim
şimdi semaya başladım melek hanıma genç ilgili bi bayan kapalı.sema teknolojik olarak çok iyi ama pahalı muayenesi ssk lıya 65 ytl tahlillerle bayağı çok oluyo ama dışarda yaptırabilirsin.umarım yardımcı olmuşumdur

kızlar ben de Pendik'de oturuyorum... aralık 2008 annesi olucam inşaallah hayırlısıyla... kontrollerim için Üsk Anadolu Hast. Nurcan Armağan a gidiyorum çok da memnunum kalabalık da olmuyo rahat rahat bakıyo konuşuyoruz biraz uzak ama olsun muayne 40 ytl, ssk 25 ytl ... fakat hastane kapasite olarak biraz küçük yani tam teşekküllü değil o yüzden de doğum için ayrı bir yer bakıcam... Ümraniye Erdem Hast.ni tavsiye ediyorlar yeni doğan yoğun bakım ünitesi de varmış ... duyan bilen var mı

ben avrupa yakasında oturuyorum ama gittiğim doktor özel göztepe hastanesinde gerçi bu ay oraya yeni açılan medikal parka geçiyormuş hastane konusunda bişey diyemem ama doktor gerçekten işinin ehli internetten araştırabilirsin ismi gökmen iyigün ben ilk başta erkek diye biraz çekindim açıkçası ama ilk gidişimde hemen ona güven duymamı sağladı birde işte tek sorun bana uzak olması

erdem hastanesi tam teşekküllü bir hastane. görümcemin bebeği 20 günlükken fıtık ameliyatı oldu orda. odaları çok temiz, fiyatlarda iyi
ben kadın doğum doktoru Emel hanıma muayeneye gitmiştim, iyi bi doktor
bi arkadaşımda Ayşegül hanıma gidiyor hamile ve 1 ay sonra doğum yapcak orda, o zaman detaylı bilgi veririm.
bende tüp bebek merkezinde Serap hanıma ilaçlı rahim filmi çektircem bakalım hayırlısı

erdemi iyi diye duydum özellikle emel hanım harika dediler.bende hastane bakıyorum.daha hamiş değilim ama deliyim biraz naparsın tatlicadiarzu.illa önceden hazır olucak herşey.

Anadolu yakasında Prof. Dr. Fatih DURMUŞOĞLU rahimdeki sorun yüzünden ona gidyorum ameliyatımı o yaptı. Gittiğim kadın doğumcuların en iyisi ve en detaycısı. Asla hiçbirşeyi atlamıyor ve hiç bir riski göze almıyor. Ameliyatımda en ufak hata rahmin alınmasına kadar gidbelirdi. Ama şu an çok iyiyim. Hamile kalabileceğimi söyledi inşllah sıra ona gelince yine güvenerek ona gideceğim.

arkadaşlarım çok saolun,teşekkürler.araştırmalarım devam ediyor.daha karar veremedim.

slm arkadaşlar sağlıkçı olmama ragmen and yakası hastaneleri az çok biliyrm ama inanınki ben de çok zorlandım dr seçiminde nene hatun da çalıştım biliyrm kartal umut hast birsen hnm tanıyrm alanın da iyi fakat inanılmaz kalabalık özel muayenesine gitmek gerekiyor daha fazla ilgi için...ben sema hastanesine gidiyrm dr alanın da inanılmaz iyi...ümraniye devlet hastanesi kadın doğum klinik şefi,tüp bebek merkezi şefi,ayrıca sema hastanesi kadın doğum klinik şefi prof.ahmet göçmen öneririm...

cnm ya bende semaya melek hanıma gidiyom ahmet beyin randevuları 1 hafta önceden bile dolu oluyor bide muayene ücreti çok pahali 80 ytl ydi en son.sema gercekten teknolojiyi çok yakından takipediyo ama tahlildi bilmem neydi derken 150 200 den asağı çıkamıyo insan.buda beni biraz zorluyo.

arkadaşlarım çok saolun,teşekkürler.araştırmalarım devam ediyor.daha karar veremedim.

MEDİPOL EN İYİSİ BANA GÖRE TABİ SSK LI MUAYNE 50 YTL SSK LI NORMAL DOĞUM 1.250 YTL SEZERYAN 2.250 YTL DONANIMLI TEMİZ YOĞUN BAKIM ÜNİTESİDE MEVCUTTUR EN ÖNEMLİSİDE O ZATEN. BENİM TANIDIĞIM Bİ ÇOK KİŞİ EVLADINI MEDİPOLDE Bİ KEZ DAHA KAZANDI.HEM MUAYNE SÜREN 10 GÜN Bİ DEFA 50 YTL VERİYOSUN 10 GÜN BOYUNCA İSTERSEN HER GÜN MUAYNE OL PARA ÖDEMİYOSUN.

Kızlar ben oğlumu kadıköy şifa da doğurmuştum. Doktorum Tanju Bey çok iyiydi ama ben normal doğum isteyince doğumda ufak tefek problemler oldu. Ayrıca 2002 yılında 2500 ytl verdik. İkinci çocuk planları yapmaya başlayınca hastane bakmaya başladım. Nene Hatunun hastane bölümü harika, çok temiz ve şık ama poliklinikler devlet hastanesi gibi olmuş. Mart ayında Sema Hastanesine gittim. Bana çok pahalı geldi. Çünkü Nene Hatundan farklı bir tavır yoktu. İki aydır Delta Hospital var oraya gittim. Fena değil ama bir de Erdem Hastanesi ne bakıcam. Kime sorduysam çok iyi diyor.

cnm ben sölim 20-25 ytl olması lazım ama çok kalabalık başı biri çıkmadan biri giriyo.

kesinlikle dr.sezai şahmay.ben başka bir ilde olduğum halde onun kontrolu altındaydım.iyiki de dr.sezai bey olmuş.bu kadar titiz ve hastasına güven veren bir doktor görmedim.nişantaşında JİNOP kliniğinde.

cnm şifada mine hanm var ben 1 kere ona gittim tatlı bi bayan ayrıca 25 ytl verdim ssklıyım.insanı rahatlatıyo ve herseyin doğalından yana gereksiz ilaç vermiyo.hastane dediğin gibi vasat biyer.ama arkadasım orda doğum yaptı memnundu bilmiyom ben şuan semaya gidiyom çok memnunum ama pahalı biyer.melek hanım dr 65 ytl ama çok tatlı genç bir bayan.sema son teknoloji aletler kullanıyo mesela rahim filmi çektirdim burda arkadaslar okadar gözümü korkuttuki orda 5 dk bitti işim.tahlillerini dışarda yaptırırsan daha iyi olur çünkü tahlil felan derken tuzlu oluyo.kolay gelsin

teşekkürler..çook saol canım..

ben özel istanbul hospital da billur hnm a gidiodum ama şimdi ii bi dr.arayışına girdim.tavsiyelerinizi bekliorum

ay yok mu iyi dr ve hastane bilgisi olan...

merhabalar uzun Zamandır bi doktor arıyorum ve istanbulda fazla çevrem YoK... onun için güvendiğiniz avrupa tarafında bi doktor varsa tavsiye edermisin ben bayrampaşa tarafında oturuyorum şimdiden tşklerr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…