- Konu Sahibi EU3
-
cnm bende kartala yakın oturuyom şifaya da gittim umtadateşekkürler canım.bakalım araştırayım biraz da.ben daha hamile diilim ama düşünüyorum.bakalım iyi bi dr araştırıyorum.
kızlar ben de Pendik'de oturuyorum... aralık 2008 annesi olucam inşaallah hayırlısıyla... kontrollerim için Üsk Anadolu Hast. Nurcan Armağan a gidiyorum çok da memnunum kalabalık da olmuyo rahat rahat bakıyo konuşuyoruz biraz uzak ama olsun muayne 40 ytl, ssk 25 ytl ... fakat hastane kapasite olarak biraz küçük yani tam teşekküllü değil o yüzden de doğum için ayrı bir yer bakıcam... Ümraniye Erdem Hast.ni tavsiye ediyorlar yeni doğan yoğun bakım ünitesi de varmış ... duyan bilen var mı
kızlar ben de Pendik'de oturuyorum... aralık 2008 annesi olucam inşaallah hayırlısıyla... kontrollerim için Üsk Anadolu Hast. Nurcan Armağan a gidiyorum çok da memnunum kalabalık da olmuyo rahat rahat bakıyo konuşuyoruz biraz uzak ama olsun muayne 40 ytl, ssk 25 ytl ... fakat hastane kapasite olarak biraz küçük yani tam teşekküllü değil o yüzden de doğum için ayrı bir yer bakıcam... Ümraniye Erdem Hast.ni tavsiye ediyorlar yeni doğan yoğun bakım ünitesi de varmış ... duyan bilen var mı
arkadaşlarım çok saolun,teşekkürler.araştırmalarım devam ediyor.daha karar veremedim.
kızlar benim ablam ve halamın kızları kartal umut hastanesi birsen hanımda 2.doğumlarını yaptılar bende ona gidiyorum çok iyi uzman bir doktor tavsiye ederim.çok hastası var ...
cnm şifada mine hanm var ben 1 kere ona gittim tatlı bi bayan ayrıca 25 ytl verdim ssklıyım.insanı rahatlatıyo ve herseyin doğalından yana gereksiz ilaç vermiyo.hastane dediğin gibi vasat biyer.ama arkadasım orda doğum yaptı memnundu bilmiyom ben şuan semaya gidiyom çok memnunum ama pahalı biyer.melek hanım dr 65 ytl ama çok tatlı genç bir bayan.sema son teknoloji aletler kullanıyo mesela rahim filmi çektirdim burda arkadaslar okadar gözümü korkuttuki orda 5 dk bitti işim.tahlillerini dışarda yaptırırsan daha iyi olur çünkü tahlil felan derken tuzlu oluyo.kolay gelsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?