statü farkı ilişkide önemli mi

İş garantisi farklı bir şey, şartlar çok zor. Yeter ki atanayım diyemiyoruz doktorlar olarak. Sınavlar çok zor. Kadrolar %50’den fazla düşürüldü. Eş durumu şartları çok sıkıntılı. Aile birliği bozuluyor. Daha birçok şey.
Ben de onları diyorum zaten ticaretle uğraşanla zor o yüzden. yurtdışını tavsiye ederim üzülüyorum ülkemizdeki hekimlere. Ama günün sonunda diğer mesleklere ve bölümlere bakınca hekimin iş kaygısı olamaz bu ülkede hatta dünyada açık asla kapanmaz bence.

Bir babasının şirketi diyorsunuz, bir babası küçük yaşta vefat etti diyorsunuz. Şimdi de 5-6 sene önce abisiyle ortak birlikte açtılar diyorsunuz. Hangisine inanalım?
tatlım nerde babasının şirketi dedim? zaten kafam karışık ve bunalmış haldeyim buraya yazdım ki fikir alayım diye insanlara bi şeyleri kanıtlıyım diye değiş, bir nevi siz olsaydınız napardınız sorusu yani gerçekten kafa patlatmayı bu kadar mı seviyorsunuz

tatlım nerde babasının şirketi dedim? zaten kafam karışık ve bunalmış haldeyim buraya yazdım ki fikir alayım diye insanlara bi şeyleri kanıtlıyım diye değiş, bir nevi siz olsaydınız napardınız sorusu yani gerçekten kafa patlatmayı bu kadar mı seviyorsunuz
İyi de ona göre değerlendirecek insanlar söyledikleriniz çelişince yalancı durumuna düşüyorsunuz :(

İyi de ona göre değerlendirecek insanlar söyledikleriniz çelişince yalancı durumuna düşüyorsunuz :(
ben anlamadım ki abisiyle 5-6 sene kurmuş demenin nesi açık değil? :/ babası yok, ama babasından kalanları satıp böyle bi işe girdiklerini sonra işlerinin yolunda gitiğini biliyorum

Daha da kötüsü, doğum haritamda boşanacağım yazıyor bir de siz yorumlar mısınız diye konu açmış. Yılbaşında sevgilim telefon aldı, 14 şubatta çiçek aldı daha özensiz kaldı tarzı konular da açmış. Üyemizin günahını almak istemiyorum ama bunlar genel olarak tuhaf konular. Zaten bu yaz da nişan yapıyormuş bir konuda da öyle yazmış.
Arkadaşımla/kuzenimle hesabı ortak kullanıyoruz der birazdan.

Son düzenleme:
bunu neden size kanıtlıyım şu an insanlar saçmalıyor durum bu fikir almak için yazdım kafam karışık böyle şeylerle mi uğraşıyım
fikir alabilmeniz için öncelikle söylediklerinizin tutarlı olması ve bizim size inanmamız gerekiyor. Bu iki şartı sağlayamadığınız için fikir verme level’ı açılmadı.

kızlar merhaba. Bir seneyi az geçmiş bir ilişkim var. Ancak ailem statü farkımızdan eğitim farkımızdan dolayı istemiyor. maddiyatı benden iyi ancak benim kadar eğitimli değil. kültür farkı da getiriyor bu tabi kii. Seviyorum karakteri gayet iyi ama bu fark elbette bazen gündelik hayatımızda fark ediliyor. Bir yandan ailem de baskılıyor olmaması için. Siz ne düşünüyorsunuz
ilk insanlar gibi el hareketleriyle açlığını falan belirtmiyorsa nasıl bir gündelik yaşantıda fark oluşturuyor?

Yok canım aramızda 4 yaş var :) babasının şirketinde çalışıyor
Burada demişsiniz mesela. Çok kafa patlatmamıza gerek yok çelişkileri görebiliyoruz çok rahat.

Yanlış hatırlıyorsun, doktor olmadığım varsayılmıştı, doktor olduğumu ispat edersem de işin eğlencesi kaçacaktı 😂

Fake doktor biri ifsalanmisti diye hatirliyorum, sen degilsen baska bir uye miydi?? Forumda bolca fake uye var sanirsam, kim kimdi hatirlayamadim :halay:

Back
X