statü farkı ilişkide önemli mi

Konular tutarlı sanki
Lise mezunu hemşire bile sormaz onun sorduğu hamililelik sorusunu.sallıyor baksana bi aile şirketi yok babası öldü 25 yaşında petrol şirketi kurdu yok abisiyle kurdu.dizi yazıyor kendi çapında. sonra da kafam karışık diyor.saçmasapan cevapları var.

Lise mezunu hemşire bile sormaz onun sorduğu hamililelik sorusunu.sallıyor baksana bi aile şirketi yok babası öldü 25 yaşında petrol şirketi kurdu yok abisiyle kurdu.dizi yazıyor kendi çapında. sonra da kafam karışık diyor.saçmasapan cevapları var.
Bir sonraki konusunda da sevgilim akaryakıt şirketinde pompacı der artık.

Hamilelik sorusu nedir onu görmedim

Yani bilemedim, konu sahibesi mi fake, yoksa devir ve toplum mu değişti ... benim zamanımda tıp fakültesi kazanalar şimşek gibi çocuklardı, akıllı, çalışkan, kendini süper ifade eden. Konu sahibesine bakıyorum, yazış biçimi ortaokul çocuğu gibi, kendisi zaten mıy mıy mıy, tıp fakültesine gidip lise mezunu adamla aynı kafada olmak da zaten başlı başına fiyasko. Umarım konu sahibesi gerçekten tıp öğrencisi değildir, ya da KIbrısta parasıyla okuyordur. Valla yeni nesil doktora gidecek olanlar diplomasına da tavırlarına da iyice baksın, Hacettepe Cerrahpaşaysa seçin, mıymıntıysa kaçın.

adamın şirketi var bir değil birden çok.
gerçek hayata atılalı baya olmuş yani. sizin yaşınız kadar onun hayat tecrübesi vardır. kültür kültür dediğiniz şey ne onu da anlamış değilim. tıp fakültesi okumak bir insana nasıl kültür katabilir?
tıp fakültesinde mesleki eğitim alınır. iyi puan yapmış çalışkan öğrencilerle okursunuz. onun dışında kültürel birikim tamamen kişinin kendisine kalmış. 6 seneyi ev okul mekik dokuyup derslerine çalışarak geçirmiş birine tıp okudu diye kültürlü mü diyeceğiz?
hayatın tricklerini bilen, her ortamda konuşacak bi şeyler bulan biri bana göre felsefe ve yabancı filmlerden konuşan birine göre daha kültürlüdür. o sebeple göreceli buluyorum bu konuları.
yakın akrabam ytü mühendislik mezunu. üni kazanmanın zor olduğu yıllarda kazanmış. baya da zeki biri ama dünyanın en çekilmez insanı. kaprisli, kontrolcü, asabi ve patavatsız. bu adam istediği kadar zeki olsun nerede ne konuşacağını bilmedikten sonra bir önemi kalmıyor.
dediğim gibi, kimseyi genellemek istemiyorum ama hayat masa başında oturup test çözmekten ibaret değil.
statülerin amacı, hayatı güçlü ve refah şekilde devam ettirebilmek. şirket sahibi insanların doktorlardan çok daha refah yaşadıklarını düşünüyorum.
celal şngör de kültürlü biri ama 2 gün geçirilmez mesela. sıkar boğar. her haltı ben bilirimci, hadsiz bir adam.
siz otoriteden kopamayan birisiniz bence. sınava bel bağlayan insanların çoğunda olduğu gibi. annenizin tek lafıyla ilişkinizi harcamayı düşünüyorsunuz. bu zamana kadar hiçbir sorununuz yokken bu kadar etkileniyorsanız çok da matah biri değilsinizdir.

Akisina birakin, biraz daha taniyin,kendisi universite mezunu esi lise mezunu olup evlenen bir kac cift taniyorum, yillardir gayet geciniyorlar. Cok uyumlu gorunen ciftler kisa surede bosandilar. O yuzden bir sey soylemek zor.

Bir insan hamile miyim diye şüphelenebilir ya doktor olunca içine mi doğuyor gebelik sanki
sıradan bir insandan daha çok veriye bilgiye sahiptir herhalde gebelik belirtileri ve ihtimalleri üzerine. gerçek bir doktor ise ? belki tıbba ilgisi vardır ne dersiniz en azından intörn doktorun 😂 Gelip bir forumda eğitim seviyesi ne olduğu belli olmayan insanlara mı sorar ? En erken gebelik ne zaman belli olur belirtisi nedir , yahu size bir gebelik nasıl oluşur onu da mı öğretmiyorlar bir fakültede. sperm yumurtayı döller , bu kaç gün sürer kese kaç günde oluşur, belirtiler hangi aşamada başlar. döllenmeye uygun günler ? uygun olmayan günler. ben enikonu 1 çocuk doğurdum doğurmak içinde ( şükürler olsun rabbime ) hesap kitap yapmadım 1 ayda hamile kaldım ben bile öğrendim.

Bu arada gerçekten hakkına da girmiş olur. Bir ilişkinin olağan akışı içinde ayrılık gelebilir mi gelebilir. Ama yanına yakıştırmaya yakıştırmaya gezip aman sıkılırsam bırakırım modu karşıdakinin zamanını çalmaktır bence.

Çok kazanıyor derken 7 haneli kazanıyorsa düşünülebilir bu arada

O nasıl olacak, adam masaya bolca para koyunca beraberce 2 çift laf edemediğiniz gerçeği bir an uçup gidecek mi yani :KK51: Şunları bir doktorun demesi de ayrıca acıklı, çuvalla para kazanılan bir meslek yapıyorsun madem Ayşenaz paranın daha fazlası için anlaşamadığın biriyle hayatboyu geçirmek normal mi sence?Yokluktan gelirsin, işin gücün yoktur,şöyle bir şey yazmayı anlarım ama doktor birinin para için şunu yazmasını asla anlayamam. Tabi gerçekten doktorsan.

3 Mart 2025 konusundan:
Yok canım aramızda 4 yaş var :) babasının şirketinde çalışıyor

Şirket sahibinden babasının şirketinde çalışıyora düştü adam. 24 yaşında hesap kitap bilen bir insansınız. Boyunuzu ve gelirinizi aşan bir hediyeyi, cep telefonunu kabul ederken zerre tereddüt etmeyip; adam 14 Şubat'ta çiçek ve pasta yaptırınca ne hikmetse adamı özensiz bulmuşsunuz.

Sizin adama bu 2 özel günden sonra aldığınız tek hediye de gömlek. Başka bir hediye daha alsanız onu da yazardınız herhalde.

adamın şirketi var bir değil birden çok.
gerçek hayata atılalı baya olmuş yani. sizin yaşınız kadar onun hayat tecrübesi vardır. kültür kültür dediğiniz şey ne onu da anlamış değilim. tıp fakültesi okumak bir insana nasıl kültür katabilir?
tıp fakültesinde mesleki eğitim alınır. iyi puan yapmış çalışkan öğrencilerle okursunuz. onun dışında kültürel birikim tamamen kişinin kendisine kalmış. 6 seneyi ev okul mekik dokuyup derslerine çalışarak geçirmiş birine tıp okudu diye kültürlü mü diyeceğiz?
hayatın tricklerini bilen, her ortamda konuşacak bi şeyler bulan biri bana göre felsefe ve yabancı filmlerden konuşan birine göre daha kültürlüdür. o sebeple göreceli buluyorum bu konuları.
yakın akrabam ytü mühendislik mezunu. üni kazanmanın zor olduğu yıllarda kazanmış. baya da zeki biri ama dünyanın en çekilmez insanı. kaprisli, kontrolcü, asabi ve patavatsız. bu adam istediği kadar zeki olsun nerede ne konuşacağını bilmedikten sonra bir önemi kalmıyor.
dediğim gibi, kimseyi genellemek istemiyorum ama hayat masa başında oturup test çözmekten ibaret değil.
statülerin amacı, hayatı güçlü ve refah şekilde devam ettirebilmek. şirket sahibi insanların doktorlardan çok daha refah yaşadıklarını düşünüyorum.
celal şngör de kültürlü biri ama 2 gün geçirilmez mesela. sıkar boğar. her haltı ben bilirimci, hadsiz bir adam.
siz otoriteden kopamayan birisiniz bence. sınava bel bağlayan insanların çoğunda olduğu gibi. annenizin tek lafıyla ilişkinizi harcamayı düşünüyorsunuz. bu zamana kadar hiçbir sorununuz yokken bu kadar etkileniyorsanız çok da matah biri değilsinizdir.
3 Mart 2025 konusunda adam için en son babasının şirketinde çalışıyor demişti.

Back
X