Erkek arkadaşım ortaokuldan terk. Bende önlisans mezunuyum. O kuaför bende bir hastanede çalışıyorum. Bir araya geldiğimiz zaman gayet iyi anlaşıyoruz hatta bu aradaki farkı şimdiye kadar hiç hissettirmedi. Ama evlendikten sonra bu sorun olur mu sizce?
4 yıllık fakülte mezunu biriyle evlenseniz de böyle düşünecekmiydiniz merak ettim??
Aşk da bir yere kadar..
Gün geldiğinde elbet çarpacaktır bu fark gözünüze. İlkokuldan terk olup da kendini geliştirip, üniversite okumuş kadar olan insanlarımız da var. Yok değil. Sohbetine, yaşamına, görgüsüne, ahlakına bakarak siz karar vereceksiniz.
Ama bana soracak olursanız "Davul bile dengi dengine" diye düşünüyorum..
Eğitim cehaleti alır... diye başlayan bir söz var, sizin için sorun olmasada aileniz için belki sorun olabilir. Önemli olan anlaşabilmek, sadece aşk yetmiyor, güncel konularda uzun sohbetler edebiliyormusunuz, çevrenize göğsünüzü gere gere bu benim erkek arkadaşım diyebiliyormusunuz, ileride yükselirseniz aldığınız maaş onun maaşını katlarsa bunu hoş görecek-gurur etmeyecek-sorun çıkarmayacak birimi erkek arkadaşınız, ilgilendiğiniz aktivitelerle ilgilenmesede en azından fikir sahibimi ? Bütün bunlara cevabınız evetse ; ''Allah mutlu mesut etsin'' :123:
Ne alaka sadece sorun olur mu diye merak ettim. Sorun ettiğimden değil yani...
Davul ve denklik aslında davulun sesi uzaktan hoşgelir'le benzeş. Okuyamamış olabilir bir insan, bize sunulan imkanlar ona sunulamamış olabilir, imtihanıdır belki bu, bu farkı göze çarpıtmayacak biri ise, bence olur. Neden olmasın. Ama adamın eşinin eğitimli olmasını hazmetmiş ve hazmedecek biri olması önemli... Yoksa çok sorun yaşanır :97:
İyi para kazanıyor kendisi benim kazandığımın 2 katı yani. Ben ondan daha fazla kazansam sorun etmez o konuda birbirimizi idare ediyoruz. Ama sevgili durumuyla evlilik çok farklı bir olay ben her anlamda onunla mutlu olmak istediğim için ileride yaşanabilir mi diye düşünmeden edemedim. Yoksa onu küçük gördüğümden değil beni yanlış anlamasın arkadaşlar. Okumakla adam olunmuyor çünkü.
bende merakımdan sordum ne varki bunda...
Kesinlikle, ben anladım sizi, peki bu farkı sizin aileniz sorun edermi ? Ben de sorun etmem ama benim annem sorun eder meselaPeki bayan kuaförümü ?
Erkek arkadaşım ortaokuldan terk. Bende önlisans mezunuyum. O kuaför bende bir hastanede çalışıyorum. Bir araya geldiğimiz zaman gayet iyi anlaşıyoruz hatta bu aradaki farkı şimdiye kadar hiç hissettirmedi. Ama evlendikten sonra bu sorun olur mu sizce?
Ailem sorun ediyor. Bayan kuaförü evet
Zamanla alışırlar mı diyeceğim ama :26: Mesela bende bayan kuaförü olsun istemezdim, aslında kıskanç değilim ama beni rahatsız ederdi sanıyorum :18:
Sorma yaa alışana kadar bayağı bir çekti benden:) Ama alışıyorsun o insan kendini bildikten sonra sorun olmuyor. Umarım ailemde alışır:18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?