- 14 Ocak 2011
- 6.437
- 1.066
- 248
kendi aranızda tartıştınızmı hiç bu konuyu.sen belki sorun etmiyosundur ama o edebilir.sonuçta statü olarak üstün olan sensin bu durumda.ya da aranızda çok kültür farkı var mı.birbirinizle her konuda rahat bi şekilde konuşup tartışabiliyomusunuz.bu da önemli
Hiçbir zaman sorun olmadı o konuda açılmadı. Hatta benle hep gurur duymuştur hep daha yükselmemi istemiştir çokta destek oldu bu konuda saolsun rahatlıkla tartışabiliyoruz herşeyi sorun olmuyor.
tatlım bence kendini geliştirmiş olması ve elinde evini geçindirebilecek bir mesleği olması önemli,erkek arkadaşın bunu kendinde bi eksiklik gibi görmüyosa senin yanındayken problem olabileceğini zannetmiyorum ama bişi diyim mi sorun edip etmediği ne zaman anlaşılır biliyo musun , Allah korusun da büyük bi tartışma falan yaşadınızda belli olur...benim nişanlım da lise terkti ben fakülte mezunuyum..ailem önceleri çok karşı çıkmıştı sonra tanıyınca onayladılar..çok şükür hiç bir sorunumuz olmuyo o konularla ilgili..gerçi nişanlım liseyi açıktan okudu bitirdi,kısmetse ünv. de okucak....önemli olan şeylerden biri de kültür farkınızın olmaması...hakkınızda hayırlısı olur inşallah..Erkek arkadaşım ortaokuldan terk. Bende önlisans mezunuyum. O kuaför bende bir hastanede çalışıyorum. Bir araya geldiğimiz zaman gayet iyi anlaşıyoruz hatta bu aradaki farkı şimdiye kadar hiç hissettirmedi. Ama evlendikten sonra bu sorun olur mu sizce?
Erkek arkadaşım ortaokuldan terk. Bende önlisans mezunuyum. O kuaför bende bir hastanede çalışıyorum. Bir araya geldiğimiz zaman gayet iyi anlaşıyoruz hatta bu aradaki farkı şimdiye kadar hiç hissettirmedi. Ama evlendikten sonra bu sorun olur mu sizce?
Erkek arkadaşım ortaokuldan terk. Bende önlisans mezunuyum. O kuaför bende bir hastanede çalışıyorum. Bir araya geldiğimiz zaman gayet iyi anlaşıyoruz hatta bu aradaki farkı şimdiye kadar hiç hissettirmedi. Ama evlendikten sonra bu sorun olur mu sizce?
aslında statünüzün yüksek olması sizin için daha iyi...evlilikte ezilmezsiniz....saygı görülen taraf hep önce siz olursunuz...o sizi kaybetme korkusuyla hiç yalnız bırakmaz....bu bir avantaj diyebiliriz...hatta kuaför olması da cok iyi her gün bakımlı olursunuz :) tabi kadın kuaförüyse...eğitim seviyesi düsük olması cok sorun olmamalı kendini geliştirebilir...bu daha iyi gercekten el üstünde tutulursunuz....yeter ki bunu kullanmayı iyi bilin...ve ilerde asla sen benden daha yükseksin ya da daha cok kazanıyorsun diye üste çıkmasını gerektircek durumlara girmeyin...
evlenmem çocuklar bile yıllar sonra anne babalarının diplomaları yaş hesaplarına düşüyor. Asla evlenmem birgün karşınıza olumsuz çıkar
evlenmem çocuklar bile yıllar sonra anne babalarının diplomaları yaş hesaplarına düşüyor. Asla evlenmem birgün karşınıza olumsuz çıkar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?