4 yıllık fakülte mezunu biriyle evlenseniz de böyle düşünecekmiydiniz merak ettim??
Erkek arkadaşım ortaokuldan terk. Bende önlisans mezunuyum. O kuaför bende bir hastanede çalışıyorum. Bir araya geldiğimiz zaman gayet iyi anlaşıyoruz hatta bu aradaki farkı şimdiye kadar hiç hissettirmedi. Ama evlendikten sonra bu sorun olur mu sizce?
Ne alaka sadece sorun olur mu diye merak ettim. Sorun ettiğimden değil yani...
açıkcası ben bile aynı durumdaki arkadaşlarıma ya şu meslekte şu yakışıklılıkta şu ahlakta biri karşına cıksa pişman olmayacak mısın?
sen daha iyilerini hakediyorsun falan diye yorumlar yapıyorum
açıkcası ben bile aynı durumdaki arkadaşlarıma ya şu meslekte şu yakışıklılıkta şu ahlakta biri karşına cıksa pişman olmayacak mısın?
sen daha iyilerini hakediyorsun falan diye yorumlar yapıyorum
Sizin gibiler yüzünden hayatımız zehir oluyor.Aşkımzı yaşayamıyoruz.Evlilikten soğudum şu genç yaşımda.Bide marifetmiş gibi anlatıyorsunuz.
Davul ve denklik aslında davulun sesi uzaktan hoşgelir'le benzeş. Okuyamamış olabilir bir insan, bize sunulan imkanlar ona sunulamamış olabilir, imtihanıdır belki bu, bu farkı göze çarpıtmayacak biri ise, bence olur. Neden olmasın. Ama adamın eşinin eğitimli olmasını hazmetmiş ve hazmedecek biri olması önemli... Yoksa çok sorun yaşanır :97:
ben o arkadaşlarıma aşıksan başka aşıksan gerisi vesaire AŞK AŞK AŞK derim her zaman.ama gözlerini de açsınlar cahil 16 lıklar gibi atlamasınlar diye diğer yönlerinide söylerim.aşıksa gitsin peşinden pişman olursa bile aşıktım der kimse karışamaz.
ama bu AŞK AŞK AŞK zamanla AŞK AŞ A ... ya dönüşüverir.döndükte geldik heralde boşuna konuşmuyoruz hangi aile çocuğunun kötülüğünü ister.
ayrıca siz dinlemek zorunda, önemsemek zorunda ,yoruma cevep yazmak zorunda değilsiniz.
velhasıl etrafınızdaki insanları takmak zorunda değilsiniz.öyle arabesksiniz ki hayattan soğumuşsunuz , evlilikten soğumuşsunuz...
aşkınız sizi hayata bağlasın bir zahmet...[/Q
yorumlarınız hiç hep AŞK AŞK AŞK diyorsunuz izlenimi vermedi bana kusura bakmayın.hayatımda sizin gibi düşünenler insanlar yüzünden ben aşkımı ziyan ettim.kendimede kızıyorum neden bu kadar insanları takıyorum.sen kendince doğru bildiğini yap diye.ama ister istemez insanlrın söylediğini takıyorsunuz işte.ben bu konu hakkında topik bile açtım.o kadr yorgunum ki bu problem yüzünden.aşkımızı yaşayamadık biz doğru düzgün bu düşünceler yüzünden.üniversitede 2 günde tanışıp çıkanlar bile doya doya aşkını yaşıyoda biz yaşşamıyoruz.niye peki.suçumuz ne eğitim farkı olması mı.insan aşık olcağı insanı seçemiyo malesef.sizde kusura bakmayın fazla tepkili yaklaşmış olabilirim.ama dediğim gibi allak bullak olmuş durumdayım.kafam çok karışık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?