Stres yapınca çok mutlu oluyorum hep böyle olsam

basit

Hayat devam eder....
Kayıtlı Üye
3 Mayıs 2012
399
0
46
İstanbul
Benim yazılım var yarın stres yaptım ve şu an o kadar mutluyum ki yerimde duramıyorum sarhoş gibiyim herkese içimden ne geliyosa onu söylüyorum oynuyorummmm hhahahah ama normaldee genelde mutsuzummmm hep stresmi yapıyim napiyim ben off geçmesin bu halimmm

Hayır gerçekten stresten. Mesela bir yazılı oluyor ya o zaman içim kıpır kıpır oluyorr yazılıdan önceki tenefüs deliriyorummm normalde 3 harflilerden korkan benn o zamann yallah cinler yallahhh diyip kahkaha atmaya başlıyorumm.Şimdide yarın yazılı varr çalıştım çalıştım şimdiii yerimde duramıyorum.

ayyy benim de tam tersi stresliyken benden mutsuzu yok hayattan soguyorum yasama enerjim gidiyo

Canim belki de sinirlerin bozuluyordur, ondandir. Hani olur ya, cok sinirlenince gulen insanlar vardir mesela.
Stresliyken mutlu oluyorum demek, mutsuzken cok mutlu oluyorum demek gibi birsey. Birbirine neredeyse zit seyler bunlar. Ya streslisindir, ya mutlu.

Bilmiyorum bunun nedenini tam anlıyamadım önce yazılıya çalışırken böyle panik falan yapıyorum sonra gülmeye başlıyorum herkese herşeyi açıkça söylüyorum sallanmaya falan yerimde duramamaya başlıyorum sınav yaklaştıkça amaaaaan kötü alırsamda diğerine çalışırım artık diyorumm öyle değişik birşeyler oluyorr hem panik yapıyorum hem yapmıyorum ne bilim tuhaf.

yani sorun nedir burda peki? bir derdim var başlığıyla ilgili olarak?...anlamadım ben ama neyse

Tabii yine sen bilirsin de, bana pek mutluluk gibi gelmedi bu yazdiklarin. Psikolojide savunma mekanizmalari var bir suru. Onlardan biri olabilir bu. Ben hemsireyim, okulda calisirdim, aklima geldi.

Bence stresten değil o, bir amacın olmasından bende yapıcak hiçbirşeyim olmadığına o kadar bitkin ve bezgin oluyorum ki, sonra uğraşıcak konsantre olucak birşeyler bulduğumda keyfim yerine geliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…