Stresli hamişlerin bebeği agresif olur :) gel stres at, bebişin sana kafa tutmasın :)

bacım normal doğum az kilo alınca olacak diye bişey yok işte
alnımıza ne yazıldıysa o
kısmet bakalım
bizde normal doğururuz belki bu kadar kiloya rağmen

vay beeeeeeeeee
doktora bak seeeeeen, elinden gelse ergenliğe kadar içinde tutacak çocuğu

yavrum şaka bir yana içerde ne kadar çok dururlarsa o kadar faydalı
suyun gelmez, kanaman olmaz, bebişin de bi sıkıntısı olmazsa erken doğmasının ne faydası olacak ki
bırak canı ne zaman isterse o zaman gelsin Toprak bey

canım 10 aylık doğmak istiyo belki bebiş
ağır kanlı olacak, yavaş yavaş tamamlayacak belki anne karnındaki yolculuğunu

kızçem bu arada demet akalın tam 22 bin 500 lira ödeyip hamılelık dıyetıne başlıyormuşşş

neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeyyy
kocişe okudum da Allahım ne gereksiz insanlar var diyo
şunu yeme diyecek birine bu kadar para veriyolar diyo
ben gidiyim bacım senin yerine ben yiyim sen o parayı bana ver diyim diyo

kız çocukları bile bekliyo o kadar desene
benimki de erken gelmez umarım
valla Toprak ilk geç doğan bebiş olarak topik de rekor kırar bu gidişle

beni d eyesin de yağlarım gitsin azıcık yavvv

kız senin çocukları okudukca gülmekten yere yatıyorum ben
anacım sen bunları yaşarken kimbilir ne kadar sinirleniyosundur
bense hayal ediyorum ve gül gül bi hal oluyorum
ne şekerler yaaa yavruşların maşallah
bazı yaşlarda maalesef oluyo marka takıntısı
etraftan kabul görülmek istedikleri yaşlarda marka tutunacakları bi dal oluyo

yetenek sizsiniz programında bu hafta oynayan bi skeçte de geçiyordu aynı söz
kayınpederini kendin seçiyon sonuçta

bizimki daha doğmadan her şeyi almaya niyetliyiz
doğunca nasıl yeteriz bilemiyorum valla

canım kendine dikkat et aman diyim
zaten sezeryan olucam diye kendini bırakma
kanaman falan olmasın allah korusun
doktorunla yeniden bi konuş bence
kesin daha net şeyler söyleyip seni aydınlatacaktır

ne biliyim yaaa
benim doktorlar sanki üstün körü ilgilendiler hep benle
korkuyorum işte , offffffffff
ne zaman aşağıya inerse normal olur?

yapiyor teyzesi azicik anasina duskun durup dururken oper koklar anne kokuyorsun der ama ana kuzusu olmasin diye azicik mesafe koydum aramiza artik buyumeye basladi bugun yarin yuvadan ucup gidecekler bensiz basarsinlar hayat onlari degil onlar hayati yensinler istiyorum is veriyorum bakalim sorumluluklarini yerine getiriyorlarmi olcuyorum evet yapiyorlar 2 gundur ben alisverise gitcem siz evde kalin derslerinizi yapin diyorum acil durum icin ev telefonunu yanlarina veriyorum denemek amacli kendin evin onune arabayi park edip onlari test ediyorum bakiyorum gayet iyi gidiyor hersey ahhhhh canim herkes ana baba olamaz derdi annem bugun daha iyi anliyorum o kadar sevgisizlerki hele iki tane var bizim evin onunde indiriyor servis annesi ordan aliyor anne gece dansozluk yapiyor ordan bir adamida bulmus esinden bosanmis onunla ayni evi paylasiyor dun asiri yagmur vardi bakdim ne gelen var ne giden cocuklar bekliyor cocuklar gelin yukari size birseyler vereyim ustunuzu degisin oglanin kiyafetlerinden verdim ayakkabilarinin ici bile su dolmus vicdansiz analari tam 2 saat 15 dk sonra geldi bir tesekkur bile etmedi cocuk teyze yollama bizi sana hic eziyet etmeyiz burda yatariz kardesimle evimizi hic sevmiyoruz dedibabam cok kotu herseyimize kiziyor odaya kilitliyor bizi diyor yavrum gitmek istemedianasina dedi gitmek istemiyorum diye kadin nasil bagiriyor herseyinizi aliyoruz paraya para demiyorsunuz daha ne istiyorsunuz benden heee teyzesi is yapiyorlar karsiliginda para veriyoruz ama cokkk pintiler yaaa markette gittim param yetmedi oglumda var oglum ver eve gidince odeyecem diyorum banane paran kadar alisveris yap dedi gitti kendine cikolata cips aldi buda benim ihtiyaclarim bak ben param kadar harcama yapiyorum kimseden istiyormuyum dedi

ondan önce ben doğurursam hiç şaşma lalecim

ayyy yaaa doğurmak zaten büyük bi dert
şimdi birde ben bunu taakrım kafaya
acaba pipisi normal mi diye
offff offff
ya bizimkinde de aynı sorun olursa ve biz geç kalırsak
Allah korusun yaaa

inşallah kalbine göre verir Rabbim
kız olur madem öyle istiyosun
benim oğlan pipiyi 12. haftada gösterdi ama biz gene de bekledik 14e kadar
14 de de erkek dedi, kesin mi dedim kesin dedi
ama kız göstermeyebiliyomuş, arkadaşlarımdan kızları 24. haftaya kadar göstermeyenler oldu

ayy yaaa gece gece aynı durumu ben yaşasam kesin panik olurdum
Allah alnımıza ne yazdıysa o oluyo
bende normal doğurmayı çok istiyorum ama herşey kısmet meselesi

ayy yaaa sanki ben bırakıp gitmişim gibi hissettim
nasıl duygulandım anlatamam
canım senin artık çok yormaman gerek kendini
kız azıcık canının kuymetini bil
bak ben hiç canımın kıymetini bilmiyorum
ev taşıdım kanamam oldu doktor yat dedi, unuttum çamaşır makinesini ite ite banyoya götürdüm yeniden oldu kanamam
şimdi hiçbir problem yaşamamış hamile arkadaşlarım var, onlar 32. haftaya girer girmez doğum iznine ayrıldılar
bense hala çalışacam diye didiniyorum
annem bile diyo kızım azıcık canının kıymetini bil
sürünüyosun yollarda, ölü gibi oluyorum cidden okuldan gelince
arada hele bi kramp giriyo ki anlatamam
öğrencilerle uğraşmak için sabır ve enerji gerekiyo
ve dersler bitince oğlum artık isyan ediyo resmen

kızlar nasılsınız bakem ben iyi değilim hiç dünden beri benim kızın depresyonu tuttu yine herşeye aglıyorr bağırıyor herşeye bi itira bağıra bağıra konuşma deli oluyorum resmen dün bi tane tabak kaldırıp attı yere sinirden kırdı bugünde meyve kasesini o da kocaman kase iyiki yüzüne falan gelmedi bi parçası buyuk kalmış kırılamamış diye kaldırıp tekrar attı yere ne yapıym ya ben bu kızla bilemiyorum artık 2 gündür yemekte yemiyo bunun sebebi ne olabilrkii bilemiyorum artık birde eline tükenmez kalem alıp duvarı ve koltuğumuzu yazmışş dün gece 1 buçuğa kadar sildim kaç çeşit deterjanla ancak öle çıktıı ama bende bittim bugün çatım ve belimin ortası agrıyoo çatımda öle bi ağrı varki resmen kıvrandırıyor beni birde perşembe günü komşular gelecekmiş binadan bu sıkıntılarımın üzerine önceden sölemişlerdi artık iptalde edemem ne yapsamkii çaya gelecekler yanına ne yapıym bi fikir verin bana ...... bu arada zırsız delicim senin öğrenciyi duyunca şok oldum ya o yaşta kızı ne akla hizmet evlendirmişlerkii yav kaçıncı yüzyıldayız hala böle saçmalıklar duyuyoruz dünya nereye gidiyor acaba hiç bilemiyorum bu arada sizler nasılsınız birazda siz anlatın bakalım

lale o lazimliklardan turkiyede kesin vardir tatlim cunku buraya cogu sey gec geliyor bazende ilk buraya geliyor ama turkiye inan daha cabuk geliyor klozet seklinde sifonu tuvalet kagidi koyma yeri var fisher price buyuk marketlerde kesin vardir inan aldim geldim kiz kendi kendine basladi hiiiiccc ugrasmadim bir iki kacirdi cok korktu bagircam diye hicbir sey olmamis gibi sokdum banyoya yikadim ohhhhh misler gibi koktu benim askim cis yapinca pissss kokuyor dedim bakdim totosuna tembih ediyor cis kacirmak yok pis kokuyoruz sonra simdi mis kokuyoz ok dedi hic kacirmadi ama babasinin evde oldugu gunler adam dk basi soruyor cis varmi cocuk resmen krize giriyor cis yokkkkkkk:84::84:adam yan gozle bile baksa cis yokkk okk diyor

lalem stres yapma.olabılcek seyler o yaşlarda.netten biraz yardım alsan.en azından krız anında nelere yoneltebılecegın hakkında bıkaç konu bulup okusan emınım sana yol gosterıcı olacaktır.
umarım duzelır en kısa zamanda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…