nabıyonuz bakemmm
seramlalem domestosum baksoyum yamısm zırsizdelim piştttttttttttttttttttttttttttttt
benim başım ağrıyor bugün yaaabirde bacak aralarıım çok ağrıyo acıyor
hafta sonu eşimin patronunun şi doğum yaptı.
kadın hamılelıkte sadece 10 kilocuk aldı :26lates günlük 2 saat yuruyuz saglıklı beslenme adına aklınıza gelecek hersey yaptı
ama normal olmadı yıne bebegı:26:14 saat sancı cektı ve sonunda sezeryana alındı
eşim diyorkı bu kadın bunları yapıpta doğuramadıysa senı dırek sezeryana alırlarmantıken öyle ama ben sezaryan istemiyorum yaa benim daha çok yürüyüş yapıp şu kasları mı açmam gerek napmam gerek kafam karıstı
selam arkadaşlar nasılsınız bakalım ? az önc geldim kontrolden ya kızlar kafamı karıştırdı bu kadın benim yaaaaa bize gecen hafta 3 haftan filan var dedi diye hatırlıyorum yani en fazla 1 ay demişti işte kaldı 2 3 haftam diye düşünüyordum ben kocişle yani seviniyorduk annem de geldi kadın yazık :) neyse bugün dediki suyu güzel başı aşağıda gayet iyi falan filan neyse doğum için 22 aralık dedi ama ben yılbaşına kadar bile bekletirim dedi.haftaya çatı muayeneni yapalım bakalım durum ne dedi ama bebek kilolu değil bu gidişle normal yaparsın zorlanmadan dedi.kociş sordu sonra doktor hanım bizim ev buraya biraz uzak yetişebilirmiyiz hangi durumda hemen gelelim dedi oda suyun gelse kanaman olsa dahi açıklık en fazla 1 cm olur dedi buraya gelirsin 8 cm açılınca hemşireler bana açıklığı bilgi verirler 10 cm olunca doğum olur dedi.e tamam da saatlerce beklersin dedi yani ilk doğumlqrdfa durum bu dedi 2. doğumda daha çabuk olur hmen gelmeniz gerekir onun için telaş etmeyin dedi.normal olucaksa doğum ben normal doğal sancısını beklerim dedi yani yılbaşına kadar bile bekletirim dedi anam daha 1 ay var bu benim toprak 10 aylıkmı doğacak anlamadım kızlar şaştım kaldım vallaha yaaa.annemde yazık diyo ki ben erken mi geldim babanı da bıraktım orda yalnız diyo :) zaten bebek daha aşağıya inmemiş dedi doktor allahım ya kafayı yicem ben iyice ağırlaştım ama aşağıda hissediyorum ben toprağı yahu .bazen hele geldi gelecek yani o kadar zorlanıyorum helede gece iyice aşağıya inmiş gibi geliyor.neyse hayırlısı offffff.
kızlar sizde bi yorum yapıverin şu doktorun dediğine ya benim topağım 10 aylık mı doğsun ay bian evvel doğsun hayırlısıyla beeee :) ben 22 aralığı bile beklemeyemeyiz herhalde noramlde 40 haftalık değpil çoğunlukla 38 haftalık olur diyordum kadın 22 aralığı bile geçti bana kalsa ben yılbaşına kadar bile bekletirim dedi :) töbe yarabbim yaaa zaten her gittiğimde 22 aralık kötü bir tarih diyor :) sizce de beklermiyiz dersiniz biz bukadar .benim kanamam filan olmadı hiç hamileliğim boyunca en ufak leke bile olmadı ağrımda çok fazla değil gibi geliyor bana işte anam cahillik cahillik daha ilk ne yapayım :) öfff kafam karıştı yahu .kocişin de morali bozuldu bune ya bu çocuk 10 aylıkmı doğacak doktor daha gecen hafta 3 hafta var diyordu alla alaaaaaaaaa
kızçem bu arada demet akalın tam 22 bin 500 lira ödeyip hamılelık dıyetıne başlıyormuşşş
vallahi öyle üstelik kız çocukları erken erkek çocukları gününü bekler derler ama bunlarınki kızdıkadın 43. haftaya gırdıgınde artık 2 günde bir doktora gidiyorduki en son suyu geldide öyle gitti hastaneye ondada 14 saat sancı çekmiş düşün yani ama sonuçta ıkısıde sağlıklılar cok sukur dogrudur kuzum daha zamanın var zaten bol su ile meyve ye bu sıralar barim son kilocuklarını alsın anne karnındaki şu çatı muanenei olki bizede anlat ya benimde randevuma daha var off ama en azından 1 aydan aşağıya dustuk cok sukur
ya ya ye beni ye beni de belki yağlarım butlarım sana gelirrr
eğer sezeryan derse bırak kalabildiği kadar kalsın içerde sorun yoksa
domestoss benimde 11 yasina yeni giren kizim var bide 8 yasina giren oglum var oglum tam bir firlama dun okuldaki butun kizlara sormus tapu arastirmasi yapmis sadece ayse denen kizin 4 evi 3 dukkani turkiyede 3 yazliklari varmis anne ben ayseyle evlencem dedi ablasida yuhhhh ayse bizim sinifda nerden baksan benden buyuk 12 yasinda dedi sen yasa ne bakiyon abla paraya bak say say bitmez dedi esimde cocugum ceke ceke dedene cekmissin dedi esimin babasi tam bir paraci sonra ablasi dediki iyide sen ayseyi istiyon bakalim ayse seni istiyormu dedi anne su numarayi kaydet bakim aysenin bu evini arayacaz annesi cikinca kapaticam ayse cikinca konuscam ayse oyle demisiyide sen ona verdinmi dedim senin numaranin son iki numarasini degistirip verdim niye dedim manyakmiyim ben daha universite bitene kadar kac tane kiz arkadasim olcak onlarlami ugrascam dedi vallahi bu kadar sokkk yettide artti kizda bir degisdi tam degisdi buz gibi havada totosunun ustunde sort giymeler kisa kollu tisortlerinin kollarini kivirmalar ne kadar ayakkabisi varsa doldurmus posete atcakmis nike tik isareti yokmus adidas tutulmuyormus okulda rezilmi olcakmis arkadaslarina cep telefonu istiyor almiyorum diye hergun kavga cikartiyor tablet aldim ona kart aliriz diyorum yokk onun modasi gecmis kalem kutusunda ne varsa ben evde yokken atmis kalem tras dahil marka var burda adi marka kazikkkk birsey onlardan alcakmisim herkesin varmis onun yokmus senin yuzunden sadece kalem kutumu gosteriyorum icini acamiyorum markasiz diye dedi eyyy allahim biz markaylami buyuduk 4 kardes hepimizde universite bitirdik birgun marka demedik delirtcek bu kiz beni birde bana diyorki servisle gidiyor okula arada gelsene okula niye dedim yok birsey dedi sonra SIKIstirdim birseymi oldu diye azicik hava atarim arkadaslarima sen onlarin annesinden guzel giyiniyorsun ustelik universite okuyorsun kaslarda su sekil yapmis bu kiz bu yasda yeminle cok bunaldim bazen atla git turkiyeye gorsun anyayi konyayi esim olmasa oda simartiyor birdahami kucuk olcaklar al gitsin diyor bakalim nereye kadar simartcak sonunda oda pes etcek offfffffffff
Hahahaa cok guldum kucuk cadina..yaw simdiki cocuklarda bir ozguven patlamasi oluyor sanirsambuyuk buyuk laflar ediyorlar :-D
Bak gor senin oglan adam olacak:-D simdiden gelecegini dusunmeye baslamis:-D gecen bir soz okudum cok gulmustum..babanin fakir olmasi senin kaderin olabilir ama kayinpederinin fakir olmasi senin aptalligindandir:-D:-D:-D
ben cocuklarin her istediklerini almayi 3 yil once biraktim.baktim onune gecemiyecem..cok istediklerini karne hediyesi olarak aliyoruz.mesela yariyil tatilinde paten alinacak.epeydir istiyorlar.yada testlerde 0 hata getirirlerse,yazililardan 100 alirlarsa aliyoruz..boyle daha rahat ettim..cunku cok doyumsuz oluyorlar..birde kazanmak icin emek harcamak gerektigini ogrenmeleri gerek..ama senin durumun cok farkli..yurtdisinda yasamak zor..cevrene uyum saglamak zorundasin..Allah iyilerle karsilastirsin evlatlarimizi.. bu ara da sen nerde yasiyorsun?
YA CANIMCIM DOKTOR SADECE BANA DEDİKİ SENİN ÖNCEKİ DOĞUMUN NORMALMİ YOKSA SEZERYANMI DEDİ BENDE SEZERYAN DEDİM NEDEN SORDUNUZ DEDİM BEBEĞİN EŞİ AŞAĞIDA DEDİ VE KANAMAN OLABİLİR DEDİ BENDE NE ZAMAN KANAMA OLUR DEDİM SORUMA CEVAP VEREMEDEN ACİL HASTASI İÇİN YUKARIYA ÇIKTI HEMEN GELİYORUM DEDİ BAYA BEKLEDİM DOKTORU SONRA HASTASININ DOĞUMUNUN BAŞLADIGINI YARIM SAATTEN ÖNCE GELEMEYECEGINI SÖLEDİLER BENDE BEKLMEDİM EVE GELDİM AMA SONRADA PİŞMAN OLDUM KEŞKE BEKLEYİP İYİCE ÖĞRENSEYDİM DİYEE AMA SERA DA DOĞUMA YAKIN KANAMA OLACAGINI YAZMIŞ BİLEMEDİMKİ KIZIMA HAMİLEYKEN HİÇ BÖLE BİŞEYLE KARŞILAŞMADIM
MERHABA ŞEKERLER DEMEKKİ SENİN OĞLAN UTANDI YÜZÜNÜ KAPADI CANIM HERŞEYİN YOLUNDA OLMASINA SEVİNDİMM CANIM TANSİYON YÜKSEKLİĞİ ÇOK TUZ TÜKETİYORSAN ONDAN DA OLABİLİR HAA BİDE BOL SU İÇMEN LAZIM BU AYLARDA İNŞALLAH BI SIKINTI OLMAZZ
MERHABALAR CANIMCIM HOŞGELDİN ARAMIZA AYY NE GÜZEL İKİ YAVRUN DAHA VAR DEMEK MAAŞALLAH
KUZUM BENCE KORKMANA GEREK YOK ŞİMDİKİ DOĞUM YAPANLAR HEP SÜNNETİDE AYNI GÜN YAPTIRIP ÖLE ÇIKIYORLAR HASTANEDEN VALLA BEN OLSAM 1 GÜNLÜK BEBEĞİME KIYAMAM BEN O YÜZDEN DOĞAR DOĞMAZ YAPTIRMAYI DÜŞÜNMÜYORUMM KIZ VALLA UYUZUM HA BU DOKTORLARA NEDEN BİİZİM ANLAYACAGIMIZ DİLDEN KONUŞMAK YERİNE TIP DİLİNDE KONUŞUYORLARKİİ BENDE AYNEN SENİN GİBİYİM ŞU AN DOKTORUN DEDİKLERİNDEN BİŞEY ANLMADIMM
ALIŞIRSIN CANIM YA 3 ÇOCUK FİKRİNE HELE Bİ OYNAMAYA BAŞLASIN KARNINDA DAHA ÇOK ALIŞIRSIN BEN BU YAŞTA HEMDE KIZIM DAHA ÇOK KÜÇÜKKEN 2 BEBEK FİKRİNE ALIŞTIYSAM SENDE ALIŞIRSINN HIMM DAHA BELLİ DEĞİL SANIRSAM BEBEİŞİN CİNSİYETİİ:26::26::26:
TAMAMDA CANIM BENİM DOĞUMUM SEZERYANLA OLUYO BU KANAMAYA KAFAYI TAKTIM DOKTOR KANAMAN OLABİLİR DEDİ AMA BEN NE ZAMAN DİYE SORAMADAN ACİL DOĞUMA ÇIKTII EE BEN SEZERYANLA DOĞURDUĞUMA GÖRE BENDE ERKEN DOĞUM FALAN OLMAZ HERALDE OFF BİLEMEDİMKİİ NE YAPSAM Kİ ACABA YARIN TEKRAR MI GİTSEM HASTANEYE KIZIMI GÖTÜRÜCEM DOKTORA KONTORLE BENDEMİ Bİ GİTSEMM :26::26::26:
canım senin bebeğin eşi aşağıda olsa şimdiye kadar belli olurdu heralde çünkü eşi aşağıda olan gebeliklerde normal doğum olmuyormuş eş önde olduğu için hani normal doğumda önce bebeğin gelmesi lazım ya ondan dolayıı eeee zırsızdelicim senin artık doğuracam gibi hissettmen normal çünkü doğumuna çok az bi zaman kaldı artık bebeğin yavaş yavaş aşağıya inecek sonra başını aşğıya getirecek böle hissetmen çok normall
canım benim yaaa ödevlerini de yapıyo demek yakışıklı
valla çok gönül yakar o, başınıza iş alırsınız aşık kızlar yüzünden
valla canım parayla sevgi olmuyo mallesef zengin insanlar para veriyorum yaa daha ne kafasındalar
anne baba sevgisi almadan büyüyo çocuklar maalesef
sonra da şımarık doyunsuz çocuklar oluyolar
demek para kazanıyolar iş yapıp, aferin onlara
siz de çocuklara yemek ısmarlatıyosunuz madem ne diye beğenmiyosunuz küçük boy diye
hbaksoyum nerelerdesin kuzum yaaa kız valla senin birgün buraya yazmamış görsem doğurdu bacım heralde diyom nedensee aklıma hep doğurdun gibi geliyor kız bizden habersiz doğurmaa haa bi haber et bize baktın sancı geldi hemen yaz ben doğurmaya gidiyom diyee haaa ama hatırladım şimdi senın anacın gelmişti demi şimdi onunla muhabbettesindir senn hadi bakalım hasret giderin iyice bi doğumdan önceeekız bu arada senin bu yeni resimdeki şey ne anlamadım benn baktım baktım ama çıkaramdım bu ne kuzum bi yaz bakalım ben merak ettim bunuu :26::26:
yavrum hastanede yatarken her gelen dr cocugumun pipisini elliyor not tutuyorduallah allah dedim son gelen dr aciklama yapti kimi bebek dogdukdan sonra belirli bir sure icinde iner sana su kadar sure verip bekleyecegiz o surenin sonunda 6 haftaydi sanirsam ozel dr biz ayarlayip gondercez dediler onun uzmanina gercekdende gonderdiler dr inmis dedi ama arkadasimin oglunun inmemis hastane bile soylememis annesi nasil anladiysa goturmus dr gec kalindigini soylemisler curumus hatta orda ameliyat oldu
GÜNAYDINLARRRRR
Hosbuldum cnm..alisicam mutlaka..3.cocuk tamamen kiz olur belki fikriyle gelisti..buyuklerim yap sonra pisman olursun dediler ben de yaptim pisman degilim :-D bu arada cinsiyet belli degil..biraz daha zaman gecsin ki kesin belli olsun diye bekliyorum.. bu arada kizim olursa adini lale koyucam..ablamin adiyaw cok ilginc ama kendimi cok cahil hissediyorum bu bebek de..ikisinde net yoktu..dr ne derse sadece onu biliyordum..simdi arastiriyorum,okuyorum ya bi baska geliyor bana.. yarin 12.haftama giriyorum.3.ayim bitiyor artik..iki hafta sonra gideyim diyorum dra..herhalde kesin soyler cinsiyetini demi?
Haahaha ben de ilk oglanda boyle olmustum..normal yapicam die hesapliyorduk..daha iki hafta vardi gunumun dolmasina..gunduz esimle piknige gitmistik..ben tabi ne bulursam yemistim :-D ksam da 1 kilo portakali huplettim.yattik..tabii bu yediklerim ameliyattan sona muthis gaz sancisi seklinde geri dondu..oldum resmen agridan..gece bi uyandim yataga isiyorum :-D esim bagirdim kalk isiyorum tutamiyorum diye..ama hic sancim yoktu.saat 3..ablmi aradim suyun geliyo hastaneye hemen dedi..gittik..sabah 10 kadar bekledik..belime sanci vuruyordu ara ara..baska bisey yok..acilma da yeterlidegil..mecbur sezeryana aldilar..ama esim cok ugrasti sezeryan olmasin diye :-D 2.cide 2 yil sonra gelince o da mecbur sezeryan oldu..bu da oyle olacak malesef.. cok isterdim normal dogumu yasamayi..nasip olmadi :-(
gıslaaaaar hepinize günaydınlar nasılsınız iyimisiniz ?ben iyiyim hala fırtlatmadım :) annem babam geldi cumartesi günü yaşasınnnnnnn :) babam hiç istemesede yazık dün gittidönip dönip bakıyo yazık gidemedi geri döndü geldi idoda turnikeden öpüştük tekrar tekrar ay ağlayasım geldi göbeğimi filan seviyo ay canım yav .neyse gitti işte .cumartesi pazar gezdik yine bende tabii geri kalır mıyım arkalarındaydım :) yürüyüş iyide araba işi fena oluyo fazla oturunca kızlar toprak midemi mahvediyor kasıkalrıma bıçak saplanıyo ama çaktırmıyorum tabii :) akşamda eve gelince karnım çok sertleşiyor hemen yağlıyorum iyi geliyor .neyse kızlar artık geceleri uyunmuyor yav dönmek zorlaştı karnımın içi çok acıyo .babam cumartesi geldiğinde kocişe diyoki bu deli hala geziyo gezerken yollarda gelecek toprak göreceksiniz diyo :) kocişte dedi ya bende anlamadım başkası olsa yatar kalkamaz ama benim hatunun maşallahı var çok rahat hamilelik yaşıyor dedi babamda o öyledir mız mı zdeğildir bünyesi çok dayanıklıdır dedi.kocişte evet valla maşallahı var hiç aşermedi bile başkası olsa adamın canını alır nazdan dedi e tabii bana dediği gibi at gibi maşallah diyemedi birbirimize baktık güldük anladı hemen sus die işaret ediyo bana :) neyse kızlar okudum yazdıklarınızı güldüm baya bi :) pipiler filan havada uçuşmuş domates cınım hoşgelmişsin tekrar oh ne güzel 3. bebeiş yolda maşallah maşaallh :) hadi ben buralardayım daha gelin .
ondan önce ben doğurursam hiç şaşma lalecim
bacım burada bulabilirmiyizki o tuvaletten ahh keşke bulsam hemen alırım benim kız 28 aylık oldu hala gitmiyor tuvalete oda yetmezmiş gibi bezinide çıkarttırmıyo ki alışabilsin e ben şimdi oğluşumuda doğrurursam ikisin,in beziyle falan nasıl uğraşıcam vallaha bilemedimm sen nasıl ettin kuzum senin kızı nasıl alışıtrdın vallaha deli olacam ben ya bezni bırakmadığı gibi birde altını kirlettiğinde falan hiç rahatsız olmuyo saatlerce öle geziyo ben farketmesemm vallah senin kızda bi alem vallaha e yumoş ölmüş annesi sen hala almaya çalışıyonn ayy en çokta o kadına deiğine güldüm
evet ya aynen öle iki yaş sendromu doktor öle diyo bekle 1 2 aya geçer dedi ama 4 aydır geçmedii r harfını doğuştan beri söyleyemiyorsa biraz sıkıntı olur derslerde benim yiyenimde öle onunki geçmedi ama şimdi lise 1 e gidiyo hala aynıı ay canım takma o işin zor diyenleri bana bile diyorlar daha 2 ci çocuğum olmasına rağmen sen bakma canımcım onlara inşallah birde kızın olurda sende mutlu olursunn
ee tuzdan falan değilse senin ki pskolojık o zaman tansiyon problemi canım bilemedim ki şimdi neyse doğurana kadar bişey olmasın çıkmasında tansiyonun ondan sonra gidip doktora iyice bi baktırırsın nedenine
ne yapam kuzum ya ben 2 gündür yine bu kızla uğraşıyom yine krızleri tutuyoo herşeye itiraz sebepsiz yere sürekli ağlama ne yapacam vallaha bilmiyom artık benim başım ağrıyor artıkk dayanamıyorumm
canım sen doktorların önceden öle konuşmasına bakma benim kızım 40+5 te doğdu doktor hep 1 hafta daha beklerim demişti yani 42 haftada alacaktı ama sonra baktı benim dermanım kalmamış artık bebek aşağı inmiş üstelik ne sancı var ne açılma dayanamayıp 40+5 te aldı zamanla senin doktorda fikir değişir bence yada normal olursa bi bakmışsın sancın gelmiş doktorlar hep ezbere vede en son olacakları sölüyorlar ama sonradan bebeğin durumuna göre kararı veriyorlarr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?