Stresli hamişlerin bebeği agresif olur :) gel stres at, bebişin sana kafa tutmasın :)

ayy kuzum boşver büyüklük sende kalsın.böyle durumlarda küslük olmaz.sen einden geleni yap.şimdi bebek tek başınamı evde analamadım ben o kısmı:44:

pelinler doğuracak hatunlar bekliyoruz topiğimize
maşallah topikte 1 zirve 1 de lale var kız çocuk sahibi
eşim hala tam iyileşmedi ama geçen haftaya göre daha iyi
morişime de teşekkür ediyorum
bende çok özledim yaaa, kızcağız neler çekti neler
Allahım yardımcısı olsun
neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeey ney ney ney ney ney çikolata çikolata çikolata yiyemiycem mi
aman allahım bayılacam sanırsam
yavruşum geceleri o yataktan kalkma şekillerime bende gülüyorum ama kociş sürekli sabahları taklitimi yapıyo
bak göbeğimle ezerim seni diyorum da azıcık korkuyo manyak

biz seni dinliyoruz da mesela benim oda takımı alma ihtimalim olmadığından sözünü dinlemedim
hayalot ise suçlu

insan kokusunun çıkmayacağını söylemesine rağmen yamişi dinlemez mi yaaa
vay beeee doğurdun da adet bile oldun demek
oooooooooooo anam herşey normale döndü demek
hani doğurunca karın ağrısı olmadı?
bunu da mı kadınlar doğursun diye uydurmuşlar?
tosuncuğunu yirim ben yaaa
sesli gülmeler başladı demek
ısırmak istedim şu an

canım kendine dikkat et aman diyim
zaten sezeryan olucam diye kendini bırakma
kanaman falan olmasın allah korusun
doktorunla yeniden bi konuş bence
kesin daha net şeyler söyleyip seni aydınlatacaktır
yav bilemiyorumki kuzum bi akıl diyoki burada çok gelişmiş büyük bölge doğum hastanesi var oraya git diyo hemen evimin yanında yakın oranın doktorları çok iyi diyolarr sanki benim doktor da biraz ilgisiz gibii
ne biliyim yaaa
benim doktorlar sanki üstün körü ilgilendiler hep benle
korkuyorum işte , offffffffff
ne zaman aşağıya inerse normal olur?
canım 35 36 haftada bebek önce kafasını aşağıya döndürüyor ve ondan sonrada aşağıya inmeye başlıyoo zaten o aşağıya inmeye başlayıca sen hissedersin çünkü baya aşağıya iniyoo dışardan bakıldığında falan bile belli oluyoo

ayyy o çalışmalardan eşime de gına geldi
zira kendisi 1. sınıfları okutuyoda
eeeeeeeeeeeeeeee, eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee, eeeeeeeeeeeeeeeee bıktımıştı ilk haftalarda oğluşumu da beni de

lalecim bunlar benim kizimdada olmusdu sonra bakdimki ben o hafta onu disari cikarmamisim ne eksik ne eksik cocuk 5 gun hic disari cikmamis bunalimdan yapmis o gun aldim goturdum parka bol bol sohbet ettik nasil sevindi ustelik benim kizimin bir huyu var buyuk marketlerde ciplak ayak dolasmaya bayiliyoryaz kis ciplak ayak 1 saat falan dolastimi o gun sakinlesiyor belki yavrucak cani SIkildi annecikde hamile yorgun yavrus bunalmisdir onun huysuzlugudur bu ayyy bu komsular cok fena ya ne kadar dusuncesiz kadincagiz dogurdu doguracak sizlemi ugrassin buranin o yonunu cok seviyorum son aylar oyle gelelim diyen olmaz dogurdukdan sonrada cogu 1 ay sonra gelir turkiyedeyken ben kiz kardesim ikiz bebekleri var astim hastasi surekli makineye baglilar kardesime arkadaslari yarin gelecegiz oturmaya demisler oda cocuklar rahatsiz dedigi halde heee gelmisken onlara gecmis olsun deriz demisler kardesim birakdi hasta cocuklari hazirlik telasina girdi annem ne kizmisdi bizimki hic gitmez onlara onlar gelir bide geldikleri birsey degil cocuklar hasta ne kadar anlayisizlar gercekdende dogru yaaa

ayyy bende aşermedim yavvv
ona rağmen de dana gibi oldum baksana

ben uyuyamamaktan artık bayılacam yaaa
zaten birde aşerseydik nasıl olcaktık kimbilirrbende geceleri uyuyamıyorum sabahta eşim kaldırıyorartık dun gece ısyanlardaydım yeter artık zaten çocuktan uyuyamıycam bıdaha bırde o geliyor çıldırtıyor benııı

kız ağda yapabiliyon mu?
bu arada ayıptır söylemesi artık göbüşümden şeyimi göremiyom ben yaaa
sen ömründe hiç ağdayı eline aldınmı diye bi sorsana önceben ağdadan korkanlardanım kuzum .şu kremler yokmu bu hafta onlardan alıcam bakalım işe yarayacakmı bu arada ağda yapabılseydım keşke.diğer türlü çok zorlanıyorum artık ben

hımm ben bakem bi araştırıym internetten ay inşallah benim kızda senin ki gibi olur inşallah babası baya bi sormuş demekki kız artık ezber etmiş çiş yok deyip duruyor senin kız ne kadarlıktı canım başladığında tuvaletini yapmaya ya benim kıza çiş yapalımmı falan diyince kaçıp diğer odalara saklanıyo çok kötü bişeymiş gibii
netten yardım alıyorum canım ama bu ağlamasına falan dayanamıyorum artıkk benimde başım agrıyo sıkıntıya giriyorum inşallah dediğin gibi geçer bi an öncee
bütün kızlar toplandık toplandıkkkbaksoyum esham morem zirvem yok ama
evet toplaşmışız bu akşam topik en kalabalık günlerinden birini yaşıyo şu an heraldee

ayy kuzum boşver büyüklük sende kalsın.böyle durumlarda küslük olmaz.sen einden geleni yap.şimdi bebek tek başınamı evde analamadım ben o kısmı:44:

evde yalnizdi bebis bende kapinin yakininda yattim sesini duyarim allah korusun cok yuksekde oturuyorlar bebek kalksa merdivenlerden duser diye bekledim neyseki bir akrabasi geldi bebegin babasiyla aldi bebegi demin kadinida gondermisler anam ne kolay dogurdu kadin heeee darisi sizin basiniza hastane bile yatirmadi ama cok geziyordu kadin daha dogurdugu gun yuruyerek alis veris yapmis hic kesintisiz yurudu goren hamile zannetmezdi hic durmadi hiccc

neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeyyy
kocişe okudum da Allahım ne gereksiz insanlar var diyo
şunu yeme diyecek birine bu kadar para veriyolar diyo
ben gidiyim bacım senin yerine ben yiyim sen o parayı bana ver diyim diyo

ya kuzum günlük seçilcekmiş ne yıyıp ne yemıycegı.kaloriler hesaplancakmısta mışmışta mışmış anlıcagınnbana o parayı verseler sanıyorum onun yerıne 25 kılo daha alabılırım

kız çocukları bile bekliyo o kadar desene
benimki de erken gelmez umarım
valla Toprak ilk geç doğan bebiş olarak topik de rekor kırar bu gidişle

beni d eyesin de yağlarım gitsin azıcık yavvv
benşmkininde erken gelmesını ıstemem vallahı.zamanını beklesınnnhatta sezeryan bıle deseler bana 38de alalım deseler 40 haftamı beklerım ne geregı varki o içerde rahatsadaha cok gelısır yavrum ıcerdee

lalem seramın dediği tuvalet fısher prıcede var yanlış hatırlamıyorsam 89.90 yada 99.90 dı en son

Merhabalar yamisy :-D himm oglan topigi demek..bir prensesde ben de olur insallah ne diyeyim

canım burda hazır kız doğurmuş lale ve zirve var
zirve yeni doğuranlardan lale eskilerden

lalecik şimdi oğluşuna hamile
geriye kalanlar da erkek doğuracaklar gibi duruyo
hatta bi çoğumuzunkinin erken doğma ihtimali de var

ya kuzum günlük seçilcekmiş ne yıyıp ne yemıycegı.kaloriler hesaplancakmısta mışmışta mışmış anlıcagınnbana o parayı verseler sanıyorum onun yerıne 25 kılo daha alabılırım
yavrum para onlarin canini SIkiyor o modelden benim gorumceler var al at al at modundalar o attiklarinla bir koy kalkinirdi o sekil yani 1 sene icinde tam 3 kez evin dekorasyonundan tut boyasina kadar degistirdiler tum esyalarda dahil aldiklarida ucuz birsey degil heee pahali bizzat merak edip fiyatlarina bakdim gezenirken sokkkk oldum ama onlar anasina babasina ucuz birseydi diyorlar anlamasinlar diye hep para bollugundan bunlar adammi vezirde rezilde ediyor iste

geçer canım geçer onunda kendını tanıma kabullendırme evresı suan.yalnız agladıgında zırladığında ıstedıgını yapma.yoksa 2.cıde geldıgınde kıskançlık donemı başladığında cok zorlanırsın valla..

kilodaşım ben odanın siparişini vermiş olsaydım bile eve sokamazdım çünkü inşaat başlamamıştışimdi elimde yumoşlu kova sabah akşam siliyorum buda benim cezam iştee

kız doğurmakla dertlerimiz artıyo mu ne
hiç doğurmayıp içimde mi büyütsem hep

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…