Popüler Konu Şu An Aklından Ne Geçiyor ?

Şu karın ve mide kısmındaki ağrılarım ve mide bulantılarım geçse.. Pf...

Az veya çok ortada bir zaaf varsa, o konuda kesinlikle canımız yanacak, ders alacağız mı demektir.. Kesin midir...
Bunu düşünmek istemiyorum. Seni gözümde büyütmüş olmak istemiyorum.

Yarın okuldaki hocaların hiç birini görmek istemiyorum. Keşke yalnız ben ve öğrencilerim olsak okulda ohhh mis

Sitenin hiç tadı tuzu yok. Meğer ne önemliymiş o üyeler. Resmen kolon görevi görüyorlarmış bdv'de.

Ahhh hayat bu kadar zor olmak zorunda miydin.? Bana yasattiklarin yetmedi mi.? Ve de ben neden bu kadar pısırık, korkak, silik bir karakter oldum

Keşke hiç konuyu açmasaydım. Öyle konuşup gitseydik.

Allah'ım, sana yalvarıyorum bana hayırlısıyla bir iş nasip eyle.. Lütfen...

Canım çok sıkılıyo keşke sadece benim olduğum bir yere gitsem bir hafta kafa dinlesem hiç bişey yapmadan sadece yatsam tv izlesem uyusam ;((

İnşallah çok yakında gerçek yüzlerini gösterecekler sana,yine bana ağlamaya geleceksin bu sefer en sağlam tekmeyi benden yiyeceksin.
Aminnnnn

Ben de sanırım anksiyete, panik atak falan var. Kendi kendime teşhis koyma da istemiyorum ama yılda 3-4 kere zor geçen çarpıntı yaşıyorum.
Of.. Babamı bilmiyorum ama annem bunu anlayabilecek biri değil, bilse daha fena artar.

Off nasil gecer bu psikoloji ruhum sıkılıyor çikmazdayim sanki bazen dayanamayacağim diye korkuyorum bu sıkıntılar geçene kadar benim ömrüm bitecek....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…