Popüler Konu Şu An Aklından Ne Geçiyor ?

Evrenin tüm melodilerinden daha şahane olan bi ses tonundan, evrenin en güzel kelimesini duydum. Artık ölsem de olur.

Beklemek çok zor. Bir bekleyiş içinde olanların beklediklerini hayırlısıyla nasip et Allahım.Amin

7/24 aklımda hayırlı bir evlat sahibi olmak var ya gerçek olsun yada çıksın artık aklımdan Allahım sen duy dualarımızı isteyen herkese nasip et Amin

Eve gider gitmez yatip uyumak istiyorum

Once yine bi turk filmi izler, oyle yatarim

Doğru yaptığımı bilsem de buruğum.

Sandım ki artık bitti, aramam seni bundan sonra.
Ama şimdiden başladım yine, eskisi kadar yoğun olmasa da.
Yıprandık yıllardır, senin istediğini istemedim hiç bunun doğruluğundan hala eminim ama kopamadık.
Şimdi büyük bir negatif enerji aldım senden, bizden. Hiç yaşamadım sanırım bu hissi, artık gerçekten bitti, koptuk gibi bir his. Artık aramamam kolay olacakmış gibi. Doğruyu daha net hisseder gibi. Başından beri sandığımız insanlar olmadığımızdan hep şüphe ettim ve şuan daha yoğun olarak bu hissi yaşadım. Bi enerji vardı aramızda net olarak bildiğimiz bu.
Burukluk yaşıyorum yine de, bi damlacık şey kalmış da onunla tekrar konuşup, keskin sonu verebilirmişiz gibi.
Ama korkuyorum, kırılmayalım, kötü bitmesin istiyorum, ya hissizleşelim tamamen ya da böyle kalsın. Burukluğu büyük bir boşluk kalarak yaşamak çok sıkıntılı geliyor.

Bu sefer yapabileceğime, aramayacağıma inanıyordum.

Allah kimseyi yalnız bırakmasın ama bazen gerekli

Ütopik olmak ve bunun beni üzmemesini, hayal kırıklığı yaşamamayı istiyorum.
Ama mümkün değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…