Popüler Konu Şu An Aklından Ne Geçiyor ?

biraz daha yağmur yağsın çok özlemişimm

..

ayrıca saçlarım hem uzadılar hem de artık sağlıklarına kavuştular.bakıp bakıp şükrediyorum.

bi daha da saçımı sarı felan yapma gibi bi hevese girmem.. saçı berbat ediyor çünkü.

tekrar bir tatil organizasyonu cok mu kulfet olur acaba:18:
gitmekde istiyorum.Orayi cok methediyorlar.bilemedim.Hele bir temmuz olsun

acaba hangisi aslında herşey çok net ama ben beklemedeyim bu merak beni kemirecek

Bostanlı Bravo 'nun dondurmaları yüz basar Mado ya yemin ederim..Menekşeli dondurmaları harikaa..Gidersen tavsiye ederim...

Bravo'nun pastasını almıştık,çok güzeldi gerçekten.Dondurmasını düşünemiiyorum.Gideceğim yakında seve seve deneyeceğim. :)) İşte burda nerde öyle güzel dondurmalar... :)

askerliğimiz 53 gün sonra bitiyooooooooooor
mutluyum ki been

acaba kredi kartı neredee bulamıyorum ya çalındı mı düştü mü bankayı mı arasam :44:

Acaba annem bu şartlar altında gelebilecek mi ? Babam bu durumdayken gelemez gibi geliyor bana...:44:

Acaba babam çabuk iyileleşicek mi ? Apandist ameliyatları hakkında araştırma yapmalıyım...:44:

Aksama yemek yapmaya gerek kalmadi.Kizlara yaptigim mamalarin yanina cay koyup yemek faslini kapatirim diye dusunuyorum.
Bde askimdan firin sutlac istiyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…