Şu an ayrılıyoruz galiba

Cigeripesparayok

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Temmuz 2016
151
65
98
28
Kızlar merhaba 7 aylık bi ilişkim vardı az onxe ona şuana kadar biriktirdiğim düşüncelerimi söyledim sorun su herşey güzeldi fakat okul sorunsalı vardı lise terk kendisi şuan çalışıyor vs ben üni mezunuyum .her neyse anneme ilk heyecanimi anlattım ilk çıktığımız hafta anneme bi ilişkim olduğunu söyledim ilk sevgilimi benim okulu mezhebi sordu katiyen karşı çıktı hiç bir problemimiz olmadi ufak tefek şeyler dışında ama zaman geçti ben bunu çok düşünmeye başladım ben 22 o 25 yaşında ve zamanın geçtiğini dusundugum için ve onun bana verdigi sevgiyi ben ona tam veremiyormuşum gibi hissettim cunku bu dusuncelerle ona haksizlik ettigimi dusundugum icin ayrilik karar aldim. Ileriye dönük yani zaman geçtikçe çok yipranacagimizi annemin bu durumu daha fazla tolere edemeyecegini başa cikamayacagimi düşünüyorum cesaretim yok uzgunum şuan ama en doğrusu bu.sizden tek ricam beni biraz cesaretlendirmeniz bu gücü ilk defa kendimde buldum lütfen yardımcı olun.elbet bana kızan olucak 7 ay niye ciktin vs .Ama lütfen yardımcı olun

Bence öncelikle sevgilinizin kişiliğine bakın... Saglam karakterli, sizi yarın yolda bırakmayacak bir çocuksa ben devam ederdim..

Eğitim olarak ise kendini ne kadar geliştirdiği önemli.. Eşim 2 yıllık barajı geçenin okula uğramadan okuyabilecek bir bölüm mezunu, Ben 4 yıllık üni mezunuyum, tekrar bir üni ve yüksek lisans için uğraşıyorum ama eşimle sohbet ederken bilimsel yenilikleri ondan ögrenebiliyorum.. Şuana kadar beraber girdiğimiz hiçbir ortamda beni mahçup etmedi.. Hem saygı yönünden, hem hayata bakış yönünden...

Dediğim gibi karakterine, kişiliğine, hayata bakış açısına ( ilerisi için önemli..), birbirinizi sevmenize, sana ve kişiliğine saygı duymasına, ilerde birgün şiddetli bir tartışma sana psikolojik veya fiziksel şiddet uygulayıp uygulamayacagına göre seçim yapardım..

Güzel yorumunuz için çok teşekkür ederim

Güzel yorumunuz için çok teşekkür ederim
Ne demek.. Ama önce 22 yaşındaki genç bir kadın olarak ayaklarının üstünde dur, kendi paranı kendin kazan, istediğin gibi harca :)
Not: 23 yaşında ailemin istemediği (istememe nedenleri önceden sevgili olmamız, görücü usulü olmaması) ama benim iyice tarttığım biriyle evlendim.. Maddi gücüm olunca ve yanlış yapmadığımı görünce ailemde oğlum oğlum diye peşinde koşuyorlar..

Doğru haklisiniz.Ona haksızlık ettigiimi düşünüyorum çünkü o beni daha çok seviyor yani öyle hissediyorum ben kendim sevgimden onun kadar emin degilim ve bu durumla karşı karşıya kaldığımdan o gücü kendimde bulamayacağım muhtemelen.Bende ilişkimi tarttigimda sürekli kendi içimde acaba diyorum.Bu yüzden bitirmeyi düşünüyorum.
ne guzel allah her daim mutlu etsin sizi.tekrardan teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…