Şu an canım cok yandı

Kimsenin mutlulugunda gözüm kalmadı. Kalmazda.
Siz paylasmamaya devam edin nazar filan değer belki.

Ne güzel yazmissiniz ben maas karrimi evliligim devam etsin diye degil sorumluluğu eşime vermiş olmak icin vermiştim. O anki düşüncem buydu ama iyiki sende çalışıyorsun filan demeye basladi bu seferde.
milyarder olsam tum mal varlığımi versem neden daha önce vermedin diyecekmis.

Sosyal medya olayına gelince de ben onlarin evliligine inrenmedim. Cok yanlış bir karar verip bu adamla evlendigim için üzüldüm.
Evliligimin ilk gununden itibaren bosarim seni diyen bir adamla uğraştım duzelir duzelir diye.
Neden hayal kurdum diye kizdim kendime

Cok iyi bir cumle okumustum bir yerde. Sosyal medyada sadece iyi seyler, mutluluklar gorundugu icin herkesin iyi oldugunu dusunuyoruz. Yani aslinda cok cok nadir seyler onlar :) Dusunsenize, insanlar sadece mutlu degilde mutsuz anlarinida fotograf cekip boy-boy yerlestirseydiler nasil olurdu

Üstelik hamile insanların bu kadar vicdansız, düşüncesiz olması çok üzücü.
Hanımefendi. İnsanız, hepimizin kendimizde olmayan bir şeyde gözümüz kalıyordur istemsiz. Özeniyoruzdur bir şekilde.
Mutluluktan boğulun isterseniz, konu sahibinin çok da umrunda olmaz bence. Kadın kendi acısını paylaşmış.
Acımasızlığın lüzumu yok. Merhamet diliyorum size.

:) Çok teşekkür ederim amin inşallah

Aminn insallah. Ne guzel dilekler çok teşekkür ederim

Emin olun kimse o sosyal medyada gosterdikleri kadar mutlu degil bi defa, ama konumuz zaten bu olmamali. Onlar mutlu ben neden mutsuzum diye kendinizi daha da yipratmayin.
Yol yakinken cok yanlis bi evlilikten dondugunuz icin sukredin, ya cocugunuz olsaydi? O zaman inanin kat be kat daha zor olurdu her sey. Hayatinizdaki guzelliklerin farkina varin kafaniza boyle seyleri takmayin... umarim bi an once toparlanirsiniz sevgiler

Su süreçte sosyal medyadan uzak dur bence..
Boyle konuları okuyunca bosanmis erkeklere karsi onyargim daha bi artıyor ya.. Genellememek lazim elbet ama bakiyorum, evliliklerin cogu erkek veya erkek ailesi yada her ikisi yuzunden bitiyor.. Gorumcesi, eltisi, kayni, kaynanasi bitmiyor..

Bu surecten ben de gecmistim, yani bosanma sureci ve sonrasinda sosyal medyada cok uzuldugum anlar olmuştu.. Asla ve asla "niye mutlular, onlar da mutsuz olsunlar" dusuncesi degildi.. "Bunlari biz de yasayabilirdik, zehir edecek ne vardi, insan olmak cok mu zordu" vs diyerek hayiflaniyor, o hayallerini çalan, mutlu olma sansini elinden HİÇ ugruna, bile isteye alan kisilere bi kat daha nefret duyuyorsun..
Zamanla o da geciyor konu sahibi, Allah in izniyle, merak etme.. Facebook, instagram gibi yerlerden biraz uzak kalmayi dene bu aralar.. Kiyas yapip busbutun uzulmemek adina..
InsaAllah mutlu olacaksin bi gun, unutma..

Sosyal medyadaki mutlu insanlar sizi mutsuz ediyorsa ilginç gerçekten. Konu sahibine değil, genel yazıyorum. Niye kıyaslıyosunuz arkadaşlar kendinizi başkalarıyla. Mesela şuan yurt dışını gezen bir arkadaşım var. Nasıl imreniyorum ona.. Ya almış başını ülke ülke geziyor. Engelleyeyim mi şimdi onu.. Yoo aksine keyif alıyorum. Sosyal medyayı bırakmak yerine gerçeklerinizi kabul etmeye bakın. Öyle mutlu olun

Onlar mutlu ben neden mutsuzum degil benim üzüntüm.
Kizginligim kendime evliligimin hiçbir anini yasayamadim. Yoksa mutlu olsun herkes

Onlar mutlu ben neden mutsuzum degil benim üzüntüm.
Kizginligim kendime evliligimin hiçbir anini yasayamadim. Yoksa mutlu olsun herkes

sosyal medyada herkes pasta börek yiyor herkes gezmede tozmada. yani insanlar mutluluklarını paylaşıyor. sizin yazınızı burada hemen "kıskançlık" olarak algılarlar ve acımasızca yorum yaparlar. sizin ki de kader kısmet sınav ne demeli bilmiyorum. Rabbim hayırlı kapılar açsın iyilerle karşılaştırsın bundan sonra.

Sosyal medyadaki mutlu insanlar beni mutsuz etmiyor.
Sadece bende istemistim hayal kurmuştum. Sadece bi yemek masası görüntüsü bastırdığim hayallerimi ortaya cikardi.

Yurt disi olayina gelince imkani olan gider gezer. Evlilik bahsettigim seyler bambaska birsey

Yorumlara gel.

Iki masterla is bulamayan benim calisiyor diye milletin sacini basini yolmam gerek o zaman. Kendinizi secimlerinizle kabul etmeyi bilin.

Belki mutlu degilim ama millet mutlu diye mutsuz da degilim. Kendi hayatinizdaki celiskileri, secimleri baskalarinin mutluluklariyla kiyaslayamayin.

Bu arada mutluyum diyen insanin da mutlu oldugunu sanmiyorum. O facebook gosterilerine de inanmam. Hepsi gosteri amacli yapilan seyler. Demek ki neymis is sizde bitiyor baskalarinda degil.

Amin inşallah

Benim konunla suan yazdiginizn seyin uzaktan yakindan alakasi yok. Ne baskasinin mutlulugunu gorup mutsuz oluyorum nede kimsenin sacini basini yolma ihtiyacı duyuyorum.

Cok agir seyler yaşadım ve sanirim bunu burda paylasmak hata olmus.

Benim konunla suan yazdiginizn seyin uzaktan yakindan alakasi yok. Ne baskasinin mutlulugunu gorup mutsuz oluyorum nede kimsenin sacini basini yolma ihtiyacı duyuyorum.

Cok agir seyler yaşadım ve sanirim bunu burda paylasmak hata olmus.

Tek dert sizde, tek mutsuz evlilik sizde, boyle uzgun uzgun baskalarinin fotografini gorerek takilin. Sizin gibi mutsuz insanlar benim enerjimi emiyor kusura bakmayin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…