Şu an en çok nelerin eksikliğini hissediyorsunuz?

Üniversite mezunu olupta çalısamamanın eksikliği var üzerimde destek bekleyen bir ailem ve hiçbir şekilde iş görüsmesine çagırılmayışım. 300e yakın iş basvurumda eksik iş basvurularim var diye dusunuyorum

Huzursuzum. Surekli kafamda gelecege yonelik dusunceler, planlar. Bugunu degil yarini yasiyorum hep...

Birazda azim eksikligi cekiyorum suanda. Yorgun hissediyorum kendimi

Günler öylesine geçiyor. Kendimi yaşıyor olarak kabul etmiyorum. Sadece varım. Yaşamak bu değil. Ben yaşamamanın eksikliğini çekiyorum. Hayattan izinli gibi hissediyorum.

Onun eksikliği günden yine büyüyor içimde yeşiriyor ve canımı acıyarak dallanmaya devam ediyor

Annemin eksikligini yasiyorum.
Onun yokluğuyla yüzleşmek beni derinden etkiliyor. .
Sesini duysam, sesine sarılasım var..

Annem .... çocuktum elinden yemek yediğim 12 falan yaşında idim şimdi anneyim 2 oğlum var 13 yıldır sesini duymuyorum 13 yıldır sıcak bir kap yemeğini yemiyorummm kendisi felçli 13 yıldır konusamyr yürüyemyr. ..

Eski zamanları, yaşlı değilim ama eskiden cidden insanlık daha güzeldi, mahallede herkes aile gibiydi şimdi oturduğum apartmanda bir kişinin adını bilmiyorum...

Çok geçmiş olsun. Allah acil şifalar versin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…