- 4 Mart 2012
- 16.439
- 38.094
- 798
Ah çok teşekkür ederim beni anlayıp cevapladiginiz için. .benım annem benım hıc basımda durmazdı odevlerımı kendım yapar sınavlara kendım hazırlanırdım
ozel anadolu lısesı okudum yanı kazandım ama sınırdaydım
kuzenımle teyzem bırebır ılgılenırdı ozel hoca gıbı bırebır calıstırırdı sınav zamanı evde maraton olurdu resmen telefonların fısı bıle cekılırdı kapı zılı sokulurdu o derece dıkkat dagılmasın dıye
kuzenım okudugum aynı ozel anadolu lısesını yuzde yuz burslu kazandı okulu 1. olarak bıtırdı . burslu sekılde yedıtepe unv kazandı ve basarı belgesıyle bıtırdı .
sanırım teyzem dogru olanı yapmıs
malesef sıstem yarıs atı yetıstırme sıstemı ... hıc saglıklı ve dogru sıstem yok kım ne derse desın ezbercı mantıksız dumduz bır egıtım anlayısı hakım ulkede
bu sıstemede boyle basında senı durten bekleyen bırı lazım cunku oldukca sıkıcı bır egıtım anlayısı var
evet kesınlıkle arkadaslar haklı normalde 13 yasında cocuk kendı kendıne calısıp hazırlanıp gırmelı ama malesef artık oyle zor . benım zamanımda hem ılk okul hem ortaokulda 2 kere anadolu lısesı ıcın sınava gırdıgımı hatırlıyorum ben
ozamandan bu zamana acayıp bır degısım var her sene hersey degısıyor oyuzden nazi kampı gıbı olması gerektıgını dusunuyorum okuyan cocuk olan evın. benım aılem rahattı bende kasmadıgım ıcın ulkeye cok faydalı bırseyler katabılecegım bır alanda okumadım ıktısat okudum
ama sıkı calısan ısı cok cıddıye alan akrabalarım ogretmen muhendıs doktor oldu cıktılar
ınsallah emeklerınız bosa cıkmaz ogretmenlerınde ogrencılerınde okuyan herkes bı yere gelmek ıcın ıyı gayeler ıcın maddı manevı emek harcıyorlar okumak bıraz da sans ısı oldu sansı bahtı acık olsun demeye geldım
esınız konusunda da haklısınız bunu oturup konusup halletmenız gerekıyor cıdden
yıne cok konustum
Aynen sistem iç açıcı değil. .Eskiyle yeniyi karşılaştıranlar var.
Ben de Öğretmenim ve kimsenin desteği olmadan sadece 1 kere dersaneye giderek çok iyi bir Üniversiteyi kazandım.
O zaman oğlum kadar soru çözmüyordum.ama her gün düzenli bir şekilde ćözüyordum.
Şimdi ile o zamanı karşılaştiracak olursam şimdi daha zor.