Şu an ne yapıyor olmak isterdin:))

Soyle yazlik yerlerde deniz kiyisinda olmak isterdim bir tatili hakettim sanirim

iphone dan kadinlar kulubu araciligiyla gonderilmistir

şuan bir kır düğününün mutluluktan ayakları yere basmayan gelini olmak isterdim

Birini dovesim varrr..hemde oyle boyle degil...madem yapamiycaksin ne diye gelip ballandira ballandira anlatirsin be kadin!!!

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Zil takip oynamak ....nasi bi ruh halim var arkadas dakkam dakkama uymuyo ??

'Tuttu firlatti kalbimiii'acip gokce'nin o muthis dansini yapasim varrr.....noluyo be bana??sicaktan bi haller oldu bana?? Mutsuzum ama gobek atasim varrr...tuhafff

Tom Waits'in yanına gidip "Allahsız evli mutlu çocuklu olmana rağmen bu kadar efkarlı parçalar yapıp, bizi daha da yalnızlaştırmanın amacı neydi?" diyip sonra karşılıklı sigara yakıp, şarkı söylemek istiyorum.

Tom Waits'in yanına gidip "Allahsız evli mutlu çocuklu olmana rağmen bu kadar efkarlı parçalar yapıp, bizi daha da yalnızlaştırmanın amacı neydi?" diyip sonra karşılıklı sigara yakıp, şarkı söylemek istiyorum.

İşlerimi halletmiş,beklediğim haberleri almış,omuzlarımdan tüm yükleri kaldırıp atmış,erkeğimin göğsünde kollarımda minik bebeklerimle uyuyor olmak isterdim... :) he bide ofisi havaya uçurmak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…