Şu an ne yapıyor olmak isterdin:))

Deniz kenarında dalga seslerini dinlemek, yalın ayak kumlarda yürümek isterdim sahil boyunca onlarca kez tur atmak isterdim:106:

Ayy cok sicakk...serin sularda yuzmek isterdim....kocamla tatile gitmek mesela...ama once kocayi bulmali

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Sevişmekk sevişmekk ve sevişmekk son nefesime kadar,regl olmaktan nefret ediyorum

Arkadaslarimla sohbet muhabbet amaa cook icten gulusmelerle .veya ailemle veya akrabalarimla.ictenligi ve huzuru oyle ozledim ki..hicbir sey zevk vermiyor artik..

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Param olaydida cesme senin fethiye benim gezip tozaydim....deniz kenarinda mehtaba karsi kahvemi iceydim...karsimdada karagozlu bi adam...;( ahh ahhhhhhhhh

paris sokaklarında gezip doyasıya dolaşmak, Oranın çeşitli tatlılarından,yiyeceklerinden tadıyor olmak,elimde fotoğraf makinesi her anımı film gibi çekmek.Ah ah ne zaman kavuşacağız parisssss......

Uyuyo olmak isterdim. ⊙.⊙

Ayaklarıma buz gibi deniz suyu çarparken ateş gibi kumlarda uzanıp kendimi güneşe teslim etmek.. usul usul tenimi okşayan rüzgarı yaşamak.. Gözlerim kapalı.. Kendimi dinlemek..

Bitsin bu sene artik..bi senedir uzerimdeki lanet gitsin.helede ugursuz kasim ayi gelsin hic istemiyorum...ozluyorummm..
.hemde cokmk.. simdi onun yaninda olmak vardi....epeydir bakmazdim resmine bugun depresti yine..allahim buyuksun...bi mucizene;donusune hazirim....

Evli olaydimda yarin bayram icin once esimin ailesine sonra kendi aileme gelme planlari yapaydim...o gunlerde yakin..hissediyorum hazirim rabbim...!!!

Beni istemeye gelinmis,sozum kesiliyor olmasini isterdim...rabbim en kisa zamanda insallahh

Sevdiğim insanla birlikte herşeyden uzakta yaşıyor olmak isterdim..

Yagmur cikip dolasmak istiyorummmm...ama tek basina hicbiseyden zevk alamiyorum...arkadasta yok benle gelsin poffffff.....bazen evlenme istegimde bunlarda yatiyor iste...hem iyi arkadas,sevgili,baba herseyim olsun istiyorum artik....olsunda yagmurda cikip beraber islanalim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…