Şu an Neye Üzgünsünüz, Ne Kafanızı Bozuyor

Eşim, anneme ve babama "anne, baba" demiyor ve bu beni çok rahatsız ediyor.
Bu konuda bana tavsiyede bulunabilecek kimse var mı?

Önce neden demiyor bunu anlamak, nedenlerini öğrenmek lazım sanırım.
Ama düşünüyorum da ben evlendiğimde eşimin ebeveynlerine anne- baba demem.:umursamaz:
Benim annem babam var zaten. Belki eşiniz de böyle düşünüyordur.:1closedeyes:

Gelin ve damat olarak kalınır bence anne, baba denmezse.
Her anne baba çocğunun eşini çocuğu olarak görmeye başlarsa sorunlarda belki biraz hafifleyebilir. Kendi anne ve babanı red etme değil bence olay eşinin anne ve babasına iyiki eşimi yetiştirmişsiniz benim mutluluğum sebebi sizsiniz demek gibi bir şey...

Reddetmekten bahsetmedim ben.
Benim annem babam tektir. Başkasına demem. Bu benim görüşüm.:1closedeyes:

Neye mi üzgüünüm.
Evlendik 1,5 yıl bitti evliliğimiz sadece 45 gün sürdü.ış sebeiyle başka şehirlerde yalnız yaşamaya mahkum kaldık.
Neden biz ? Neden ?
Hakkımız değilmi mutlu olmak, naptık ALLAHım biz sana,yeter dayanamıyorum.
yıllardır ayrıyız hiçmi muutlu olmaya hakkımız yok.
Kimin bedduası kaldı üstümde.
Dul gibi gezmek kime yakışır.Yalnız yaşlanmak kim ister.
Evliyken kocasın/karısından uzakta olmak, onla ilgili değişimleri telefondan sormak,ayda 2 gece beraber 29 gece ayrı olmak kim ister ?
Suçumuz ne bizim?
Artık kavuştur bizi nolur
ısyanda sana, dua da.
Yeter sabrımız kalmadı, sen ol dersen olur.
Olsun artık allahım, bizide ayırma.
Sevmek ayrılığa mahkummu ??????
Keşke sadece günlük anlık üzüntü olsa, günlerim bunla geçti.
3,5 yıldır kavuşturmadın bizi.HEpsinin zorunu neden biz yaşıyoruz.
Yaklvarırım sana Allahım.OL de OLSUN.
Sen kullarına kıymazsın, nolur son hüzünler olsun, nolur ardı mutlu birliktelik, vuslat olsun.NOLUR (((

üzülecek o kadar çok şey varki gerçekleşmeyen hayaller,bir dostumun bile olmayışı,ailemle aramdaki kopukluk,kendimden memmuniyetsizliklerim sevmeyişim ve sevilmeyişimsenağlama

düzelir diye sabredilen insanlara.umut fakirin ekmeği hesabı umut ile yaşayıp elinde bir şey olmayışına.
insnaalrın nankörlüklerine ve bu gece daha bir canımı acıtan bir olaya.
allah afiyet versin sevgili ablama

Yarin kizkardesimin nisani var ve ben yaninda diilim malesef,ahh cok icim aciyor cok üzgünüm bugün..

En cok babamla aramin kotu olmasi.
Daha sonra hayallerimin gerceklesip gerceklesmeyecegi korkusu..
Birde gecmisteki yasanan bazi olaylari bir turlu aklimdan cikaramayip hala ayni kisilere nefret duyuyor olmam.
Surekli bunlar var aklimda..

en son söyleneceklerin en başta ağzımdan çıkması canımı çok sıkıyor yine aptalca cümleletim yüzümden sevdiğim adamla aram bozuk ve 2 gündür tlfları kapalı, başına bişi mi geldi düşüncesi içimi kemirior ağlamak istiorum of offfff:sinifsinif:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…